Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie zamieszkałam ze swoim

Polecane posty

Gość gość

facetem, mimo że bardzo tego chciał, znamy się 9 miesięcy, kupił dla mnie drugie krzesło żebyśmy sobie razem siedzieli na balkonie, tak się cieszył że z nim zamieszkam, a ja mu powiedziałam: że jeszcze nie chce, efekt jest taki że mnie zostawił, nie odzywa się już czwarty dzień, zablokował mnie na whatsapp i zniknął z mojego życia, a był w nim cały czas, od rana do wieczora, zasypując mnie komplementami, nie spodziewałam się że odejdzie gdy mu odmówiłam mieszkania, czy to jest normalne że facet który bardzo kocha, nagle gdy dowiaduje się że dziewczyna nie chce z nim mieszkać, zostawia ją?? jak można się tak szybko odkochać, nie rozumiem tego

Gość gość
on sie nie odkochał tylko jego duma została zraniona, był na 100 procent pewny że zamieszkasz skoro tak blisko byliście siebie a ty jednym słowiem sprawiłaś że on poczuł że to nie to jeśli po roku stwierdziłaś że nie chcesz z nim zamieszkać to tak jak byś go odepchnęła. ? Najwidoczniej go nie kochasz

Gość gość
Kochasz go?

Gość gość
Kupił ci krzesło. Romantyczne haha

Gość gość
nie jest tak, że go nie kocham, ale uważałam ze możemy jeszcze się trochę pospotykać zanim podejmiemy tą decyzję, nie wiedziałam że tak mu na tym bardzo zależało, żeby być ze mną na co dzień, myślałam że mu na razie wystarczy jak się spotkamy co jakiś czas, teraz się całkiem zaciął, właściwie zniknął z mojego życia, co dziennie witał mnie tak miło i tak troszczył się o mnie, może jeszcze coś do mnie czuje ale się nie odzywa, nie próbuje nic wyjaśnić, raczej trudno mi uwierzyć że potrafiłby się tak zachowywać zakochany mężczyzna, że wytrzymałby tyle dni bez kontaktu i że by zablokował ukochaną kobietęna whatsappie, zaczynam myśleć że podjęłam właściwą decyzję, bo gdyby coś czuł to nie zniknąłby

Gość gość
Boże co za gownazeria.

Gość gość
no dla mnie kupno drugiego krzesła, żeby sobie razem posiedzieć na balkonie, jest miłym gestem

Gość gość
Nie kupił ci opony od stara albo plakietki ochrona?

Gość gość
no tak a ile masz lat >25 ?,27? wyobraz sobie ze rok to już dużo i warto było zaryzykować i zamieszkać, szybciej byś poznała go jaki jest jakie ma wady i zalety ale z drugiej strony już wiesz jaki jest bo sie obraził nie skreślaj go daj mu czas i zobaczysz co dalej

Gość gość
tak, wiem jaki jest że jak się obrazi to się nie odzywa, czyli gdybyśmy razem mieszkali, byłoby to samo, po prostu by były ciche dni a ja czegoś takiego nienawidzę, dziś go wyrzuciłam ze znajomych z Facebooka, skoro on mnie zablokował na whatsappie, dzwoniłam do niego do domu, nie odbiera, nigdzie go nie ma, wszystko poblokowane, na skypie też go nie ma od czterech dni, wiec wątpię że on coś do mnie naprawdę czuł

Gość gość
no w sumie trochę dziecinne zachowanie odwalił ale jak tak chce to zostaw to tak jak jest i nie odzywaj się już i tyle a pała mu zmięknie

Gość gość
jak mu pała zmięknie, skoro kompletnie się ze mną nie kontaktuje, przecież skoro się nie kontaktuje to mu nie zależy na wyjaśnieniu czegokolwiek, żeby było śmieszniej mieliśmy razem jechać nie długo do Chorwacji, zaczynam podejrzewać że jest w tej Chorwacji, bo odkąd Go znam, to owszem miał epizody z nie odzywaniem się ale to maksymalnie jeden dzień, jestem totalne zdezorientowana, bo mam prawo mieć własne zdanie i nie musze wykonywać jego rozkazów

Gość gość
nie będę się odzywać i nie wiem czy jest w ogóle sens do niego się odezwać, nawet gdyby odblokował whatsapp, nie chce być w przyszłości karana milczeniem

Gość gość
nie byłam z nim pięć dni temu, bo On pracuje za granicą, nie widziałam Go już od trzech tygodni, rozmawialiśmy tylko co dziennie na Skype, chciał żebym z nim zamieszkała w obcym kraju, dlatego się trochę obawiałam, stąd moja odmowa wspólnego mieszkania, biorę pod uwagę że kogoś ma, ale już nie będę się odzywać bo i tak nigdzie Go nie ma od pieciu dni

Gość gość
ja bym wziął pod uwagę, że on kogoś ma, nie na darmo zablokował cię wszędzie

Gość gość
to czemu nie piszesz od razu ze chodzi o typa z zagranicy . Dobrze ze sie nie zgodzilas go bo on chciał tylko sexu i sprzątaczki w domu

Gość gość
po 15 postach piszesz ze chodzi o zagranice, jak zakładasz temat to napisz o wszystkim a nie ze dowiadujemy sie najwazniejszego w 15 poscie

Gość gość
tak, to nie jest Polak, dziękuje za dodanie otuchy, że dobrze zrobiłam,skoro mnie zlał to też tak myślę że chciał tylko żeby mu pomagać w opłacaniu rachunków za mieszkanie, sprzątaczki, kucharki i darmowego seksu, wiadomo że Polki słyną z pracowitości

Gość gość
no jakoś tak nie napisałam tego, bo już tak się przyzwyczaiłam do niego, że już nie zwracam uwagi że nie jest z Polakiem

Gość gość
A z jakiego kraju, jeśli wolno spytać?

Gość gość
z Anglii, ale jest Włochem

Gość gość
A jak często się spotykaliście? Może uznał, że wasza znajomość nie ma sensu.

Gość gość
rzadko, raz na tydzień albo na dwa tygodnie, ostatnio się widzieliśmy już trzy tygodnie temu dlatego chciał razem zamieszkać

Gość gość
A może to miłość twojego życia,nie szkoda ci tego stracić?To zdarza się tylko raz,pamiętaj.

Gość gość
Powiedz prawdę a może ci się kolor przesłanie podobał.

Gość gość
Jaka milosc mojego zycia skoro sie nie odzywa ? Facet ktory kocha nie blokuje jej wszedzie i znika, tylko dlatego ze ona nie chciala z nim zamieszkac, nie to nie byla zadna milosc z jego strony.

Gość gość
Mialo byc: nie blokuje kobiety na whatsappie itd. I milczy

Gość gość
Osobiście nie trawię takich foszastych księciuniów.

Gość gość
Ma na ciebie wyj****e bo mu nie ufasz,jak się nie ufa to się nie chce wiązać z facetem i mieszkać z nim,nie ufasz nie kochasz,proste :) Chyba,że masz kogoś innego na oku i dlatego się wahasz :)

Gość gość
Nie mam nikogo innego na oku, widocznie zawsze mial na mnie ze tak powiem wyj****e, nikt nie zrywa tylko dlatego ze inna osoba nie chce sie wprowadzic.