Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypada zwrocic uwage chamom czyli ludziom gadajacym w komunikacji miejskiej

Polecane posty

Gość gość

Ja rozumiem telefon szybka sprawa ale prowadzenie dlugich godzinnych rozmów?

Gość gość
Ból doopy???

Gość gość
Cale szczęście mam sluchawki bo sluchanie tego spaslego knura napawa mnie obrzydzeniem

Gość gość
Zwroc to sie uruchomia na cala morde. Ja kiedys zwrocilem uwage, ze bede musial prac ubranie po przymierzeniu, tak od niego capilo, wiesz z jaka morda sie wydarl na caly korytarz ze sklepami?

Gość gość
Wypada...ja tez tego nienawidzę.A juz do szewskiej pasji doprowadzaja mnie Ukraińcy którzy akurat podczas jazdy autobusem muszą dzwonić i drzec morde.Buractwo nie umie cicho mówić tylko się drze jakby rozmówca na drugim końcu autobusu siedział.

Gość gość
Bol doopy to widocznie masz chamko ty. Czekam az zostana wprowadzone kary za bycie tak uciazliwym. Jedzie wieloryb 150kilo i gledzi 20 minut. Widac ze jaj dawno nie ma, bo normalny samiec tyle nie gada

Gość gość
Mnie też to strasznie drażni, ja kiedyś powiedziałam do męza że nie słyszę co do mnie mówi bo jakaś pani tak głośno rozmawia przez telefon ze wszystko zagłusza. Usłyszała chyba ale i tak nic nie pomogło i przez pozostałe 11 przystanków nawijała ochoczo dalej;-(

Gość gość
Standard,codziennie podczas jazdy do pracy slucham o wakacjach,pracy,rozwodach ludzie w ogóle taktu i wstydu nie maja

Gość gość
No wyobrazam sobie, tacy to w ogole nie wiedza co to poczucie wstydu, kultura, smierdza, gadaja na caly autobus, żra w komunikacji miejskiej,maja gdzies innych p********i egoisci

Gość gość
Kupcie sobie auta hrabiowie, to nie będziecie chamy z chamami jeździć komunikacja:-D

Gość gość
nieekologicznie jest wszędzie autem jezdzić