Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan od tematu

Powrót do byłej

Polecane posty

Gość Pan od tematu

Od długiego czasu głowie się nad tym jak powrócić do byłej, chcę wyjaśnić z nią wszystko, ale dosyć szczelnie się odcieła, ostatnio się widzieliśmy to nawet się odezwała, jak jej niezrazić do sb i powiedzieć że ja nadal tak do niej by jej niezrazić i by zobaczyła że się myliła z rozstaniem?

Gość gość
Księże... ty masz taką wiedzę o seksie że mało kto jest tak obeznany z tematyką. Przestań gorszyć ludzi.

Gość gość
Sramy ci do mordy him wszyscy razem ty soiertolony blond pustaku!!!

Gość Gość od tematu
Zależy mi na poważnych odpowiedziach

Gość gość
Nie możesz jej nie zrazić do siebie bo ...ona już jest do Ciebie zrażona, nawet nie che rozmawiać. Daj sobie spokój i jak Ci tak bardzo zależy to odpuść na jakiś czas. Jak zaczniesz skamleć,nagabywać to jeszcze bardziej ją wkurzysz...a jak się odetniesz to zastanowi się, gdzie podział się jej...przydupas. Sorry ale tak jest. Albo sama się odezwie i będzie chciała z Tobą pogadać albo zapomnij o niej i zajmij sobą, otocz znajomymi, może poznaj kogoś nowego. Niewykluczone,że jak zobaczy Cię z inną to wlaśnie wtedy uderzy..jak już będziesz miał ją gdzieś.

Gość Pan od tematu
Są wakacje, niemam z nią żadnego kontaktu, jedynie zajęcia z takiej organizacji, ale tak to to nic