Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneta127

Czy sa tu samotne matki w ciazy?

Polecane posty

Gość Aneta127

Zycie mnie nie rozpieszcza. Moja coreczke druga urodzilam 2 lata temu... Bedac w ciazy facet zostawial mnie i chodzil sie bawic. A ja po porodzie cc dostalam zapalenia piersi nie mialam jak zajmowac sie malutka, zgarneli mnie o ze swoja mama do siebie bo prawda jest taka ze z dniem porodu ja do swojego domu do rodzicow powrotu juz nie mialam... Przez pol roku zylam z tym jak on sie zabawia, potem relacje sie polepszyly na poczatku czerwca oznajmilam mu ze jestem w ciazy a stalo sie to przy mojej zmianie antykoncepcji, jego reakcja byla straszna wyzywal mnie zadal aborcji a nawet oznajmil ze mnie nie kocha przy wszystkich, calej jego rodzinie i dodal ze czekal jak corka dorosnie aby wywalic mnie z domu... Teraz 9 lipca dowiedzialam sie ze ta ciaza jest zagrazona, odklejone lozysko. Moge poronic lub urodzic wczesniaka, nikt mnie nie wspiera a jego matka oswiadczyla mi ze lepiej zastanowic sie czy lepiej by nie bylo abym teraz poronila... Niz urodzila wczesniaka, wiecie jak mnie to boli... Nawet nie mam gdzie sie podziac nie wiem co mam robic.

Gość Aneta127
* odklejenie kosmowki

Gość Aneta127
Up

Gość gość
> Bedac w ciazy facet zostawial mnie Facet w ciąży? Anomalia i sensacja biologiczna!

Gość gość
Sa tu, jest ich tu nawet duzo, bo to forum dla patologi.

Gość gość
Będąc w ciąży facet.... Czy to zdanie oznacza że to facet jest w ciąży??? Gdyby było facet bédąc w ciąży to można by żec że facet w ciąży młotku czytaj ze zrozumieniem Do czytania też potrzebny rozum.