Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ziobro zapowiada rewolucję w Kodeksie karnym! Będą wyroki po ponad 100 lat więzi

Polecane posty

Gość gość
bardzo mnie cieszy że idziemy w ślady sądownictwa amerykańskiego efekt psuje nieco fakt, iz nie mamy w polsce kilku milionów antyamerykanow którzy po szkole nie umieją liczyć ale of course czekam na wyroki ujemne

Gość gość
np zamiast karać przestępcę 25 latami więzienia można by posłów skazać na -25 lat a w zamian zabrać im immut et:) a najlepiej pozamykać więzienia i ofiarom przestępstw dawać wyroki ujemne lub po prostu zrobić odpustu. kto kupi sędziemu albo komediantowi bryke temu -x lat paki po stawce zł za - rok

Gość gość
Efekt to,psuje brak kary śmierci. W imię czego mam utrzymywać jakiegoś darmozjada przez całe swoje życie? Eutanazja i do piachu!a nie dożywocie z krzywdą dla podatników!

Gość gość
zrealizowanoby w ten sposób ideę wymiaru sprawiedliwości w rękach obywateli i odciazono przepracowane wymiary:)

Gość gość
oczywiście znając ambicje prokuratury należy się spodziewać minimum miliona lat pozbawienia wolności za kradzież miejsca w kolejce w markecie.

Gość gość
osobiście proponowanym również zmienić sentencję zwyczajowa "wstać sąd idzie" na "padnij na ryj wnoszą sąd". oraz "proszę zaprotokolowac że świadek powiedział to co mówię"

Gość gość
jestem także za tym aby sędzia anna maria wesołowski zastąpiła ziobre na stanowisku ministra sprawiedliwości gdyż ten musi zająć się osobiście pisanie m na ksero aktów oskarżenia.po 10 gr od każdego § w akcie że tak powiem

Gość gość
jestem również przekonany że dogadają sieci biskupem aby umożliwic wyroki wiecznego potępienia w piekle no a do nieba to wiadomo że za karę się nie idzie. siebie wie za co się idzie do nieba ale i tak tam nie trafi jak i całą reszta tych frajerow

Gość gość
apeluje również do wszystkich studentów prawa obecnych i przyszłych: omijajcie mnie szerokim łukiem albowiem naucze was prawa w minutę a sprawiedliwość wam się wyleje pod oczy głębokim hitlerem i będziecie wyglądali jak klon temidy

Gość gość
głęboki hitler to wg telefonu odmiana fioletu . tak czy inaczej będziecie mieli pisdy pod oczami w dodatku żadna laska nie będzie wam musiała siadać dooopa na pinglach

Gość gość
i jeszcze nawet ziobro mnie za to nie skaze bo mamy taki układ że ją was napiertalam a wy potem robita dla niego za darmo żeby się zemścić na podmiocie zbiorowym który symbolizuje. chyba sue zgadzacie że gdyby zaczął wsadzac do paki symbole to straciłby wasze uznanie co nie poparcie

Gość gość
ja wiem że on zaprzeczy ale przed każda matura dostaje listę gowniarzy których trzeba ukierunkować na konkretne studia. wiadomo że na karate się nie zapiszą bo akurat ją prowadzę zajęcia ten tego:) to jakby już wiecie kto jest waszym promotorem