Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość453

Dlaczego kobiety są takie leniwe?

Polecane posty

Gość gość
Czuję się jak śmieć.

Gość gość
gość dziś - jasne, że ma. Jelenia, który na nią robi. Mnie się faceci boją: zbyt wykształcona, zbyt zajęta, za dużo znajomych, za dużo pieniędzy. :D

Gość gość
Nie ma depresji.

Gość gość
A skąd wiesz?

Gość gość
Ja bym się Ciebie nie bał. Uwielbiam inteligentne wykształcone kobiety. Takie z którymi można pogadać a nie nudzić się mówiąc o bzdetach jak programy w TV. Zawsze stroniłem od kobiet które tylko siedziały i mnie słuchały.

Gość gość
Bo z nią rozmawiam. Pomagam jej jak ma problemy w pracy, daje jej dużo miłości. Widzę że jest szczęśliwa.

Gość gość
To czemu chcesz się żenić z kobietą, która tylko gra w gry i ogląda TV? Bo nie rozumiem. Szukaj innej, skoro Twoja Ci nie odpowiada.

Gość gość
Moja dziewczyna odwrotnir wszystki robi za mnie. A ja sie obijam i chlam ale tez dbam o nia

Gość gość
Bo mi na niej zależy, bo ją kocham i chciałbym żeby się zmieniła. Nie chcę innej.

Gość gość
gość dziś - no to przykro mi, ale się nie zmieni. Taka jest i taka będzie. Ba, z wiekiem zmieni się na gorsze. Będzie jeszcze większą bałaganiarą niż jest i zrobi się jeszcze bardziej leniwa. Tak to działa. I nic, co zrobisz, nie przyniesie trwałego efektu.

Gość gość
To co mam zrobić? Zostawić ją? Szukać innej? Mam już 28lat. Czuję się stary i zmęczony wszystkim. Ostatnie cztery lata to tylko praca i praca i praca.

Gość gość
Boże, jestem od Ciebie starsza ale totalnie nie czuję się stara. Co masz zrobić? Zastanowić się, czy chcesz żyć z kobietą, która nawet nie chce się nauczyć gotować, żeby Cię trochę odciążyć. A jeśli nie chcesz, to zacznij szukać innej. Jeśli nie przeszkadza Ci bycie sługą, to nim bądź. Tylko nie narzekaj, bo widziały gały co brały.

Gość gość
Wkurza mnie bycie sługą,zawsze miałem dominujący charakter. Tylko co z tego jak ona to olewa. Bić jej nie będę, zabierać jej rzeczy też nie bo przecież nie jest dzieckiem.

Gość gość
Co mam Ci powiedzieć? Taką sobie wziąłeś, taką masz.

Gość gość
Logika kobiet. Facet jest fleją to najlepiej zostaw go, biedna dziewczyna. Kobieta jest fleją? Haha ale głupi facet i dobrze to jego wina. Wybrałem ją, bo inne były zajęte albo ich charakteru były straszne. Przed nią miałem dziewczynę która wpadła w narkotyki i zerwała ze mną bo jej zabranialem ćpać, wcześniej miałem dziewczynę która chciała się zabić razem ze mna. Były dwie 30stki mężatki i dwie które były ze mną dla pieniędzy.

Gość gość
W twoim wieku najważniejsze jest, by była dobra w łóżku! Po 50 znajdziesz sobie nową dobrą w łóżku (jak jeszcze będziesz mógł) lub taką pedantyczną nobliwą czyścioszkę. A teraz ciesz się, że masz laskę, która, zamiast sprzątać, woli ci zrobić laskę! Nawet nie wiesz, jakie to fajne, dopóki tego nie stracisz. No, chyba że już jesteś zdziadziałym zgredem, to sorry, nie było gadki.

Gość gość
A nie mogłeś szukać dalej? Musiałeś się za nią brać? Nie rozumiem... Szukam faceta, nie trafiam na takiego jak chcę, więc szukam dalej, albo robię sobie przerwę w szukaniu i jestem sama. Po co wchodzić w związek z kimś, kto nam nie odpowiada? BTW osobiście radziłam Ci, kilka postów wyżej, żebyś ją zostawił, ale skoro nie chcesz, to co ja Ci mam doradzić? Laska jest bałaganiara i leniem, ma Cię w d***e, nie masz na nią wpływu - nic nie wyegzekwujesz, bo ona już dawno Cię zlała.

Gość gość
To jest też problem. Bo mam ogromne libido a od niej słyszę że po godzinie seksu jest zmęczona, albo że nie ma siły i raz na miesiąc to i tak dużo.

Gość gość
W tym problem, piękny nie jestem. Chudy, noszę okulary, słucham innej muzyki niż wszyscy, mam tylko 177cm dużego wyboru nie mam. Nie podobam się dziewczyna

Gość gość
Ja nie wiem jak można komuś doradzać zerwanie , nikt nie siedzi w ich mieszkaniu i nie wie jak jest , to dobrze że autor ma dobre serce , a nóż widelec może kiedyś ja walnie jakiś piorun w łeb i się zmieni

Gość gość
Ja się nie podobam facetom, ale czy to znaczy, że mam brać pierwszego lepszego, byle nie być samej? Bez sensu.

Gość gość
A ja się nie podobam kobietą. A wybrałem swoją aktualną dziewczynę przez to jaka była na początku.

Gość gość
Bo kobiety są wygodne dlatego leniwe.a ze nie umieją gotowac co niektóre to albo ofiary losu.albo lenie śmierdzące.dac jeszcze dzieci to zgina z kretesem.