Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość453

Dlaczego kobiety są takie leniwe?

Polecane posty

Gość gość453

Miałem już kilka kobiet w swoim 28letnim życiu. Każda nie miała pasji, była leniwa itd. Obecnie zamierzam się oświadczyć aktualnej kobiecie. Tylko przeraża mnie to że ona stałe siedzi i gra w gry, ogląda x factor, czyta. Na mnie uwagi nie zwraca, gotować nie umie, codziennie ja robię jedzenie jej i sobie. Sprzątam też ją bo jej nie przeszkadza bród, prawie nigdzie razem nie wychodzimy bo ona jest zmęczona i odpoczywa. Rozmawiam ze znajomymi i ich kobiety ćwiczą, mają pasje, sprzątają umieją gotować. O co chodzi? Co robie źle? Raz wyjechałem na delegację na tydzień i jak wróciłem to na środku pokoju walały się pudełka po pizzy i ubrania. A moja dziewczyna uznała że nie miała czasu sprzątać. Znam masę takich przypadków.

Gość gość
A kto niby odpowiada za twoje życiowe wybory ? Jesteś niedorozwiniety czy udajesz ? Z resztą podobno mamy rownouprawnienie , faceci nie chcą płacić za kobiety w restauracjach , kupować prezentów więc kobiety mają prawo być syfiarami jak faceci

Gość gość
Tylko że ja sprzątam i mam wszystko uporządkowane. No i płace za swoją kobietę.

Gość gość
Chwalisz się czy zalisz bo jakoś nie potrafię odczytać.

Gość gość
Słuchaj kiedyś kobiety musiały robić wszystko bo facet by je pobił jakby nie sprzataly gotowaly po robocie , teraz znowu szala się przesuwa N stronę kobiet , za jakiś czas znowu będzie jakaś rewolucja anty feministyczna i znowu baby będą orac, ludzie są powaleni

Gość gość
Sprzątam, świetnie gotuje, mam pasje, nie zdradza nie oglądam się za innymi, dbam o swoją kobietę staram się chce by czuła się kochana. No ideałem nie jestem ale staram się. Coś czuję że te ataki w komentarzach to urazone kobiety które winę widzą w facecie. Smutne.

Gość gość
Graczke znalazł i narzeka :o

Gość gość
Jesteś zwyczajnie głupi jeśli planujesz przyszłość z kimś takim. Mylisz że po ślubie zadzieje się magia i ona stanie się pedantka? Myślę że będzie tylko gorzej zwłaszcza gdy przyjdą dzieci. Każda by chciała takiego frajera żeby móc leżeć pachnieć i wp*****lac pizze

Gość gość
Do tego jeszcze ciężko pracuje. Chcę tylko wiedzieć co zrobić jak zmotywować kobietę do pracy? Do posprzątania czasem czy nauki gotowania? Wkurza mnie to. Wszystkie są takie?

Gość gość
Jak sobie wziąłeś pannę która nie lubi kotkow piesków , gotować i całować mezusia tylko największą zarazę graczke to się nie dziw , wogole laska która gra w gry na kompie to babochlop

Gość gość
To co mam zrobić? Jaki mam być bo mi ręce opadają.

Gość gość
Bo akurat z wyglądu jest świetna i daleko jej do babochlopa.

Gość gość
wybierająć dziewczynę trzeba się kierować rozsądkiem a nie pewną czescią ciała.

Gość gość
Człowieka nie zmienisz. Jeśli ktoś wierzy w takie cuda to mu współczuję. Zresztą nie na tym polega bycie z kimś ale nieważne.

Gość gość
Zmień kobietę na inną..

Gość gość
" z wyglądu jest świetna " nie chodzi o wygląd ona ma charakter babochlopa leniwca, który nie umie zadbać o partnera a nawet o siebie , można być babpchlopem będąc ładna

Gość gość
Bo właśnie kierowalem się rozsądkiem. Bo ona jest świetna dobra, czula, wierna, troskliwą, empatyczna itd. Tylko jest leniem do kwadratu. Dziś spędziła cały dzień oglądając xfactor a ja? Posprzatalem dom, auto, zrobiłem zakupy, obiad, byłem na siłowni, kupiłem jej spodnie bo pamiętałem że potrzebowała, byłem na pojeździć na rowerze a teraz siedzę przy kompie.

Gość gość
W sumie racja. Kiedyś zrobiłem test. Chciałem wyjść w pogniecionej koszuli i nawet nie zwrocila uwagi.

Gość gość
Trzeba było wziąć skromną pracowita dziolche że wsi , masło by doopa ubijala a chalupa by blyszaala , to se wziąłeś nieodorobione dziecko , które pyka na komputerku jak małe dzidzi

Gość gość
" dlaczego kobiety są takie leniwe " sorry to że ty sobie wziąłeś leniwca nie znaczy że każda taka jest , większość kobiet jest obrotna i nawet po pracy sprząta , gotuję , chodzi na siłownię , nie wrzucaj wsZystkich kobiet do worka z twoim kanapowcem

Gość gość
piszesz ze jest troskliwa...dziwne to , bo ty zasuwasz od rana ( pewnie jesteś zmęczony), a ona nic nie robi. To na czym ta jej troskliwość dokładnie polega?

Gość gość
To przepraszam. Ja znam sporo takich leniwych kobiet. A sam po pracy sprzątam,gotuje, chodzę na siłownię, na rower nawet w góry sam jeżdżę bo moja dziewczyna się męczy na spacerze po parku a ma 24lata.

Gość gość
Wlasnie też to przez chwilą pomyślałam , taka kochana , empatyczna a patrzy spokojnie jak jej facet sobie żyły wyprowa , gdyby była empatyczna to by chociaż przy obiedzie pomogła skoro on sprząta i pracuje

Gość gość
Bo się obracasz wśród jakiejś patologii skoro panna gra cały dzień na kompie , głównie karyny z kamienic mają takie zainteresowania

Gość hehehehehehehehhehehe
Bród

Gość gość
Jest ksiegową i wychowała się w dobrej rodzinie. Tylko fakt wszystko miała pod nos przynoszone

Gość gość
Ja mam pasje, gotuję, do tego pracuję i zarabiam. Nie jestem gruba, ani brzydka. Nie wymagam, żeby facet za mnie płacił, nie jestem bluszczem ani pijawką. I nie są to wystarczające "plusy", żeby sobie kogoś znaleźć na stałe. Trochę zazdroszczę dziewczynie Autora, też bym tak chciała. Nic nie robić i jeszcze mieć kogoś, kto to zrobi za mnie, a do tego mnie kocha.

Gość gość
Bo może jednak ona coś ma czego ty nie masz , jeśli kobieta czymś oczaruje faceta to koniec

Gość gość
Eh... Właśnie każdy jej zazdrości tylko co ja mam zrobić.

Gość gość
A może laska ma depresję?