Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak miesiaczki po wczesnym poronieniu. Czy powinnam juz iść do lekarza czy czek

Polecane posty

Gość gość

Witam 22.05 test byl pozytywny. Ze wzgledu na wczesniejsze poronienie od razu duphaston, ale tylko jedno opakowanie. 6.06 dostalam silnego krwawienia. Lekarka znow dala duphaston i kazala leżeć. Jednak po 5 dniach czyli 11.06 na USG nic juz nie było. Odstawilam duphaston i 15.06 znow zaczelam mocno krwawic. Do tego dnia tylko plamilam. Nie wiem czy to była miesiączka czy jeszcze krwawienie z poronienia. Nie wiem od kiedy liczyć poronienie bo jeśli od 6.06 to czemu nadal nie mam miesiączki? De facto jesli poronienie liczyć od 15 to i tak minął ponad miesiąc. Powinnam miec już miesiączke. To bylo wczesne poronienie na przelomie 5 i 6 tygodnia. Kochamy sie z zabezpieczeniem aktualnie. Czy mozliwe jest, ze znów zaszlam w ciążę? Nie chcialabym tego teraz. Mam dosc poronien...

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Krwawienie z poronienia licz jako miesiączkę. 1 dzien krwawienia nowy cykl. Oczyszcza sie cała jamą macicy. Następna moze przyjść 29dnia cyklu.. albo kiedy zechce. Poczekaj

Gość gość
Poronilam dwa razy i tak to u mnie wyglądało. Jesli wczesniej miałaś cykle dluzsze niz 29 dni cykl teraz też może potrwać więcej, ja mialam 29dniowe i ciąze były biochemiczne. Dodam jesczze że uprzedzono mnie że w pierwszym miesiącu miesiączka moze sie nie pojawić i żebym sie nie martwiła na zapas ze organizm potrzebuje czasu

Gość gość
Ja mialam cykle 24-28 dniowe. Ale raczej 26 dni przeważnie wiec dlatego niepokoi mnie juz ten brak miesiaczki

Gość gość
Chyba zrobie test dla wlasnego świętego spokoju. Eh :o

Gość gość
Po pierwszym poronieniu miesiaczke mialam normalnie po 27 dniach.

Gość gość
Ja po tak wczesnym poronieniu dostalam okres dokladnie po 6 tygodniach (i tak mi mowil wczesniej lekarz, ze tyle moze byc).

Gość gość
Jesli podejrzewasz ciàze to oczywiście, ja czekałam 3m zanim zaczęłam znow starania

Gość gość
Stosujemy prezerwatywy wiec różnie może być. Nie wiem czy sprawdzać czy nie..nie wiem czy chce to wiedzieć bo jeśli jakims cudem znów zaszlam to pewnie nie potrwa to długo...

Gość gość
No pewnie nie, wiec lepiej się konkretnie zabezpiecz