Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

byłyście kiedyś na maksa napalone na obcego faceta z seksem w tle?

Polecane posty

Gość gość

czy w praktyce coś z tego wszyszło w strefie łóżkowej jak chciałyście?

Gość gość
nie byłam

Gość gość
nie pociągał Ciebie nigdy? nawet jak sama to robiłaś nie myślałaś o jakims facecie z otoczenia?

Gość gość
nie pociągał Ciebie nigdy? nawet jak sama to robiłaś nie myślałaś o jakims facecie z otoczenia? nie,jak miałam naście lat to ewentualnie czasem marzyłam o jakimś aktorze który mi sie spodobał i sobie wyobrazałam rózne rzeczy, chociaż niekoniecznie seks, raczej romantyczna miłość. A tak to interesuje mnie konkretny facet , ale jako całość, czyli do bycia razem anie seksu

Gość gość
nie masz nic konkretnego w tych swoich wyborażeniach jak dochodzisz, w ogóle? ja nie mogę tak bez osobowo, bo to trudne ps. zakładasz z tym swoim facetem całkowitą otwartość w tych tematach? co on takiego ma że tylko jeden ci w głowie?

Gość gość
jeżeli średnio do orgazmu trzeba z 20-30 minut, przeciętny stosunek trwa około 15 minut to jakoś trzeba sobie radzic..

Gość gość
Kolega z pracy, piszac to widze go katem oka bo jestesmy w pracy ... wrocil z urlopu w poniedzialek I ten usmiech ... najlepsze jest to ze oboje jestesmy zajeci ... I nigdy do niczego nie doslzo, nigdy, ale usmiechy, spojrzenia, specifyczne rozmowy niby niewinne ale cos jest tam w tle ... ja mam naprawde cudownego meza, dziecko 5letnie, mam 34 lata ... a on ma partnerke (jest rozwodnikiem bez dzieci), I on ma 48 lat!! zle m iz tym ale on mnie naprawde pociaga, ale ja kocham bardzo meza. I z mezem tworzymy udany zwiazek, naprawde. po/je/bana jestem. chyba pora zmienic prace.

Gość gość
34 lata i dzieci, to chyba jestes zadowolona z seksu, bo dziewica raczej nie jestes :-P skąd masz pewność że ten facet będzie lepszy od twojego męża? jesteś otwarta w temacie seksu z mężem może w tym problem? próbowałaś z nim czegoś nowego? koleżanka np. kupuje sobie bardziej seksowną bielizne i robi to prawie codziennie ze swoim starym, ale czy to jakies wyjscie

Gość gość
13:47 ja wlasnie mam male potrzeby, to mnie dziwi ze mimo tego ten facet mnie kreci ... :(

Gość gość
drogie panie przepraszam was że wchodzę w wasz temat, lecz jestem facetem i bardzo powątpiewam byście nie miały ochoty na obcego z ulicy faceta . Jak wiecie my reagujemy inaczej , lecz rozmawiałem z wieloma dziewczynami to widząc faceta który wpadł jej w oko z chęcią by wpuściła go pomiędzy nogi , to ich stwierdzenia nie moje.Nie wieżę jakoś że nie pragniecie być dokładnie i mocno wypieszczone przez obcego faceta. To jak mówią panie rzecz naturalna . Myślę że wy kobiety macie z tyłu głowy zakodowane by o seksie i podobnych tematach być bardzo zachowawcze i nie mówić gdyż kobiecie nie wypada. Poznałem kiedyż piękną dziewczynę starałem się do niej zbliżyć , w końcu się udało i jak facet rozmawialiśmy w miarę szczerze więc chcę ją po dotykać tu i tam , pocalować ona się broni i to dość stanowczo , więc nie chciałem być wulgarny lub nachalny poprzestałem na rozmowie żartach czyli bawiliśmy się doskonale mijającym czasem. Po kilku dniach spotkałem jej koleżankę a ona do mnie z pretensją że tak się nie zostawia kobiety , którą rozpalisz do seksu i zostawisz . W taki sposób żaliła się koleżance . Myślałem że mnie rozsadzi z nerwów lecz cóż , na siłę jeszcze kobiety nie brałem i nie zamierzam . Nie jestem młokosem by nie rozpoznać czy i kiedy mogę byś stanowczym , uprzejmym lecz dążącym do celu a raczej by palce powędrowały w miejsce tak upragnione . Myślę że nie jest to nic złego między kobietą a facetem .

