Gość gośiówa3d Napisano Lipiec 31, 2018 Rozumiem ale chyba Rullim byś nie pogardzila co;)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marawstala Napisano Lipiec 31, 2018 Nie wiem, jest przystojny, ale chyba bym pogardzila... Nie pogardzilabym takim Ville Valo : ) albo Piotrkiem Niesluchowskim : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośiówa3d Napisano Lipiec 31, 2018 Hihi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katie24 Napisano Lipiec 31, 2018 A jacy są w Twoim typie marawstała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marawstala Napisano Lipiec 31, 2018 Swoje typy juz podalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katie24 Napisano Lipiec 31, 2018 No tak, a myślałam że jeszcze może jakiś jest co o nim nie wspominałaś; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katie24 Napisano Sierpień 1, 2018 A daj spokoj marawstala, bez urazy ale ten caly Ville Valo jest po prostu brzydki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 1, 2018 Co tam latynosi, latynoski to dopiero są piękne i gorące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katie24 Napisano Sierpień 1, 2018 Latynosi tez są przystojni i z temperamentem...;:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośiówa3d Napisano Sierpień 1, 2018 Zgadzam się z Tobą Katie;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośiówa3d Napisano Sierpień 1, 2018 A jakich lubisz blondynów,szatynow czy brunetow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marawstala Napisano Sierpień 1, 2018 Nie jest brzydki, poza tym ma zarabisty glos i jest całkiem sympatyczny : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośiówa3d Napisano Sierpień 1, 2018 Lubisz piosenkarzy marawstala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marawstala Napisano Sierpień 1, 2018 Tego lubię : ) https://youtu.be/7z06au2mV7g Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NÓW_ZNÓW Napisano Sierpień 1, 2018 José Pablo Minor - tak na może 70-80% mi się podoba, ale to jeszcze nie mój ideał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katie24 Napisano Sierpień 1, 2018 Nów Znów a co powiesz na Luisa Roberto Guzmána? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NÓW_ZNÓW 1 Napisano Sierpień 1, 2018 Nie podoba mi się. Mało kto mi się podoba. Tak zawsze było i chyba będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katie24 Napisano Sierpień 1, 2018 To dobrze ze każda z nas ma inny gust Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 1, 2018 Moj mieszaniec boliwijsko-japoński :) Leży wlasnie koło mnie tak jak pan Bóg go stworzył ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośiówa3d Napisano Sierpień 1, 2018 Hehe mieszaniec:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katie24 Napisano Sierpień 2, 2018 Nów znów czemu mało który Ci się podoba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 2, 2018 Dużo jest przystojniakow wśród latynosów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 3, 2018 Brazylijczycy np. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 3, 2018 David Zepeda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 3, 2018 Marcin syn Andrzeja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośiówa3d Napisano Sierpień 4, 2018 O tak Zepeda jest przystojny i taki sexy ♡♡ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katie24 Napisano Sierpień 5, 2018 Gdzies czytalam że ponoc jest gejem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2018 to nie prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2018 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 6, 2018 Aaron Diaz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach