Gość gość Napisano Lipiec 20, 2018 Witam. Zakupiłam cały pakiet Clean9 i podczas czytania książeczki zrodziły się u mnie pewne pytania. Będę bardzo wdzięczna za odpowiedz od osoby która takie kuracje ma za sobą :) Pierwsze pytanie dotyczy picia wszystkich suplementów. Na rozpisce podano że 2 tabl.Garcinia odczekać 30 min a dopiero Aloes a kolejno podano koktajl i tabletke Forever Therm. Nie do końca jest to dla mnie jasne…czy w takiej tylko kolejności trzeba spożywac suplementy czy np. można wypic razem Garcinie i Therm, następnie koktajl a po 30 min ten Aloes? Czy między spożywaniem każdego z suplementów musi być jakaś przerwa(nie licząc tej wskazanej przed Aloesem)? Drugie pytanie….wskazano że można spozywać 1 porcję takich owoców/warzyw…2 porcję innych a są też takie które można jesc w nieograniczonej ilości. Mam rozumieć przez to że jeżeli zjem np. 1 porcję brzoskiwn to nie mogę zjeść już 2 porcji np. kalafiora….tylko jedynie z grupy dozowlonej w każdej ilości. Ogólnie w ciągu dnia muszę wybrać konfigurację 1 porcja + nieograniczone lub 2 porcje + nieograniczone A nie że 1 porcja+2 porcje +nieograniczone? Owoce wykorzystane do zrobienia koktajlu wskazanego w przepisach liczą się już do dozwolonej porcji Np. jest tam przepis na koktajl malinowy zawierający 1 szklankę malin…. Jednocześnie dozwolona porcja malin na dzień to wlasnie 1 szklanka….tym samym mogę wypić albo maliny z koktajlem albo zjeść same a koktajl niczym nie „ubarwiać” ? Czy w kolejnych dniach posiłek 600 kcal można rozdzielić na 2 posiłki po 300 kcal? I ostatnie pytanie…czy wskazane 8 szklanek wody to należy wliczać tez wode wykorzystywana do wypicia np. Aloesu ( wskazano ze 120 ml Aloesu i 240 ml wody…. Mieszamy to razem czy Aloes pijemy i popijamy wodą? ) ? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedz i pomoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach