Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość góralka 93

Wypada poderwać mężczyznę?

Polecane posty

Gość gość
Ryzykuje najwyżej okaże się ze ma żonę a ty będziesz miała go z głowy

Gość gość
musisz sobie odpowiedzieć na pytanie czy będziesz mieć dystans do tego jak ewentualnie się "wygłupisz" :P. Wiesz, jedna dziewczyna nic sobie z tego nie będzie robić i pójdzie z uśmiechem dalej, nawet sobie zażartuje z całej sytuacji. Druga spali się ze wstydu, będzie przeżywać "odrzucenie" miesiącami, spadnie jej samoocena.

Gość góralka 93
Będę wściekła, ale przejdzie.. pewnie zmieniłbym dentystę, więc wolę nie robić gwałtownych posunięć..

Gość gość
Spraw by to on wyszedł z inicjatywą - ma przecież Twoje dane, numer telefonu a pewnie nawet adres. Facet jak jest zainteresowany to DZIAŁA. Jak będzie Tobą autentycznie zainteresowany znajdzie sposob by Cie poznać bliżej. x Kobieta jak jest zainteresowana to DZIAŁA. Jak jest nim autentycznie zainteresowana to znajdzie sposób by go poznać bliżej.

Gość gość
dentyście nie wolno pracować w obrączce. Nie wolno też mu podrywać pacjentek, bo byłoby to molestowanie. Ale pacjentka może powiedzieć dentyście, że ten jej się podoba i chętnie umówiła by się z nim na kawę. Najwyżej facet delikatnie się wycofa. Nie ryzykujesz niczym.

Gość gość
Spraw by to on wyszedł z inicjatywą - ma przecież Twoje dane, numer telefonu a pewnie nawet adres. Facet jak jest zainteresowany to DZIAŁA. Jak będzie Tobą autentycznie zainteresowany znajdzie sposob by Cie poznać bliżej. x Kobieta jak jest zainteresowana to DZIAŁA. Jak jest nim autentycznie zainteresowana to znajdzie sposób by go poznać bliżej. x hahaha jasne, tak by było najwygodniej dla was....no wiadomo, nie trzeba się starać, wystawiać na ewentualne ośmieszenie...problem w tym, że takie laski co same wam się narzucają i "podają na tacy" nie szanujecie tak jak te o które musielibyście walczyć, pobawicie się , zaliczycie i dalej będziecie marzyć o tych "niedostępnych księżniczkach" :) Fakty są takie, ze biologicznie to facet jest zdobywcą - ale to już dyskusja na inny temat.

Gość gość
absolutnie poczekaj z takim wyznaniem do ostatniej wizyty. W między czasie spróbuj go poznać - pogadaj z nim o sztuce, kulturze itd. Jak na drugiej wizycie wystartujesz z propozycją kawy to on sam sobie pomyśli, że nie lecisz na niego a na zawód. A tak między nami autorko...naprawdę Ci się ten człowiek podoba (sama powiedziałaś, że nie jest jakoś specjalnie urodziwy) czy chodzi ci tylko o to by pochwalić się, że masz chłopaka doktora ? Bo sorry ale podczas tej jednej wizyty zdarzyłaś go poznać z charakteru ?

Gość góralka 93
Podoba mi się jak najbardziej z wyglądu. Moje koleżanki stwierdziły, że jest poniżej jak przeciętniak.. Natomiast jeśli chodzi o charakter itp nie znam go. Wiem, że jest bardzo delikatny, wygląda na nieśmiałego. Na pewno z propozycją kawy dam sobie spokój..

Gość gość
Na pewno z propozycją kawy dam sobie spokój... x czyli co, odpuszczasz ?

Gość góralka 93
Nie! Nie po to tutaj pisze, żeby odpuścić :)

Gość gość
Autorko...mam świetny pomysł !! Wybadaj co lubi czytać/ słuchać. Na ostatniej wizycie przynieś mu w ramach podziękowań taką książkę, płytę a w środku napisz coś w rodzaju " dziękuję za cudowną opiekę nad moimi zębami, Jola numer telefonu - 699 coś tam coś tam". Ominiesz krępującego pytania się przy asystentce, dasz mu do zrozumienia, że Ci się podoba a jednoczesnie nie zadasz wprost pytania czy pójdzie z Tobą na kawę więc unikniesz bezpośredniej odmowy - w najgorszym wypadku nie zadzwoni/ nie napisze.

Gość gość
Ma ostatniej wizycie, poproś go o numer telefonu. "Pani doktorze, czy mogę dostać od pana numer telefonu" ? I tyle. Jak powie, że jest numer do gabinetu, albo coś w tym stylu, to znaczy, że Cię olewa. A jak da numer, to napiszesz mu smsa, że był delikatny, jak odpisze, to się zacznie korespondencja i już jest kontakt.

