Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ashwagandha opinie

Polecane posty

Gość gość

Hej, od dłuższego czasu zmagam się ze stresem. W pracy nie do zniesienia szef a i w małżeństwie wszystko kuleje. Potrzebowałam jakiegoś środka na uspokojenie moich skołatanych nerwów i znalazłam ashwagandha muszę przyznać że odkąd go stosuję czuję się o wiele spokojniejsza, wrzucam wątek bo może ktoś będzie w podobnym stanie ja stosuję to https://allegro.pl/ashwagandha-aszwaganda-zen-szen-indyjski-1200mg-i7453535312.html

Gość gość
mi przydałby się jakiś środek na rozchmurzenie, poczytałam o tej ashwaghandzie i wygląda interesująco, zamówię nie jest droga zobaczymy

Gość gość
mi natomiast ashwagandha pomogła zwalczyć bezsenność, która trwała kilka miesięcy. Gdy poznałam jej zastosowanie skonsultowałam możliwość przyjmowania z lekarzem, nie było żadnych przeciwwskazań. Dziś w końcu śpię, ale nie chodzę otumaniona

Gość gość
ja stosowałam ashwaghandę po ciąży, niestety dopadła mnie depresja, na nic nie miałam ochoty a jednak musiałam opiekować się maleństwem. Już po kilku dniach zauważyłam lepsze samopoczucie, dziś czuję się o wiele lepiej

Gość gość
odkąd stosuję ahwagandhę czuję się o wiele lepiej, lepiej radzę sobie ze stresem, mniej się denerwuję na prawdę świetny naturalny suplement, też mam ten z linku powyżej

Gość gość
ja mam z tej stronki http://ashwagandhaforte.pl jestem bardzo zadowolona, uspokoiłam się, lepiej się wysypiam. Czuje się jakbym dostała drugie życie

Gość gośćg
To wygląda jakby wszystkie te teksty pisała jedna osoba.

Gość gość
Ja w zeszłym roku brałam tabletki ashwaganda i czułam się ciut spokojniejsza. A cierpię na fobie spoleczna wiec stres mam na okrągło. Wiec znowu powracam do tego preparatu. Ale kupuje różnych firm. Taki jaki akurat jest w sklepie zielarskim.

Gość Evani

Wiecie, że ja do niedawna nie miałam pojęcia o istnieniu takiego suplementu? Ale trochę poczytałam i kupiłam na stronie Laventi. Czuję się naprawdę mega dobrze. Mam więcej energii, nieco lepszy nastrój, po prostu czuję poprawę. 

Gość Natalia

Ja znalazłam ashwagandhe (https://www.stress-control.pl/) z firmy, od której zawsze kupuje probiotyki (trilac). Ashwagandhe stosuje od 2 miesięcy- bardzo często dodaje ją do kawy (jest w kapsułkach, więc można ją dodać do wszystkiego). Czuje się bardzi skoncentrowana na pracy i mniej rozdrażniona.

Gość Xyz

Czy któraś z Was brała tabsy anty koncepcyjne i zażywała ashwagandę? Wpływa ona jakoś na tabsy?