Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobietki 40 plus czujecie się dalej młode

Polecane posty

Gość gość
kobieta zmienia sie 3 razy po 20 po 40 po 60 i tego sie nie zatrzyma po 40 widac na jbardziej roznice nawet jak wpompujemy kase na kremy i bedziemy cwiczyc to nie ukryjemy wieku i zmian wewnetrzych

Gość gość
Wszystkie baby po 40 to stare prukwy smierdzace sledziem ha oprocz mojej dziewczyny ona ma 40 lat a wyglada na 25

Gość gość
Mam 48 i nie czuję się na tyle. Co do wyglądu to zawsze byłam przekonana że wyglądam młodo. Ale ostatnio zostałam wyprowadzona z błędu. Prawie kazdej z nas, jeśli o siebie dba, wydaje się że wygląda młodziej niż wynika z metryki. To niestety nieprawda. My mówimy - dbam o siebie, ćwiczę, wygladam na 35. Otoczenie widzi starą babę. I taka jest brutalna prawda.

Gość gość
Przecież 40 - 60tki to są najlepsze babki do wyrka , takie dojrzałe mmm . Ja tylko z takimi buszuję sobie a mam 39 zaraz .

Gość gość
gość dziś Mimo wszystko, jeśli porównasz ze sobą 48 letnią wysportowaną kobietę, z równolatką, która ostatnio ruchu zazywała w czasach studiów, to różnica będzie ogromna.

Gość gość
dbam o siebie i cwicze , nie dlatego zeby spoleczenstwo widzialo we mnie 35 latke , tylko dla wlasnego zdrowia i samopoczucia , malo mnie to obchodzi kto co we mnie widzi , chociaz chyba tak zle nie widza , powodzenie u mezczyzn ( oczywiscie doroslych mezczyzn) mam i to calkiem spore

Gość gość
nie ma zadnej roznicy wrecz rozgoryczenie widzialem ostanio idzie przed nami wysoka mini blond wlosy szpilki odwrocila sie tu baba po 40 na buzi jak z kolega zaczelismy sie smiac bo mielis my ja podrywac a tu mina a myslelismy ze 25 lat co za raspla

Gość gość
40 to juz tylko kariere zrobi u 50 latka dla niego bedzie mloda . 30 latka zrobi kariere u 40 latka .50latka u 60 letniego dziadka a czuc mozecie sie na 18

Gość gość
Fajny temat gdzie facetom i goowniarzom wstep wzbroniony.Podkresla jedno, na atrakcyjnosci zycie sie nie konczy.Ja nie mam problemu, bo nie bylam atrakcyjna ani jako nastolatka ani jako 20+.ale probleny zwiazanr z wiekiem: -zdrowie -ograniczone mozliwosci -duzo spraw nie wypada.chodzi o radosne mlodziezowe zachowanie.jestwm za granica, inne polki raczej wola w piekny letni dzien siedziec w garsonkach w kawiarni i gadac o mezach i dzieciach niz wyskoczyc na rowerze na plaze i pochwalic sie psiapsiolom zdjeciem z zespolem z ostatniego koncertu -mam na sobie czarny tshirt z biala grafika, szarorozowe dzinsy i tenisowki, tatuaz na ramieniu, niebieska torba z flaga anglii, po 3 kolczyki w kazdym uchu, wlosy farbowanw na blond do ramion, maskara na rzesach.wypada kobiecie lat 37, czy tylko spodnica do ziemi i rozpinana bluzeczka +helm na glowie.szczerze odpowiedzcie

Gość gość
po pierwsze kariery 40 latka u zadnego faceta jusz robic nie musi , ten okres zeby sie chlopakom przypodobac ma dawnoza soba i nie musi leczyc kompleksow facetem po drugie to chyba normalne ze 40latka nie bedzie ganiala za 20 letnim mlokosem , tylko jak juz cos to bardziej zainteresuje sie 50 letnim doroslym mezczyzna zalezy tez od klasy takiej 40latki, zadbana , wyksztalcona , zainteresuje sie tylko zadbanym przystojnym 50latkiem , a nie Gienkiem z brzuchem piwnym

Gość gość
gość dziś 40 to juz tylko kariere zrobi u 50 latka dla niego bedzie mloda . 30 latka zrobi kariere u 40 latka .50latka u 60 letniego dziadka a czuc mozecie sie na 18 x Grunt ze 39 latka moze poderwac 28-latka.