Gość gość
co on takiego ma że tylko jeden ci w głowie? kocham go i tyle, jak jestem z kimś to mi wycina myslenie o innych. to sie nazywa monogamia

Gość gość
13.53 straszne błędy ojciec, styl pisania tez nieciekawy. Sądzę, że dość prosty z ciebie facet z góra średnim wykształceniem.. Jakby mi facet takie kocopoły opowiadał w nadziei, ze to seksowne , a on jest super kochasiem, któremu żadna się nie oprze, to bym go śmiechem zabiła.. I nie , nigdy nie chciałam nigdzie wpuszczać faceta widzianego na ulicy, nawet wielce atrakcyjnego. Mnie kręci charakter, osobowość, inteligencja,anie wygląd i obrotny koootasik. Więc , zę tak powiem "staje mi " do facetów, których trochę poznałam, bo tylko tak można poznać co maja w głowie.

Gość gość
TYLKO kogo obchodzi co mają w głowie? jesteś jakąś fizyczką? każda ma swoje potrzeby

Gość gość
No mnie kreca inteligentni faceci ... na chlopakow ladnych z geby I niekoniecznie madrych to lecialalm jak mialam 20 lat, a nie teraz jak mam 36

Gość gość
Nie - cały czas nieustająco tylko na swojego.

Gość gość
dziś ok, a jak znasz faceta np. przez jeden dzień pociąga ciebie, nie ważne czy tylko fizycznie, czy nie, ale po prostu chcesz tego to co będziesz przejmować sie jego inteligencją? czy idziesz na żywioł ? co ci zalezy ? 36 lat to znasz juz swoje ciało i czego chcesz, rzecz w tym czy faceci Twoi to wiedzą, wiedzieli..

Gość gość
TYLKO kogo obchodzi co mają w głowie? jesteś jakąś fizyczką? każda ma swoje potrzeby x nie staje mi do głupich. po prostu. Bardziej mnie podnieca inteligentna rozmowa niż ładny ryj :)

Gość gość
dziś ok, a jak znasz faceta np. przez jeden dzień pociąga ciebie, nie ważne czy tylko fizycznie, czy nie, ale po prostu chcesz tego to co będziesz przejmować sie jego inteligencją? czy idziesz na żywioł ? co ci zalezy ? 36 lat to znasz juz swoje ciało i czego chcesz, rzecz w tym czy faceci Twoi to wiedzą, wiedzieli.. xxx nie wiem jak ona, ale ja tak potrzebuje do pociagania ze 3miesiecy kontaktu, a w przypadku luźniejszego kontaktu tak z 6 miesiecy zeby faceta poznać i zacząć go traktować seksualnie. i nie blokuje mnie jakas tam moralność, po prostu wczesniej nie mam mokro, ze tak powiem

Gość gość
dziś chyba żartujesz? jaki facet będzie z Tobą chodził, nawet jak wyglądasz jak bogini seksu, że po takim czasie kręcić dalej? są specjalne środki jak masz sucho.. bez przesady na pewno robisz to w miedzy czasie sam i nie tylko pod prysznicem.. i pewnie nie masz sucho bo to bolesne.. nie byłaś z żadnym facetem wcześniej? bez sensu

Gość gość
ta od inteligencji, jestes jakims naukowcem? o czym będziesz rozmawiać z facetem jak wiadomo o co chodzi.. nie masz uczucia ze potrzebujesz po prostu przerwy, czegos odmiennego niz mówic męzowi przez tydzień czego potrzebujesze w nocy?

Gość gość
ta od inteligencji, jestes jakims naukowcem? o czym będziesz rozmawiać z facetem jak wiadomo o co chodzi.. nie masz uczucia ze potrzebujesz po prostu przerwy, czegos odmiennego niz mówic męzowi przez tydzień czego potrzebujesze w nocy? xxx nie, nie mam takiej potrzeby zeby robić przerwy od meza

Gość gość
dziś chyba żartujesz? jaki facet będzie z Tobą chodził, nawet jak wyglądasz jak bogini seksu, że po takim czasie kręcić dalej? są specjalne środki jak masz sucho.. bez przesady na pewno robisz to w miedzy czasie sam i nie tylko pod prysznicem.. i pewnie nie masz sucho bo to bolesne.. nie byłaś z żadnym facetem wcześniej? bez sensu x każdy facet, który mnie interesował tyle czekał. Ba z jednym adoratorem przespałam sie po 8 latach znajomosci. A mój mąż i ja poszliśmy pierwszy raz do łozka po 2 latach przyjaźnienia sie i codziennych kontaktów A co do mokro, to nie kwestia nawilżania, chciałam ci przekazać że po prostu na takim etapie znajomości facet mnie jeszcze seksualnie nie podnieca

