Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Załóżmy że fantazje się spełniają jak taki

Polecane posty

Gość gość

delikatny femdom z fajniejsza ode . mnie by funkcjonowal jak długo np.taki pocałunek przed przyjazdem jej towarzystwa by trwał

Gość gość
na ile przed jej towarzystwem musiałbym się wynieść

Gość gość
Może i miałbyś szanse na taki związek, ale możliwe, że na krótko. Po jakimś czasie taka fajniejsza czyli piękna, bogata, wykształcona i mądra odeszłaby z pierwszym lepszym wykształconym przystojniakiem powyżej metr osiemdziesiąt pięć. A długość takiego związku zależałaby od tego, kiedy ktoś spełniający jej kryteria by się w jej życiu pojawił. Po tym czasie poszedłbyś po prostu w odstawkę, jeśli czułaby, że Cię nie potrzebuje i że może bez problemu zmienić partnera na innego. Wtedy zostałbyś ze złamanym sercem i musiałbyś szukać kolejnej. Znam takie przypadki.

Gość gość
skończ swoje żale na wzrost,bo może to ja miałbym lepsze karty w rękach, ale kręciloby mnie takie podporządkowanie jej regułom,

Gość gość
A co ty niby mógłbyś jej dać, czego inny by nie mógł? :D No śmiech na sali po prostu :D On chce z przystojniakiem konkurować :D Nie skomentuję tego. I tak zostaniesz kopnięty jak tylko przystojniak ideał stanie na jej drodze. Nie ma zmiłuj. Będzie tak długo ją urabiał aż mu ulegnie. Nie masz najmniejszych szans choćbyś płakał i tupał nóżkami ze złości. Poważnie ci mówie bo wiem jak jest.

Gość gość
również, że mogłaby wychodzić beze mnie a ja tylko z nią

Gość gość
Nawet nie wiadomo czy byłbyś równie bogaty, przystojny, zabawny, dojrzały, i miał tyle obycia i podejścia do kobiet co on. Nawet jeśli jesteś milionerem to jej może trafić się jeszcze ktoś w czymś lepszy i równie bogaty. Atrakcyjna kobieta zawsze będzie miała wokół siebie grono adoratorów i kto wie, czy za którymś razem nie ulegnie, jak już się jej znudzisz i zechce emocji, odmiany. Także tyle z tych twoich fantazji, które po czasie w zderzeniu z rzeczywistością mogą legnąć w gruzach.

Gość gość
jak uległaby emocjom to krzyżyk na drogę

Gość gość
Ciężko nie ulec jak adoruje przystojniak może jeszcze taki w jej typie się jej trafi ideał a w chałupie siedzi stary piernik, który nawet jej postawowych kryteriów atrakcyjności nie spełnia.

Gość gość
idz ze swoimi zalami,tu moje fantazje które pewnie się nie spełnia