Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onka19

Czy sperma zawsze piecze w oczy?

Polecane posty

Gość onka19

Hejka. Mam takie pytanie do bardziej doświadczonych dziewczyn :) Czy zawsze jest tak, że jak sperma faceta dostanie się do oczu lub w pobliże to mocno piecze? Czy to może mój chłopak ma jakieś dziwne nasienie? ;)

Gość gość
to nie sperma piecze tylko wystrzał jak trysnie mój na buzie i poleci pod oko to od siły wystrzału szczypie oczy sa bardzo delikatne

Gość gość
Z tym wystrzalem w oko ro chyba troche przesadzilaś. Oczy przed finałem na twarz się zamyka a nawet jeśli nie zdązysz zamknąć to zadziała odruch bezwarunkowy i oko się samo zamknie przed doleceniem spermy. Piec może jak potem otworzysz oczy i się trochę dostanie do oka. Sperma to jednak nie woda.

Gość gość
19:16 bzdury pisze. Oczywiście, że od spermy piecze zawsze, dlatego mój chłopak kończy mi w ustach, a nie na twarzy :)

Gość gość
Wiadomo że w ustach bezpieczniej pod tym względem, ale jednak w tym finale na twarzy jest coś wyjątkowego. Nie mówię że za każdym razem, ale tak raz na jakoś czas. Wiadomo, wszystko zalezy przede wszystkim od ilości spermy.

Gość gość
Co może być wyjątkowego dla kobiety gdy facet jej tryska na twarz? Ciekawi mnie to.

Gość gość
Mi też się zawsze wydawało że to faceci mają z tego przyjemność, a nie kobiety :)

Gość gość
Dla faceta oczywiście to wyjątkowe przeżycie.

Gość gość
Musiał ci naszczać w oczy.

Gość gość
Mi żona niestety nie pozwala nawet pomyśleć o takim finale. Jedynie co mogę sobie pooglądąć w necie (jak jej nie ma oczywiście). A jak u Was jest? Pozwalacie na to swoim facetom i co wtedy czujecie? Domyślam się że to nic przyjemnego dla kobiety.

nie, zawsze nie - ale sperma to białko i niektóre kobiety mające skłonności do alergii skórnych mogą być uczulone na spermę - czasami dotyczy to spermy tylko jednego, konkretnego mężczyzny. Może być z tym problem bo może ona też powodować takie odczyny uczuleniowe w narządach rodnych kiedy normalnie dostanie się do pochwy