Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrawaTywaReaktywacja

Nie chce mi.sie robic obiadow

Polecane posty

Gość PrawaTywaReaktywacja

Zazwyczaj jem kebab albo jakies pierogi z paczki bo nie chce mi sie

Gość gość
To tak samo jak my z mężem.

Gość gość
O rety, jak komus sie nie chce to naprawde, mozliwosci jest od groma. Bary mleczne, fast foody, zarcie z dowozem do domu, jakies gotowce.

Gość gość
Mi tez sie nie chce gotowac...trzeba zrobic zakupy i to juz strata jakis 40 minut bo popoludniami sa straszne kolejki, potem zrobic obiad kolejne 40 min lekko, potem pozmywac i czlowiek nagle patrzy a tu po 20 i jest urobiony. Nie opłaca się, lepiej cos zamówic lub zjesc na miescie bo koszt zazwyczaj nawet mniejszy.

Gość gość
A potem zdziwienie i szok że jakiś racur się przyplątał, chemia chemią poganiana bezwartościowym badziewiem. Trzeba być nie lada leniem z brakiem świadomości żeby nie móc przygotować zdrowego posiłku,tym bardziej teraz gdzie wszystko aż się prosi żeby kupić i zrobić porządne jedzenie.

Gość gość
a co myslisz ze w pierwszym lepszym sklepie produkty nie sa naszprycowane chemia? otóz sa...kto ma czas ganiac rano po eko bazarach i płacic jak za zboze? chyba tylko kury domowe , które nie maja w zyciu nic wiecej do roboty

Gość gość
Ja wlasnie jem tortille mmm pyszna

Gość gość
Fuj, co za fleje leniwe! Teraz wszystko się szybko gotuje, 15-20 minut i gotowy obiad, smaczny i zdrowy.

Gość Vs
Uwielbiam dzisiejsze czasy a szczególnie kobiety w dzisiejszych czasach :) jedno słowo je definiujące - nie chce mi się. Gotować, sprzątać, zmywać, prać, prasować. Potem wychodzicie za mąż a tu psikus :) facet, który dotychczas miał wzór kobiety w swojej matce, kobiecie z innego pokolenia, która żadnej pracy się nie bała, otrzymuje lebiegę z dwiema lewymi rękami, która nic wokół siebie nie umie zrobić, albo umie, ale jej się nie chce. Żryjcie te kebaby i obrastajcie w tłuszcz :)

Gość gość
3godz? ja obiad robię w godzinę wraz z pozmywaniem.

Gość gość
Głupie p***y leniwe ściery! Wcześniej czy później skorupiak was dopadnie, wtedy będzie za późno.

Gość gość
Jeszcze się idiotki szczycą że wp*****laja badziewie!