Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DZIURA W CV postrachem kafe! Mówią to "szczęśliwe" biurwy tu co dnia

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Najwyższą władze w firmie mają panie sprzątaczki. Każdy to przecież wie.

Gość gość
gość dziś Aha, i jeszcze asystentki, które dają d**y prezesowi i jeżdżą z nim w delegacje. To jest naprawdę bardzo podniecająca władza.

Gość gość
gość dziś L4 w ciąży? No owszem, tak samo, jak każdemu innemu choremu, ale nie na samą ciążę. Tak samo, jak śmieszne opłacanie obu.

Gość gość
Ale nie taka rodzina jak PiS chce :) to różnica.

Gość gość
10:54 Jednak jesteś głupiutka. Szkoda czasu na dyskusję z Tobą. Ale powiedz mi po co Tobie informacja o tym co robię? Tak serio, po co Ci to? Może mam Ci skan umowy na maila wysłać? Czy to Cię usatysfakcjonuje? Całymi dniami tu nie siedzę, nie martw się. I nie dopowiadaj sobie. Dziś pierwszy raz zabrałam głos w tej dyskusji. Mam luźniejszy dzień, więc sobie siedzę w necie. Proste to dość. Ale Ty juz mnie zdiagnozowałaś wg swoich, jedynych słusznych, kryteriów. Za to widzę, że Ty się tu produkujesz i produkujesz. A Twoje wpisy są dość agresywne. Ciekawe czemu...

Gość gość
11:32 11:33 Nie słonko, władza realna, a stołek, to dwie różne rzeczy. W hierarchii możesz mieć władzę, ale prawdziwa władza, to pewna zależność, jak np. trzymanie czyjegoś losu w rękach, to jest prawdziwa władza, a nie najwyższe stanowisko.

Gość gość
gość dziś Jak ciężko zachorujesz to przekonasz sie na własnej skórze co jest w życiu najważniejsze. Praca , kasa, stanowiska sa g****o warte . Kazdy kto leży cieżko chory w szpitalu myśli tylko o rodzinie . Tylko to trzeba przeżyć /widzieć żeby zrozumieć co jest w życiu ważne .

Gość gość
Rodziny powietrzem nie wyzywsz i nie utrzymasz idealistko

Gość gość
gość dziś I rozumiem, że to kobiety tę relną władzę posiadają? Mężczyźni są tylko figurantami. Zawsze byli. Dlatego też kobiety mają prawa wyborcze zaledwie od 100 lat i cały czas muszą walczyć o swoje prawa. Ciekawe. A Kopernik też była kobietą.

Gość gość
gość dziś Widać, że teoretyzujesz. Jak ktoś Ci zachoruje, to zobaczysz, że nie kasa i nie mąż są ważni, bo po takich przeżyciach najpiękniejszym, co można zrobić, to dać siebie drugiemu człowiekowi. Pomoc innym jest najważniejsza w życiu, a nie forsa, czy rodzina.

Gość gość
gość dziś Wiem dlatego pracuje od 14 lat . Ale nigdy żadna praca nie powinna być ważniejsza niz rodzina . Każdego pracownika można zastąpić innym . W pracy nie ma ludzi niezastąpionych . Rodziny nie da sie zastąpić .

Gość gość
Jak ciężko zachorujesz to może się okazać że pieniądze możesz kupić lepsze leki, j Nieferundowane, możesz leczyć rodzinę w lepszym szpitalu oddalonym o 300 km, bo stać cię będzie na zamieszkanie tam tymczasowo, możesz zrobić sobie operacje za granicą itp. Kasa nie jest g****o warta. Ludzie biedni są zdani tylko na publiczna służbę zdrowia i refundowane leki, ktorych jest mało w porównaniu z innymi krajami.

Gość gość
Dokładnie. Ta Pani ma władzę, np to ona decyduje czy na obiad będą ziemniaki czy ryż :D To jest realna władza. Od tego zależy los rodziny :D

Gość gość
gość dziś Powiedz to matce której dziecko zachoruje i ratunkiem jest operacja w Stanach za 500 tys zł których ona nie ma. Powiedz ze jej kasa jest nieważna:)

Gość gość
Wychowanie 4 dzieci na dobrych ludzi to jest duzy sukces w życiu . Jak dla mnie większy niż sukces zawodowy jakiejś tam bezdzietnej .

