Onaaaa 2548 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, MnieTeżUspał napisał: Tak mówisz do tatusia Jeżycy? Zdrowy Władek? Czemu ciągle piszesz o rodzicach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 16 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Zаwszе przуchodzi noc napisał: 5 h to potężna randka , a po północy moja droga to ja udaje się na spoczynek , bo rankiem biegnę do obowiązków, bo praca czyni wolnym Tylko nle kradnij Ksyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwszе przуchodzi noc 35 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, MnieTeżUspał napisał: Tatuś Jeżycy zdrowy? Cieszy się, że córeczka panna z dzieckiem zadaje się ze złodziejem? Achtung 🫤 Ale cieszysz się że ci toto zeszło bo już wiekowe było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwszе przуchodzi noc 35 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, MnieTeżUspał napisał: Tylko nle kradnij Ksyś Nie jestem Krzyś tępa dzido Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 53 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Czemu ciągle piszesz o rodzicach A czemu sysio pysio pisze o jej ojcu? Jeszcze załóż okulary do tej miny. Intelektualistka 109 procent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 16 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Czemu ciągle piszesz o rodzicach Tatuś zdrowy panienko? Cieszy się, że kolejny zięć ślepy, z bliznami i złodziej? Co jeden to gorszy 🫤 Jeden nie płaci alimentów, drugi ślepy, a 3 w świecie 🫤 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 16 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Zаwszе przуchodzi noc napisał: Nie jestem Krzyś tępa dzido Krzyś z Kanady.. W górę bo śmierdzą skarpety 🫤 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2548 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Zаwszе przуchodzi noc napisał: 5 h to potężna randka , a po północy moja droga to ja udaje się na spoczynek , bo rankiem biegnę do obowiązków, bo praca czyni wolnym 5 h to restauracja i spacer i kino i nic już nie wyciśniesz a gdzie inne rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwszе przуchodzi noc 35 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, WyẁaloneJaja napisał: Nawet mimikę już macie podobno z papjezakiem Podlinkuj bo jak zwykle nie wiadomo o czym bredzisz po pijaku chyba jak patus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 16 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WyẁaloneJaja napisał: A czemu sysio pysio pisze o jej ojcu? Jeszcze załóż okulary do tej miny. Intelektualistka 109 procent Ona nic nie widzi. Może ma jakąś rentę 🫤 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 16 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: 5 h to restauracja i spacer i kino i nic już nie wyciśniesz a gdzie inne rzeczy Frytki i robienie kolacji synowi o północy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 53 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Zаwszе przуchodzi noc napisał: Podlinkuj bo jak zwykle nie wiadomo o czym bredzisz po pijaku chyba jak patus No jak nie wiesz to pasujecie do siebie wyśmienicie jak mózgu gnicie no co ja mam Ci powiedzieć. Idz zażyj wolności w pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2548 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WyẁaloneJaja napisał: A czemu sysio pysio pisze o jej ojcu? Jeszcze załóż okulary do tej miny. Intelektualistka 109 procent Ona zaczyna i po co? Wiem rodzice ważni w życiu ale ona jest już dorosła i po co ciągle o rodzicach pisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwszе przуchodzi noc 35 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: 5 h to restauracja i spacer i kino i nic już nie wyciśniesz a gdzie inne rzeczy Inne rzeczy Matyldo na kolejną randkę się zostawi , a do restauracji nie chce ale na ulicy możemy coś przekąsić zapiekanki jakieś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwszе przуchodzi noc 35 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, MnieTeżUspał napisał: Frytki i robienie kolacji synowi o północy ty nawet syna nie masz upośle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 53 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ona zaczyna i po co? Wiem rodzice ważni w życiu ale ona jest już dorosła i po co ciągle o rodzicach pisać. Ważne jak kończy chlop więc powiedz cos chłopakowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 53 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Zаwszе przуchodzi noc napisał: Inne rzeczy Matyldo na kolejną randkę się zostawi , a do restauracji nie chce ale na ulicy możemy coś przekąsić zapiekanki jakieś Za drogo? Nawet lezak do baru mlecznego poszedł ze stypiaro a ty kobiecie każesz na ulicy żreć zapiekanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2548 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, MnieTeżUspał napisał: Tatuś zdrowy panienko? Cieszy się, że kolejny zięć ślepy, z bliznami i złodziej? Co jeden to gorszy 🫤 Jeden nie płaci alimentów, drugi ślepy, a 3 w świecie 🫤 Jaki kolejny zięć jak żadnego nie bylo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwszе przуchodzi noc 35 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, WyẁaloneJaja napisał: No jak nie wiesz to pasujecie do siebie wyśmienicie jak mózgu gnicie no co ja mam Ci powiedzieć. Idz zażyj wolności w pracy Nie umiesz podlinkować o co ci chodzi , bo tak bredzisz od czapy a mnie się nie chce domyślać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 53 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Zаwszе przуchodzi noc napisał: Nie umiesz podlinkować o co ci chodzi , bo tak bredzisz od czapy a mnie się nie chce domyślać A co ja mam Ci podlinkować? Link do bystrosci xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwszе przуchodzi noc 35 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WyẁaloneJaja napisał: Za drogo? Nawet lezak do baru mlecznego poszedł ze stypiaro a ty kobiecie każesz na ulicy żreć zapiekanki Nie twoja sprawa to powinno być zrozumiałe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwszе przуchodzi noc 35 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, WyẁaloneJaja napisał: A co ja mam Ci podlinkować? Link do bystrosci xD Nadal nie mam pojęcia o UJ ci chodzi śmietniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 53 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Zаwszе przуchodzi noc napisał: Nie twoja sprawa to powinno być zrozumiałe To może chociaż chwilunia wezmie pod caritas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 53 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Zаwszе przуchodzi noc napisał: Nadal nie mam pojęcia o UJ ci chodzi śmietniku Nie wątpię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwszе przуchodzi noc 35 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Jaki kolejny zięć jak żadnego nie bylo? Po stracie tatusia kompletnie jej odbiło a to już nie pierwszej młodości kobyła jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwszе przуchodzi noc 35 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WyẁaloneJaja napisał: To może chociaż chwilunia wezmie pod caritas Przed chwilą, WyẁaloneJaja napisał: Nie wątpię. A co mnie to obchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2548 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Zаwszе przуchodzi noc napisał: Inne rzeczy Matyldo na kolejną randkę się zostawi , a do restauracji nie chce ale na ulicy możemy coś przekąsić zapiekanki jakieś Najlepiej frytki belgijskie zawsze możesz tylko wodę wypić w restauracji. Albo można pobiegać a kto szybszy wygrywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwszе przуchodzi noc 35 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Najlepiej frytki belgijskie zawsze możesz tylko wodę wypić w restauracji. Albo można pobiegać a kto szybszy wygrywa Z beztłuszczowej lubię a wodę w miejscach publicznych jak najbardziej , bo je się w domu . A właśnie nie możemy obiadu zrobić u mnie w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 16 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Zаwszе przуchodzi noc napisał: ty nawet syna nie masz upośle Kto ci tak powiedział? Gdzie twój syn? W Kanadzie? Robisz za ojczyma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 53 Napisano 4 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach