Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbyt_empatyczny

Chciałbym odejść, ale boję się, że ona sobie nie poradzi...

Polecane posty

Gość gość
Zwykły gowniarz z ciebie bez mózgu i szacunku do innych. Masz skarb i powinieneś się cieszyć. Takie buce jak ty potrzebują wrednych flirciar, ty musisz stale czuć zagrożenie że możesz stracić partnerkę. Znam takich ludzi, cechuje ich wysokie ego i niska inteligencja. Zostaw te biedne dziewczę i znajdź sobie jakąś k***wke

Gość gość
17:10 mało kiedy zgadzam się z kafeteriankami ale to było słowo w sedno , autor cechuje się wysokim ego i niska inteligencja , człowiek przewidujący i inteligentny wie, że zauroczenie zawsze mija a posiadanie przy sobie dobrego człowieka to podstawa , znajdzie sobie łatwą i głupia to znowu będzie idiota rzygal na forum jakie to kobiety są złe, ale brak zdolności logicznego myślenia się tak kończy

Gość gość
Nie wiem dlaczego tak nie niego naskakujecie. Nie kocha jej, nie chce z nią być, to niech zakończy związek. Takie rzeczy się w życiu zdarzają.

Gość gość
Odejdź jak ją nie kochasz. Ja się tylko zastanawiam po co założyłaś taki temat.

Gość gość
Histeryzujecie, jakby każdy związek musiał być do grobowej deski. Nie, tak nie jest. Spotykasz kogoś, zakochujesz się, ale po pewnym czasie, kiedy motylki odlecą, zauważasz, że mało rzeczy cię z tą osobą łączy, że cię irytuje, że jednak nie chcesz z nią być... Więc się rozstajecie, a ty powtarzasz ten schemat, dopóki nie spotkasz osoby, która i bez "motylków" okazuje się być twoją bratnią duszą. I z tą już zostajesz.

Gość gość
18:41 to ty gadasz bzdury , autor sam się chwalił że przerzucil kilka , skoro według niego dobra wrażliwa kochająca dziewczyna nie jest bratnia dusza to ja już nie wiem kto według twojej pokretnej logiki może być , prawda jest taka ze jak ktoś ma charakter ze potrafi być z kimś na dobre i na zle to będzie z każdym , jak ktoś ma taki charakter ze na siłę znajduje powody do zerwania to znajdzie u każdego ten powód , bo każdy ma swoje wady , a jak wad nie ma to trzeba na siłę je wymyśleć

Gość gość
Istnieją tacy faceci ze nawet jak kobieta zdradza nie szanuje jest brzydka kochają ją nad życie , jest jeszcze drugi typ taki jak autor , ma bardzo dobra kobietę a nóż może się trafić jeszcze lepsza , a jak sie trafi lepsza to się może trafić jeszcze lepsza i bez końca tak można

Gość gość
18.50 widocznie dobrze pracuje ustami i językiem, co jest dla niego sensem życia, woli by pracowała z innymi tez niż jego zostawiła, bo wtedy życie straci dla niego sens. Jaki człowiek, taki sens jego życia.

Gość gość
można najbardziej mi się twarz cieszy jak taka idiotka poznaję faceta który rzucił kilka kobiet i ona myśli ze ona jest ta jedna wyjątkowa ktora to ominie :D nie moja droga nie jesteś wyjątkowa bo na świcie kobiet są miliony i jak znowu mu się zachce wymiany to to zrobi , dlatego ja omijam facetów którzy zostawili kilka kobiet a już na pewno takich którzy zrobili to bez poważnego powodu , życie z takim człowiekiem nigdy nie będzie pewne