Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet

Polecane posty

Gość gość

Dziś facet napisał mi,że musi przemyśleć czy chce być że mną.Musi wszystko poukładać w głowie.Chcę mu napisać coś takiego.Rozumiem,że potrzebujesz poukładać sobie wszystko. W życiu nie ma przypadków.Tak widocznie miało być,że mieliśmy się odnaleźć i poznać.Od nas zależy jak pokierujemy naszą znajomością i czy otworzymy się na to,co szykuję dla nas świat.Lęk zawsze jest i wszystko czego naprawdę chcemy jest po drugiej stronie lęku.Pokazuje co jest w życiu ważne.Sądzę,że nie powinienen nas paraliżować,a służyć jako drogowskaz. Chcę dalej kontynuować znajomość.

Gość gość
Nie narzucaj mu się, chce niech myśli, a ty zajmij się sobą.

Gość gość
Czy może coś innego napisać:)

Romantyczka? ;p ...Hmmm... myślę, że sugerowanie 'lęku' facetowi jest ryzykowne, zwłaszcza, jeśli nie na nim opiera on swoje niezdecydowanie.

Gość gość
Dziękuję za ostatnią wypowiedź -jest trafna.Więc co mu napisać?

Gość gość
Do osoby,która napisala ostatni post.Doradzisz w jaki sposób napisać?

Gość gość
Chodzi o Nenesh :)

Gość gość
Nie pieprz o przeznaczeniu :o Nie sugeruj mu lęku. Nie narzucaj się, miej honor.

Gość gość
o Boże mnie by taki monolg po przeznaczeniu przestraszył i odrzucił...napisz krótko i zwięźle,ze rozumiesz.Nie wplatuj sie w zbedne frazesy bo go tylko zniechecisz

Gość gość
Bardzo dziękuję,za podpowiedź.Czasem w emocjach źle dobieramy słowa.

Gość gość
Napisz że rozumiesz i broń Boże bez monologu!

Czasem w emocjach źle dobieramy słowa x a duzo was tam jest?

Gość gość
Jak facet mówi "muszę przemyśleć nasz związek" to zawsze znaczy to "poznałem fajną laskę i chcę z nią spróbować, przeszkadzasz mi, więc siedź teraz na tyłku i czekaj. Jak mi z tamtą wyjdzie to się już do Ciebie nie odezwę, a jak nie wyjdzie to wrócę, bo jaja przecież muszę gdzieś opróżniać, jasne?"

gość dziś Do osoby,która napisala ostatni post.Doradzisz w jaki sposób napisać? x Szczerze mówiąc nie mam pojęcia, wybacz ;p Nie znam Was, nie wiem, jakie są Wasze relacje i jak ze sobą rozmawiacie na codzień... odpowiedź powinna być indywidualna... Od siebie tylko powiem, że jak mnie facet kiedyś wystrzelił z 'przemyśleniami', to mu powiedziałam, że ma 24h i dłużej nie czekam (tylko dlatego, że ewidentnie się 'nie kleiło', więc nie chciałam ciągnąć na siłę).

Gość gość
10.38 dokładnie, w wieeelu przypadkach tak jest. Samo zycie. A Ty nie pisz mu tego monologu bo tylko tym udowadniasz jak Ci zależy, probujesz mu wmówić ze to przeznaczenie i tym możesz odnieść odwrotny skutek- on moze się zniechęcić. Powiedz, ze to rozumiesz Ze musi przemyśleć i nie odzywaj się pierwsza potem.

Gość gość
Absolutnie nie pisz tego. Wyślij krótkie ok. A jak już przemysli to nie leć od razu z wywieszonym językiem

Gość gość
Nie graj w jakieś gierki jakie ci tu podpowiadają, pisz to co ci serce dyktuje.

Gość gośćAs
czizas 2018.07.19 a jak z nim rozmawiasz? czytasz z promptera? X z pirometru i raczej bym nie czytał wszystkich poprawiasz a sama byki walisz karma wraca

Gość gość
on ma kamerki na całym mieście i tak właśnie jest:)

z pirometru i raczej bym nie czytał wszystkich poprawiasz a sama byki walisz karma wraca x nie tym razem cukiereczku ale nie poddawaj sie

Gość gość
Dziewczyno. Czy Ty masz dumę i honor? Daj sobie z nim spokój. On ciebie olewa a ty chcesz do niego pisać. Niech spada na buraki. On na ciebie nie zasługuje. Pamiętaj, nic na siłę, nie narzucaj się.

Gość gość
Autorko, czy ty wiesz jak zachowuje się facet, któremu zależy na kobiecie? Na pewno nie tak jak on wobec ciebie. On musi sobie wszystko przemyśleć. Dobre sobie. Żaden facet któremu zależy na dziewczynie czegoś takiego nigdy nie powie.

Gość gość
O, już królewny z drewna z przerośniętym ego się zleciały. Czy to dziwne, że ludzie czasem mają wątpliwości, że chcą coś sobie wszystko przemyśleć? To się nie raz i nie dwa w życiu zdarza. Ale paniusie święcie oburzone.

Gość gość
Ja jestem facetem i tez uwazam ze gosciu ma druga na boku i chce z tamta wpierw sprobowac. Jak facetowi sie dziewczyna podoba to robi nawet najwieksze glupstwa bez chwili zastanowienia.

Gość gośćAs
Czytać to możesz sobie książkę cukiereczku

Gość gość
Czytasz pirometra i termometra ha ha ha

Gość gość
Ktoś Ci tu dobrze już napisał - facet to prosta konstrukcja, oni nie mają takich rozkmin jak my. Jak mu się kobieta podoba to chce z nią spędzać czas. Jak nie - to pisze takie głupoty (ale jednocześnie zostawia sobie furtkę, gdyby miał potrzebę). A takie przemówienia z d**y i mądrości rodem z książek Coelho albo nawiedzonej Pawlikowskiej to sobie w pamiętniku zapisz lepiej ;)

Gość gośćparassolka
związek? jesteście zaręczeni? czy jest twoim mężem?