Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mi dadzą te rady?

Polecane posty

Gość gość

Jak pamiętam od mlodości głównie bylam olewana, jak komus ze swojego towarzystwa mowilam ze chcialabym kogos miec to nagle sie znajdywali,sadze ze za sprawa smialej przyjaciolki ktora pewnie ich namawiała zeby zagadywali bo jedna taka sprawa po latach sie wydala :/ Ona zawsze sie mieszała dlatego nie wiem na ile to bylo ich zainteresowanie a na ile jej prosby ,to upokarzajace :/ Z zadnym sie nie zwiazalam. Teraz jest tak samo. Rodzina, znajomi radza:poszukaj dobrej pracy, naucz sie gotować,sprzatac na blysk (bo akurat w tym mistrzynia nie jestem ) ale co mi to da? Znam brudaski ktore gotowac nie potrafia i sa w zwiazkach.Wychodze z załozenia, ze zwiazek ma byc z milosci a nie jako uklad. Do takiego jeszcze mam czas. Uwazam ze te rady sa dobre ale na pozniejszy etap zycia, kiedy bede matka i zona , a teraz jeszcze chcialabym przezyc cos szczerego, ale czy bedzie mi dane to watpie

Gość gość
Heh to tak jak u mnie. Ciągle p*****lety z cyklu młody jesteś, jeszcze masz czas... Czas na co? Żeby odstawić kite i siup do piachu.