Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wojowniczejedzonko

Gdzie wyjść samemu? (POZNAŃ)

Polecane posty

Gość wojowniczejedzonko

Ogólnie mam nawrót mało ciekawej przypadłośc***asożytniczej. I dziś podjęłam leczenie. Niestety mam straszną obsesję na tym punkcie i ostatnio jak to miałam, nie wychodziłam z domu przez kilka tygodni...wegetowałam od jednej dawki leku do drugiej i czekałam na powrót do zdrowia. Teraz zamierzam postąpić inaczej... i będę przebywania w domu unikać, tyle że nie mam aż tylu znajomych. :p W jakie fajne miejsce można wyjść/gdzie pojechać na terenie Poznania lub w jego okolicach? (bardziej samemu)

Gość gość
zalezy co lubisz... ja zwykle łaziłam sama, chodziłam do centrum zobaczyc co ciekawego w empiku, potem szłam na plac wolnosci, stary rynek czasem, zaszłam do fary, o 12:15 były tam zwykle koncerty ogranowe za darmo palmiarnia jest ładna i mozna isc samemu, stare zoo

Gość wojowniczejedzonko
O, z tymi koncertami organowymi to miła informacja. c: Ale szukam po prostu miejsc, gdzie mogę się troszkę rozerwać i zapomnieć o problemie. Łącznie z pubami przychylnymi osobom takim jak ja. c:

Gość gość
Na cytadele można sie przejść i polazic troche po centrum. W Poznaniu jest gdzie chodzić.