Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobietki 40 plus czujecie się dalej młode

Polecane posty

Gość gość
A co mnie obchodzi ze ktos jak na mnie patrzy to widzi stara babe????no tak jest ze wiecznie Nikt nie bedzie mial 20 lat.Nie tozumiem tej nagonki i obrazania kobiet 40+ bo co taka kobieta juz ma w trumne sie polozyc bo jest starsza? Ja w tym roku koncze 40 lat i ubieram sie jak mi sie podoba ,chodze w dzinsach,mam dlugie wlosy , no i o co chodzi tym mlodzszym????jezeli tak paskudnie wygladam to nie patrzcie na mnie.A ja zamierzam jeszcze fajnie pozyc,bawic sie,cieszyc zyciem a nie jeczec ze jestem starsza i brzydsza .I nie zalezy mi na tym by podobac,sie innym facetom bo mam męża i z mezem np.wczoraj pojechalismy na potancowke i wytanczylismy sie ,zarabiscie bylo,uwielbiamy tanczyc.

Gość gość
Ale ja nie chce peselu zmienic bo po co .wy zamiast jeczec jak debilki i sluchac debili to zyjcie,cieszcie sie zyciem dopoki zyjecie.Ja sie nie przejmuje ani peselem ani wygladem.Bo to i tak nic nie daje tylko moze wpedzic w depresję jak i ci glupi ludzie co tu pisza bzdury.

Ja nie jęcze :D Bo znakomicie czuję się w swojej skórze Byle zdrowie dopisało Tyle w temacie Czas leci Panowie i Panie Cieszcie się tym co macie Cieszcie się chwilą ;)

Gość gość
Spieszmy sie ****** c ludzi tak szybko sie starzeja. Nie lubie kobiet ktore maja 40lat 39 jeszcze ujdzie ale czterdziesci fuj. Moja kiedy miala dokladnie rowno 40 lat i wiecie co Wlasnie nic. Dlatego nie nawidze kobiet kroew mana rowno 40dieche

Gość gość
Ale co wy z tymi garsonkami, kobieta po 40tce moze wygladac modnie i z klasą jak np. Rusin, no ale może też odmładzac się na siłę i wyglądać tanio i wulgarnie jak np. Rozenek

Gość gość
ty chyba Rusin nie widziałaś z bliska ma takie nogi upasione takie klocki 2 i tyłek spasiony

Gość gość
Mowa była o stylu ubierania, nóg się nie wybiera.

Gość gość
Teraz kobiety po czterdziestce po 50-tce, po sześćdziesiątce, wyglądają o wiele młodziej niż na przykład 20 lat temu ,ewolucja.

Gość gość
Ewolucja to proces długotrwały, 20 lat temu kobiety miały inny styl i tyle, ale na twarzy tyle samo zmarszczek.

Gość gość
Pamiętacie jak wyglądali 40 latkowie w serialu Czterdziestolatek ??? Na jakieś 60

Gość gość
gość dziś Mam 48 i nie czuję się na tyle. Co do wyglądu to zawsze byłam przekonana że wyglądam młodo. Ale ostatnio zostałam wyprowadzona z błędu. Prawie kazdej z nas, jeśli o siebie dba, wydaje się że wygląda młodziej niż wynika z metryki. To niestety nieprawda. My mówimy - dbam o siebie, ćwiczę, wygladam na 35. Otoczenie widzi starą babę. I taka jest brutalna prawda. xx Musiałs od dawna mentalnie byc stara baba i zachowywac sie jak ona..Metryka młodsza , a ty staruszka..

Gość gość
a wy macie po 40 ochote na seks? bo ja zero, jestem od jakiegos czasu jak dziecko, totalnie sucho

Gość gość
Mam 42 lata i ochote mam na seks, moze to zalezy od partnera? Moj maz jest super mezem i ojcem, czuje sie kochana i szanowana, jest tez fizycznie zadbany, bez piwnego bebecha, w lozku jest mi z nim swietnie, wiec i ochota jest

Gość gość
Mam 36 lat mąż 37. Jestem szczupła długie blond włosy. Wyglądam dość świeżo. Ochota na seks jest i ogień jest nadal. Jesteśmy młodzi duchem,lubimy sport a mnie podrywaja młodsi faceci:-P

Gość gość
Ja mam 39 lat, czuję się dalej młodo. Uprawiam sport, mam dobrą kondycję fizyczną, podróżuję, chodzę na koncerty, spotykam się ze znajomymi. Faceci się co prawdą za mną nie oglądają, ale nie oglądeli się też gdy miałam 20 lat :-D Jest OK.

Gość gość
Ja mma 43 lata i pstrzegam siebie jako młodą osobę. Dopoki nie spojrzę w lustro... Ale jestem ciągle młoda duchem.