Gość gość
Ja kiedyś byłam swiadkiem takiej sytuacji w Kołobrzegu. Idzie po ulicy taka laska w mini, długie kozaki, skorzana kurtka, włosy blond rozpuszczone. Akurat szło dwóch gości kolo 25-35 lat. Patrzą na nią, jeden do drugiego mówi: "Zobacz jak się wystroila. Stara rura". Akurat stalam kolo nich i slyszalam to. Kobitka z twarzy około 45 lat. Ale żeby tak mówić to chamskie. Dlatego lepiej nie rzucać się w oczy w pewnym wieku bo tylko śmiech się wzbudza.

Gość gość
gość dziś Co to znaczy "zrobic karierę" u 40, 50 czy 60 latka?

Gość gość
długie kozaki, skorzana kurtka, włosy blond rozpuszczone. Akurat szło dwóch gości kolo 25-35 lat. Patrzą na nią, jeden do drugiego mówi: "Zobacz jak się wystroila. Stara rura". x bo czuc sie mlodo i byc zadbanym nie oznacza wciskania sie w kozaczki i mini , w takim stroju to nawet 25 latka moze wygladac niesmacznie , do tego jak jeszcze dojda doczepiane wlosy , tipsy , solarka i napompowane usta to wiek nie ma znaczenia , tandeta jest zawsze tandeta

Gość gość
mnie się podoba , że nie wszystkie 40+ golą cipcie . prawdziwe kobiety i kłaczki też podniecają mocno choć może być tylko paseczek też .

Gość gość
Powiem wam tak, mam 46 lat, córka po studiach wyszła za mąż, zostaliśmy z mężem sami, zrobiło się jakoś pusto. Po dzieciach widać, jak się starzejemy. Ja osobiście czuje się młodo, tylko gdy chcę podbiec za autobusem, czy, gdy patrzę w lusto wiem, że to już nie te lata. Wydaje mi się, że to co napędza człowieka, dusza? Bo jeśli ona wychodzi, człowiek staje się sztywny, martwy nie ma wieku, jest wciąż taka sama, uwięziona w ciele, które ją w jakiś sposób ogranicza. Najsprawniejsze ciało w stosunku do duszy jest chyba koło 16- 17 lat. Zauważyłam, że będąc dzieckiem mogłabym zrobić więcej, gdyby nie np. za krótkie nóżki, dusza by biegła o wiele szybciej, teraz chory kręgosłup, zmiany zwyrodnieniowe, dusza biegła by szybciej, tylko ciało rady nie daje. Mogła bym tańczyć całe noce, jak dawniej, dusza się rwie, gdy słyszy muzykę, ale ciało już rady nie daje... Nie wiem jak to opisac lepiej, ale ja czuję się młodo, duchem jestem wstanie zrobić wszystko, mam wewnątrz wielki potencjał ducha, ale ogranicza mnie ciało, które już się zestarzało, kości w stawach juz nie tak lekko pracują, nie powiem, waga nie, bo wciąż mam te swoje 50- 53 kg przy wzroście 171 cm. Biegam, dla zdrowia, na rowerze jeżdżę, ale to nie to co 20, 30 lat temu... No i to lustro zawsze przywołuje mnie na :-Ziemię, gdy chcę ubrać coś w czym się dobrze czuję i lubię, ale wiek nie pozwala, nie wypada... Tak ja się czuje, tylko nie potrafię lepiej tego opisać;-)

Gość gość
11:56 piszesz jak 70 latka...

Gość gość
to już możecie zacząć swingować i orgietki na chacie robić .