Gość góralka 93
Jak przy asystentce zapytać o numer? Porażka.. chyba teraz będę po prostu powoli wychodzić, umowie się na raz następny, pójdę do toalety. On w tym czasie się przebierze i jakoś tak wyjdziemy razem. Zazartuje coś w stylu "lubi pan sprawiać ból.." coś podobnego, liczę że mnie podwiezie do domu. Specjalnie samochód zostawiam dalej w razie czego..

Gość gość
Jak ci każe otworzyć dzioba to chwyć go za jajka i powiedz: jak zaboli, to nas obu. Później już jakoś poleci :D

Gość góralka 93
Małe prawdopodobieństwo, że podrzuci mnie 9 km do domu.. zmęczony po 7 godzinach pracy..

Gość gość
hmmmm, dentysta podobnie jak lekarz to dobra partia, w dodatku młody. Raczej małe szanse, że nikogo nie ma ale...nigdy nie wiadomo.

Gość gość
20.22 świetny pomysł! Autorko, ja bym tak zrobiła na Twoim miejscu

Gość góralka 93
Tak jak pisałam. Nie jest przystojny, jest poniżej przeciętnej.. mimo to coś mnie urzekło. Duża szansa, że jest wolny. Ale z kolei może się obawiać zagadać do mnie, bo wyglądam na pewną siebie i ładna.. chore to!

Gość góralka 93
A może włożyć mu pod wycieraczki w samochodzie liścik? "Dziś nie bolało" brunetka :) czy to lepiej wychodzi na filmach?

Gość gość
hahaha jasne, tak by było najwygodniej dla was....no wiadomo, nie trzeba się starać, wystawiać na ewentualne ośmieszenie...problem w tym, że takie laski co same wam się narzucają i "podają na tacy" nie szanujecie tak jak te o które musielibyście walczyć, pobawicie się , zaliczycie i dalej będziecie marzyć o tych "niedostępnych księżniczkach" usmiech.gif Fakty są takie, ze biologicznie to facet jest zdobywcą - ale to już dyskusja na inny temat. x hahaha jasne, tak by było najwygodniej dla kobiet....no wiadomo, nie trzeba się starać, wystawiać na ewentualne ośmieszenie...problem w tym, że takich facetów co sami wam się narzucają i "podają na tacy" nie szanujecie tak jak tych o które musiałybyście walczyć, pobawicie się , zaliczycie i dalej będziecie marzyć o tych "niedostępnych księciach. Fakty są takie, że biologicznie to kobieta jest zdobywcą - ale to już dyskusja na inny temat.

Gość góralka 93
Tym bardziej nie wiem co robić!! Nie pomagacie ..

Gość góralka 93
Właśnie po wizycie jestem. Raczej nie jest mną zainteresowany .. rozmawiał z asystentka, że obejrzą filmik.. ona koło 30-stki jak on.. ku..a ale ona brzydka. Taki zez i krzywy nos. A ja?szczupłą brunetką z wyćwiczona sylwetka. A z drugiej strony, może on tak gadał do niej żeby dać mi do zrozumienia że jest wolny? Dlaczego nic nie napiszę do mnie? Czyścił mi kanał a ja myślałam jaki jest w łóżku. Następna wizyta na wieczór. Co robić? Atakować?

Gość gość
rany rany, jaka zazdrosc, i to urazone ego... komedia:D

Gość góralka 93
Atakować? Bo ewidentnie temperament taki jak mój...

Gość gość1123
nie wiem jak u innych facetow to wyglada, ale ja przez cale zycie ani razu nie umowilem sie z kobieta ktora sama mnie adorowala i wrecz dosyc szybko ucinalem takie znajomosci, gdzie kobieta mi sie nie widziala, a probowala cos w moim kierunku...moze to dlatego, ze byly dosyc przecietne, a te z wyzszej polki raczej same nigdy nie robia pierwszego kroku jednak jest cos takiego, ze jak podobasz sie facetowi, regularnie sie widujecie, to nie ma mozliwosci zebys tego nie odczula, zeby nie zakomunikowal tego w jakis sposob [jakies usmiechy, sam zagaduje co u Ciebie i ciagnie temat z jednego w drugi, jest wesoly, wygadany w Twoim towarzystwie], a jezeli tego nie robi, to po prostu nic z tego nie bedzie - odezwiesz sie do niego, on szybko utnie gadke i pozniej bedziesz przezywala urazona dume przez pol roku zrobisz jak uwazasz

Gość góralka 93
Raptem byłam drugi raz u niego. Ciężko cokolwiek stwierdzić. Z resztą składam papiery do policji i w moim wypadku dobrze byłoby nie zaczynać żadnego związku

Gość gość
Kompletnie bezsensownie marnujesz fajną życiową szansę na poznanie fajnego faceta. Ale to twoja sprawa.

Gość gość
baby są głupie całe życie, nie mądrzeją z czasem

Gość NÓW_ZNÓW
Moim zdaniem nie jest tobą zainteresowany. Daj sobie spokój. Lekarz nie lekarz, jakby był, to by to okazał.

Gość góralka 93
No super to najlepiej mu powiedzieć żeby mnie bral