Gość gość
wczoraj 14:59 - to niebywałe jakie zyeby siedzą na tym forum :D :O

Gość gość
16:04 - to coś z tobą ewidentnie nie tak.

Gość gość
Tak do 35 to kobieta wygląda dobrze . Później każda sie już sypie . Pamiętam jak kiedyś zachwycałam sie sąsiadka która miałam 40 iat i wyglądała młodo . Mowie kiedyś do młodszego brata i jego kolegów "Ta Maria świetnie wgląda, tak młodo " a oni " co ta stara raszpla po 40 stce" ? Oni widzieli juz zmarszczki u tej kobiety a ja nie .

Gość gość
Swoją drogą porażające jest to chamstwo i pogarda wobec kobiet i to przez taką bzdurę jak wiek :O Stara raszpla, serio ? :O

Gość gość
Na szczescie ja w wieku 19 lat wyprowadzilam sie z Polski , teraz mam 43 i tutaj jestem ta 'mlodsza' dorosla kobieta, tutaj w moimi wieku to kobietki poginaja ze swoimi dzieciaczkami do przedszkola:) Nikt nie obraza mnie od starej raszpli

Gość gość
Mam 42 lata i ochote mam na seks, moze to zalezy od partnera? x nie ma partnera od wielu lat, pytam ogólnie. Kiedys nawet nie uprawiajac seksu miałam ochotę, a teraz zero... nie mówię oczywiscie o perspektywie seksu z oblesna, odrzucająca osoba, bo to zawsze odrzuca

Gość gość
Ale serio, Polacy to chyba jeden z bardziej schamiałych narodów :O Skończy kobieta x lat i zaraz sie zaczyna 'stara torba', 'ropucha', 'raszpla' :O Babcia to jedno z bardziej lajtowych pogardliwych określeń, bo jednak o 30latce nikt nie mówi 'matka'. Ale 50 latka to już 'babcia', nawet uj z tym, że wnuków nie ma. I ta pogarda głównie wobec kobiet jest wyrażana, jest to straszne :O

Gość gość41
A ja się nie czuję młoda. Dużo w tym udziału ciężkich chorób i śmierci wśród bliskich. Widzę po swojej twarzy, że nie ma już tego blasku w oczach, cera jest poszarzała (mimo że dbam - kremy, maseczki itd.), jak się uśmiecham to wkoło oczu mam straszne zmarszczki, pierwsze siwe włosy miałam już po 30ce, a teraz mam ich strasznie dużo, więc farbuję. Dostrzegam coraz więcej rzeczy, o których marzyłam i nadal marzę, ale nie udało mi się ich osiągnąć i już się raczej nie uda. Moją największą radością jest rodzina i przyjaciele (ale przez choroby cały czas się o nich zamartwiam), pracę też mam dobrą i lubię ją. Staram się cieszyć z niewielkich rzeczy, ale już chyba nie potrafię.

Gość gość
Fakt, za granica nikt mnie nie obrazil, ale i sie nikt za mna nie obejrzal.Kazdy narod z wyjatkiem ciapatych woli mlode i ladne. I wyobrazcie sobie ze jako stara baba jestem.oceniana w Polsce na mlodsza niz za granica

gość dziś Ale serio, Polacy to chyba jeden z bardziej schamiałych narodów pechowiec.gif Skończy kobieta x lat i zaraz sie zaczyna 'stara torba', 'ropucha', 'raszpla' pechowiec.gif Babcia to jedno z bardziej lajtowych pogardliwych określeń, bo jednak o 30latce nikt nie mówi 'matka'. Ale 50 latka to już 'babcia', nawet uj z tym, że wnuków nie ma. I ta pogarda głównie wobec kobiet jest wyrażana, jest to straszne pechowiec.gif X Świetnie ujęte Święte słowa :( Dodać mogę z obserwacji "Już pewnie ma menopauze, suchą pochwę, cycki do samej ziemi, nie pieprzy się bo w tym wieku nie wypada, niech wieko od trumny szykuje ". I to słowa kobiet :O

Gość gość
z ta pogardą to prawda, ja coraz bardziej z wiekiem zaczynam nienawidzic mezczyzn... wielu z nich sie wyzywa na starszych kobietach, zwracaja sie b niemiło, wręcz agresywnie. Jeden to raz wyjasniał, że ma mase frustracji ze musi się starac w stosunku do młodszej partnerki zeby dostac czego chce, a potem jak widzi stara, to sie ma ochote wyzyc

Gość gość
Tak jakby wilgotnosc pochwy, osadzenie cyckow i p....sie byly wyznacznikami mlodosci.zagladacie kazdej kobiecie w majtki i oceniacie wiek i atrakcyjnosc?