Gość gość
gość dziś I jest to dla niej bardzo podniecające.

Gość gość
Pośmialiście się? Z tym losem, pisałam dosłownie, to jest władza. Jak chcecie przykładów, to macie: lekarz, psychoterapeuta, czy sędzia, mają realną władzę, bo to od nich zależy często czyjś los. Władza, to odpowiedzialność. Oczywiście wiemy, że kodeksy etyczno-zawodowe regulują to tak, żeby nie doszło do nadużyć, ale jednak nie da się prześwietlić każdego kandydata.

Gość gość
Dla dzietnej to sukces, dla kogoś innego to normalna rzecz. Każdy ma inne potrzeby w zyciu. Serio tak ciężko to zrozumeic i trzeba się obrzucac błotem przez 20 stron wątku? Żałosne

Gość gość
gość dziś Nawet jak ta bezdzietna wymyśli lek raka, albo będzie kardiochirurgiem, który uratuje setki osób?

Gość gość
Jeśli dla kogoś wychowanie dziecka to takie ciężkie zadanie że aż sukces życiowy to może nie powinien mieć tych dzieci.

Gość gość
No własnie wychowanie dzieci to SUKCES. Wiec nawet jeśli kobiet nigdy nie pracowała zawodowo a była świetna matka i dobrze wychowała dzieci to tak osiągnęła w życiu duzy sukces.

Gość gość
gość dziś A czy zawodowym osiągnięciem jest według Ciebie tylko władza?

Gość gość
gość dziś Sama jestem bezdzietna, ale jednak nie kpiłabym aż tak z tego wychowania, mimo wszystko to nie taka prosta sprawa. W tym sensie, że zrobić i hodować to każdy może, ale wychować umiejętnie, na dobrego człowieka, przekazać odpowiednie wartości już ciężej, biorąc pod uwagę fakt, że po ulicach patologia jakaś tam chodzi.

Gość gość
Podobno kobieta jest stworzona do rodzenia i wychowania, więc to chyba powinno być naturalne. Ciągle tu to piszą kafeterianki. Ale nieeee.... Teraz sobie robisz siebie z tego sukces życiowy

Gość gość
Widzę, że ktoś ma tu duży problem z bezdzietnością innych kobiet :-D

Gość gość
gość dziś Wiesz, sukcesem może być też przebiegnięcie maratonu. Jeśli bezdzietna, nigdy nie pracująca kobieta przebiegnie maraton, to osiągnęła sukces!!!! Sukcesem można nazywać różne rzeczy. Jednak w tym wątku rozmawiamy o pracy i sukcesie zawodowym. Nie ma takiego zawodu jak matka wychowująca dzieci.

Gość gość
gość dziś Nie, ale mimo wszystko władza daje jakąś moc sprawczą. Jednym wystarczy kierowanie zespołem, a inny chce czegoś innego. Zresztą wszystko zależy od osobowości, wiadomo, że na pewnych stanowiskach i 5 penisów nie pomoże, jak koleżanka ma cechy psychopatki i odwrotnie ;-)

Gość gość
"gość dziś gość dziś Sama jestem bezdzietna, ale jednak nie kpiłabym aż tak z tego wychowania, mimo wszystko to nie taka prosta sprawa. W tym sensie, że zrobić i hodować to każdy może, ale wychować umiejętnie, na dobrego człowieka, przekazać odpowiednie wartości już ciężej, biorąc pod uwagę fakt, że po ulicach patologia jakaś tam chodzi." Pierwszy raz zgadzam sie z Toba :) Ja mam jedno dziecko ale uważam ze wychowanie dziecka na dobrego wartościowego człowieka to duzy sukces. NA ulicy mamy pełno złych ludzi którzy sa jakaś tam porażka życiową dla rodziców . Jesli ktoś jest w stanie dobrze wychować 4-5 dzieci to szacun bo to wiele lat ciężkiej pracy .

Gość gość
Już olać tę dziurę, nikt nie zauważył, że autorka tematu na wstępie obraża innych.

Gość gość
Pierwszy post jest ironiczny, a nie obraźliwy. Jprd...