Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkurza mnie ze rzad nie chce podniesc 500 plus te pieniadze to nic jak mam 6

Polecane posty

Gość gość

mam 6 dzieci i 3 tysiace to sie wydaje w pierwszym tygodniu po wyplacie a potem jest tragedia. Powinno byc min. 1 tys złotych na kazda osobe w POLSCE wtedy bybylo godne zycie! A nie ze oni nie daja bo co? Bo sami krada!

Gość gość
To jest prawda też czekam na 1000+ dla wszystkich osób

Gość gość
Nie rozumie dlacego nie chca dac przecie bysmy wtedy mogli normalnie wydawca pieniadze, by wreszcie bysmy byli bogatym spoleczenstwem ale oni wola krasc

Gość gość
Oczywiście że tam gdzie wprowadzono dochód podstawowy bezrobocie spadło ludzie dostali kasę przestali się wstydzić innych ludzi zadbali o siebie i wykształcenie

Gość gość
Autorko a jak nie bylo 500 to z czego zyliscie?

Gość gość
Rozdawnictwo demoluje społeczeństwa.

Gość gość
Up zamiast wydawać na drogi dali by ludziom pieniądze

Gość gość
XD to musi być prowo

Gość gość
Ja bym chciała po 2 tysiące na łeb.

Gość gość
Jakie prowo ? Takich debili jak autorka to jest z 99 % w tym poyepanym ciemnym narodzie.

Gość gość
a ja codziennie jak idę do pracy z myślą, że muszę pracować na te cholerne pieprzone cudze bachory to aż mi niedobrze

Gość gość
Jak można tak siebie nienawidzić aby zrobić sobie szóstkę dzieci ...

Gość gość
Pewnie, niech nikt z nas nic nie robi, a rząd niech płaci każdemu po pięć tysięcy. Autorko, umiesz liczyć, to licz na siebie. A jak narobiłaś aż tyle dzieci, a nie stać na utrzymanie to nie miej pretensji do nikogo oprócz siebie. Pazerna babo do roboty.

Gość gość
Do roboty rozpłodowa krowo!! 500+ to jest wspomaganie a nie utrzymywanie Was!! Masz 3 tyś i wyprawki i inne świadczenia i jeszcze ci szmato mało?

Gość gość
i ty jeszcze przy tylu bachorach jesteś jeszcze w stanie nogami poruszać

Gość poli35
to po co narobiłaś tyle bachorów jak cię nie stać...ciesz się ,że te 500+ dostajesz bo i tego nie powinniście dostawać

Gość gość
Po co debilka poli35, która nienawidzi dzieci, a kocha psy, włazi na forum macierzyńskie? Matko pchlarzy, szukaj forum dla nawiedzonych psiar.

Gość gość
gość wczoraj mam 6 dzieci i 3 tysiace to sie wydaje w pierwszym tygodniu po wyplacie a potem jest tragedia. Powinno byc min. 1 tys złotych na kazda osobe w POLSCE wtedy bybylo godne zycie! A nie ze oni nie daja bo co? Bo sami krada! x Dolicz do tego rodzinne, obiady w szkole, jedzenie w przedszkolu, dodatek do mieszkania, zasiłki celowe, zasiłki stałe, opal, opłacenie mediów, pomoc żywnościowa itd. Policz, wyjdzie ci lekką ręką 1000 na dziecko. To ty jeszcze chcesz? Oczywiście, że rząd kradnie. Kradnie uczciwym obywatelom, abyś ty mogła mieć te 3 tysie i wszystkie możliwe zasiłki. Tatuś dzieci do roboty. Będziesz mieć dodatkowe 2 tysiące więcej. I nie, nie 1000 zł na osobę. 3 tysiące najniższej krajowej do ręki i zero pomocy patoli. Pomoc społeczna powinna być dla osób, którym powinęła się noga, a nie dla zawodowych mosiarzy. Wtedy będzie się godniej żyło.

Gość gość
masz rację, wal do kaczora albo brochy, niech podnoszą stawkę

Prowokacja. A na 500 plus powinny byc bony, żeby dzieci faktycznie coś z tego miały. Ale tu tak naprawdę nie chodzi oczywiscie o dzieci, ale o głosy w wyborach

Gość gość
A tam 1000, trzeba wysoko mierzyć: 5000+ na każde dziecko!

Gość gość
sówka1313 dziś Tak? A co ci bon da? Nic. Idąc do sklepu kupując żywność dla 13latka kupię mm? Albo danonki? Weź się zastanów. A patola to za zasiłki z mopsu kupi alkohol i papierosy, a za bony zagrychę. Albo sprzeda bon na 500zł za 400 sąsiadowi. I uważaj, że dla 15latki będę kupować buty w Bartku, albo ciuchy w Smyku. Prawda jest taka, że bony nie mają racji bytu. Pijąca patola i tak znajdzie sposób, żeby za tą kasę pić. Nawet sprzeda żarcie, ciuchy, telefon kupione na konto 500+ przez pracownicę mopsu.