Gość gość
kurcze mnie tez mezczyzna zaczyna pociagac po czasie, nic na to nie poradze, nie widze w nim od razu samca z penisem ktory ma mnie spenetrowac tylko potrzebuje czasu do tego (haha) bo jakos wyglad niekoniecznie mnie az tak przyciaga, bardziej poczucie humoru, wyluzowanie, mila atmosfera :P bez tego to ja sobie moge byc cnotka niewydymka i przy Bradzie Pitt :P serio. Juz wole i nawet grubszego, nieidealnego, ale zeby bylo przyjemnie :P no bo obcemu facetowi ciezko powiedziec chce byc dotykana tak i tak, moze sobie kobiete nie poszanowac itp., dochodzi stres, nerwy. Taka moja psychika kobieca.

Gość gość
bez sensu.. rozchylasz się tylko jak znasz faceta? to chyba na odwrót prędzej takiemu obcemu łatwiej powiedzieć w stylu bierz mię tak i tak, albo jak on skończy to jeszcze raz bo chce jeszcze raz, etc tego mężowi raczej nie powiesz, bo zaraz bedą jakies domysły... nie bylas nigdy na plaży, czy w podobnym miejscu, nie podobali Ci się faceci po prostu jako samce..? ps. jak masz po 30stce to raczej nie zmienisz swoich upodobań w tej mierze, co jak i i jak długo lubisz.. pamiętaj że niestety czas działa na niekorzyść, i po jakimś czasie nawet jak masz super biust to reszta na dole robi swoje i moze być za późno na dojście z facetem a nie ma nic gorszego niż robić to samej na prawdę na całość albo kłajść sie przed męzem aż on dojdzie i do roboty rano :-( i te marzenia o facecie obok przy biurku..

Gość gość
A co do mokro, to nie kwestia nawilżania, chciałam ci przekazać że po prostu na takim etapie znajomości facet mnie jeszcze seksualnie nie podnieca XXX moze to zależy od Twoje budowy ciała i masz jakies blokady.. duzo tez zalezy jaką faze masz cyklu i budowę, ciąża, etc

Gość gość
14:58 oj nieprawda... estetycznie sie moze wielu podobac, ale zeby sie dobrze przy takim czuc, na tyle, zeby sie przed nim rozebrac, zeby wpuscic jego cialo obce? (haha) Serio? Ja tak nie umiem! Ja sie podniecam po jakims czasie gdy zaufam, sa moze inne kobiety, wyzwolone, kazda z nas jest inna tak jak i wy jestescie rozni :P

Gość gość
to może innaczej mówisz swojemu temu obecnemu facetowi co Ciebie podnieca i jak co lubisz? może w tym rzecz.. chcesz zeby facet Ciebie rozpoznał.. bez przesady z tym wpuszczaniem, jak masz napaleńca miedzy nogami to dojdzie po 4 *****ch, a jak masz ze 30 stke na karku to juz wiesz jak na nim zacisnąć miesnie :-) bez przesady wiek robi swoje zobacz po 40stce to mozesz nawet tryskac, ale co z tego, czas poszedł sobie..

Gość gość
orgazm u przecietnej kobiety zaczyna sie w mozgu :P

Gość gość
"to chyba na odwrót prędzej takiemu obcemu łatwiej powiedzieć w stylu bierz mię tak i tak, albo jak on skończy to jeszcze raz bo chce jeszcze raz, etc tego mężowi raczej nie powiesz, bo zaraz bedą jakies domysły..." X Dlaczego mężowi nie powie się tego?- ja tam nie mam tego typu oporów przed mężem X "albo kłajść sie przed męzem aż on dojdzie i do roboty rano" X Jak to jak on dojdzie, a kobieta to co - co w6 za mężów macie, którzy nie potrafią dogodzić kobiecie.

Gość gość
ja predzej mezowi bym powiedziala niz obcemu facetowi, o ktorym nie wiem, z ktorym nic nie przezylam, nie wiem, czy moge mu ufac, nie wiem, czy uszanuje moje preferencje no gowno wiem tak naprawde, dobrze ze nie kazda jest taka jak ja no i tyle