Gość gość
uważam ze 40 musi dac o siebie 50 takze jednak jak widze 40 a ubiera sie na 25 tzn ze jest niedojrzała emocjonalnie

Gość gość
Do : gość 11:59 Aż tak "staro" myślę? :-) moja mama jeszcze nie ma 70- tki, a ja 30 wrzesnia 46, gościu, nie załamuj mnie

Gość gość
gość dziś Niedojrzała emocjonalnie kobieta ubiera się tak jak mysli, że wypada ubierać się w jej wieku a nie tak jak chce. Dojrzałość emocjonalna to pogodzenie się ze sobą i odwaga, by robic to co się chce, a nie to, czego oczekują od nas inni. Jeśli mam ochotę założyć bluzkę w wisienki z falbanką, krótkie spodenki i trampki to to własnie robię. Mimo moich 39 lat. I mam w głęboko w tyle to, że ktoś wolałby mnie widzieć w garsonce i czółenkach :-D

Gość gość
jak 39 latka moze poderwać 28latka? mam sąsiadke maż ja zostawil ona 47lata dwie corki 25lat on wzial sobie 30 letnia wyprowadzil sie a ona 47 lat prowadza sie z gosciem 38 lat on lovelas podstarzały gustuje w starszych babkach a w zasadzie ich kasach goli je dopóki sie da jak mnie zobaczyła ze z nim jest torebka na ramie i wyszła a on tylko skulił ogon i posłusznie wyszedł za tydzien widze ich w sklepie na grugim końcu miasta to samo

Gość gość
Mam40lat i czuje się czasem staro...mam ta świadomość ze to już nie 20czy 30latale nadal mam w sobie mnóstwo energii, jeżdżę na rowerze,dbam o siebie,mam cudownego męża i córkę,nie czuje się na swoje lata,nawet raz na jakiś czas ktoś mnie poderwie,zaprosi na randkę,ale są to mężczyźni po 50

Gość gość
uważam ze 40 musi dac o siebie 50 takze jednak jak widze 40 a ubiera sie na 25 tzn ze jest niedojrzała emocjonalnie xxx A jakie wg Ciebie to ubranie na 25 ltakę? Czego nie wypada nosić 40-latce?

Gość gość
ale w czym wy problem widzicie , ze 40 latka nie poderwie 25 latka ?? serio ? mam 42 lata , jestem ladna dorosla kobieta , bez nadwagi , tyle ile moge to dbam o siebie i mnie interesuja wylacznie zadbani , faceci z klasa w wieku 40+ do 50 , chlopcy mnie nie interesuja oczywiscie to zainteresowanie jest napisane tak dla przykladu , bo mam meza 49 letniego , przystojnego , szczuplego , tak fajnie lekko juz siwiejacego po bokach , tacy mezczyzni mnie kreca a nie dzieciaki

Gość gość
rózowe ,lasery , dzinsy fatalnie wyglądają plaska albo obwisły tyłek

Gość gość
jak masz meza 49 l to w jakim sensie interseują cie inni faceci 40 50 letni?

Gość gość
gość dziś doczytaj , napisalam dla rzykladu a w jakim sensie , no np idac ulica nie zwroce uwagi na chlopca ,ale jak minie mnie fajny facet w moim wieku to np juz tak, i nie ma to nic wspolnego z chcecia zdrady eza , czy cos w tym kontekscie , jesli jestes normalna osoba to zrozumiesz

Gość gość
Baby ktore lubia starszych mezczyzn sa p******** ja mam dziewczyne starsza o 20lat ale ona dba o siebie

Kto jest stary i pomarszczony?:D Wszystko można zmienić Można zmienić pracę Męża Stan cywilny Ale peselu i czasu nie zmienisz i nie oszukasz :) Choćbyś stawała jedna z drugą na głowie:D Czas leci Zdrowie jest najważniejsze A prawdziwe życie zaczyna się po 40-stce :P:D Ciekawe jak wyglądają Panowie po magicznej 40-stce :D:D Którzy tu siedzą i dowalają 😴