Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak schudnac gdy nie ma sie kasy?

Polecane posty

Gość gość

Jestem biedna studentka. Na zycie mam 300zl miesiecznie. Dorobiam sobie w weekendy ale idzie mi to na miesieczny,czy jakas bluzke czy karte do tel. Jem to co najtansze. Grahamka w moim miescie kosztuje 90gr,najtansza buleczka biala 25gr!jem glownie zupki chinskie i parowki:-/

Gość gość
Skoro mało żresz, to powinnaś być chuda z automatu :)

Gość gość
Jeśli masz kasę na neta to na yputub jest milion milonów ;) filmików z odchudzającymi ćwiczeniami. Polecam callanetics i bieganie tzw. slow joging

Gość gość
to juz lepiej sobie zrób taki tani obiad, pół cebuli podsmaz na patelni, do tego mozesz dodac np. dwie parówki pokrojone na plasterki. jak sie podsmazy to podlej to wodą, i dodaj do niej jedna łyzke koncentratu pomidorowego/ Zeby to jeszcze miało smak to musisz koniecznie dac sporo przyprawy, np. curry, czosnek granulowany, czy jakas do mięsa. mozesz dac jeszcze łyzke smietany, warto wetrzec jedna marchewke. Robisz z tego takie sos z mięsem, osobno gotujesz makaron, i po ugotowaniu polewasz tym sosem. Dobre danie i b tanie a lepsze od zupek chińskich

Gość gość
Jak sie "żre"mało,ale byle co to niestety nie jest sie chudym z automatu. Jak je sie caly dzien biale pieczywo,nawet w postaci 5 posilkow dziennie to uwierzcie mi bedzie się tyć! Wiem po sobie! Tez bylam biedna studentka.

Gość gość
No ale możesz kupić chleb razowy 3 zl masz na 3 dni. Zrób zupę pomidorową przecier w kartoniku powiedzmy 3 złote. Do tego pomidory w puszce 2 zl. Marchewka i pietruszka kolejne 2 złote pączka ryżu 1 zł przyprawy 1 zl. I za niecałe 10 zl masz 2 obiady. Tak samo pierś z kurczaka w Biedrze 8 zl. Możesz zrobić leczo z warzywne. Dajesz kurczaka za te 8 zl cebula papryka pieczarki cukinia bo sezon trochę przecieru i za pewnie 20 zl masz obiad na 3 dni. Zupki chińskie wcale takie nie są.

Gość gość
To przejdź na OMAD. Czyli jeden posiłek dziennie kaloryczny, np 1500kcal raz dziennie, o podobnej porze, do picia woda, kawa, herbata. Na facebooku jest pełno grup z ludźmi na OMADzie i chudną duuuuużo. A jak jeszcze 1 posiłek dziennie to nie marnujesz kasy na przekąski. Możesz kupić więcej mięsa i pomrozic, do tego kasza lub ziemniaki na bieżąco i na prawdę schudniesz i nie stracisz z portfela, bo wode jeżeli z kranu nie pijesz to przefiltrowaną, 40zl kosztuje taki czajnik z filtrem.

Gość gość
ryż i warzywa, najtańsze jedzenie. Po co zupki chińskie, kalafiorową ugotuj z koperkiem i ziemniakami, zupa na trzy dni, kapusta z cebulką i ziemniakami, trzeba tylko chcieć. Jak na śniadanie i kolację zjesz po jednej białej bułce to nie będziesz tyła od tego.

Skakanka, pisze to na serio. Najlepiej zwykła nie sznurowana bo ma lepsze odbicie. Jak jesteś niska to szukaj w sklepie dla dzieci tam mają :) różnej wielkości. Skakanka jest świetna, spala tłusz równomiernie z całego ciała, poprawia wydolność i wspomaga układ krążenia. Jeden z najlepszych spalaczy tłuszczu jaki istnieje. :)