Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Kuracja Forever Clean 9 Detoks

Polecane posty

Gość gość

Witam. Zakupiłam cały pakiet Clean9 i podczas czytania książeczki zrodziły się u mnie pewne pytania. Będę bardzo wdzięczna za odpowiedz od osoby która takie kuracje ma za sobą :) Pierwsze pytanie dotyczy picia wszystkich suplementów. Na rozpisce podano że 2 tabl.Garcinia odczekać 30 min a dopiero Aloes a kolejno podano koktajl i tabletke Forever Therm. Nie do końca jest to dla mnie jasne…czy w takiej tylko kolejności trzeba spożywac suplementy czy np. można wypic razem Garcinie i Therm, następnie koktajl a po 30 min ten Aloes? Czy między spożywaniem każdego z suplementów musi być jakaś przerwa(nie licząc tej wskazanej przed Aloesem)? Drugie pytanie….wskazano że można spozywać 1 porcję takich owoców/warzyw…2 porcję innych a są też takie które można jesc w nieograniczonej ilości. Mam rozumieć przez to że jeżeli zjem np. 1 porcję brzoskiwn to nie mogę zjeść już 2 porcji np. kalafiora….tylko jedynie z grupy dozowlonej w każdej ilości. Ogólnie w ciągu dnia muszę wybrać konfigurację 1 porcja + nieograniczone lub 2 porcje + nieograniczone A nie że 1 porcja+2 porcje +nieograniczone? Owoce wykorzystane do zrobienia koktajlu wskazanego w przepisach liczą się już do dozwolonej porcji Np. jest tam przepis na koktajl malinowy zawierający 1 szklankę malin…. Jednocześnie dozwolona porcja malin na dzień to wlasnie 1 szklanka….tym samym mogę wypić albo maliny z koktajlem albo zjeść same a koktajl niczym nie „ubarwiać” ? Czy w kolejnych dniach posiłek 600 kcal można rozdzielić na 2 posiłki po 300 kcal? I ostatnie pytanie…czy wskazane 8 szklanek wody to należy wliczać tez wode wykorzystywana do wypicia np. Aloesu ( wskazano ze 120 ml Aloesu i 240 ml wody…. Mieszamy to razem czy Aloes pijemy i popijamy wodą? ) ? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedz i pomoc :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować