Gość gośiówa3d Napisano Sierpień 6, 2018 Nie podoba mi się ten Aaron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 6, 2018 Jose Ramirez Peralez Moralez Quinteros. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 7, 2018 Daniel Arenas :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośiówa3d Napisano Sierpień 8, 2018 Arenas mi się nie podoba, jest zbyt mało męski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośiówa3d Napisano Sierpień 8, 2018 Piszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 10, 2018 Na pulsie ponownie leci Milagros Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośiówa3d Napisano Sierpień 12, 2018 Mi podobal sie ten aktor co gral Pabla wlaśnie w ,,Zbuntowanym aniele'' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NÓW_ZNÓW 1 Napisano Sierpień 12, 2018 José Pablo Minor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośiówa3d Napisano Sierpień 12, 2018 Nów znów a gdzie grał ten Jose? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NÓW_ZNÓW 1 Napisano Sierpień 12, 2018 We włoskiej narzeczonej (w Fiorelli)i tam lepiej wyglądał niż na zdjęciach w internecie. (Miał bardziej ostry wyraz twarzy). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośiówa3d Napisano Sierpień 12, 2018 A już wiem który :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katie24 Napisano Sierpień 12, 2018 Nów Znów ale on Ci się tylko podoba czy to coś w rodzaju takiej hmm....fascynacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 16, 2018 Ten co grał Pabla był bardzo przystojny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośiówa3d Napisano Sierpień 17, 2018 Dziewczyny piszcie coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NÓW_ZNÓW 1 Napisano Sierpień 17, 2018 Fascynacji?! A co ja jestem jakąś nastolatką u której wzdychanie do aktorów/piosenkarzy się zdarza i jest normalne? Nie jestem aż tak infantylna. Bardzo mi się podoba taki typ urody. BARDZO. Gdyby to nie był aktor, tylko ktoś z mojego otoczenia, to może mogłabym się nawet zakochać. Ale to aktor, więc nie wzbudza we mnie wielkich emocji. Tyle, że go ogólnie lubię. Nie wiem za bardzo co masz na myśli, może cię nie zrozumiałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katie24 Napisano Sierpień 17, 2018 A to to że jest aktorem to go już skreśla Twoich oczach? Sadzisz ze taki ktoś nie może się podobać zwykłej kobiecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NÓW_ZNÓW 1 Napisano Sierpień 18, 2018 Miałam na myśli to, że to ktoś nieosiągalny, z telewizji, z daleka, nie, że aktor, ale ktoś, kogo bym nie spotkała w życiu. Poza tym pokazuje się z dziewczyną, ja jestem taka, że jak bym widziała najcudowniejszego mężczyznę pod słońcem z jakąś kobietą, w której jest zakochany albo np. chociażby obejmującego kobietę, patrzącego na nią z miłością, to w życiu bym się w nim nie zakochała, nie potrafiłabym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katie24 Napisano Sierpień 18, 2018 Rozumiem. A gdyby był samotny, czy wtedy zmieniła byś zdanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośiówa3d Napisano Sierpień 19, 2018 No no dziewczyny widzę że prowadzić tutaj niezła dyskusje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośiówa3d Napisano Sierpień 19, 2018 Oj sorki miało być prowadzicie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 21, 2018 Dlaczego nikt nie pisze?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NÓW_ZNÓW 1 Napisano Sierpień 21, 2018 O aktorze? Jakie to ma znaczenie czy jest sam czy nie? Aktor z daleka mnie nie interesuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katie24 Napisano Sierpień 21, 2018 Nawet jakby byl samotny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 21, 2018 https://zapodaj.net/31661bd57bfdd.png.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośiówa3d Napisano Sierpień 21, 2018 Kojarze go;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katie24 Napisano Sierpień 22, 2018 Ja też wiem kto to, gral w ,,Obliczach milości'' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 22, 2018 katie24 dziś Ja też wiem kto to, gral w ,,Obliczach milości'' X Jeśli twój wpis odnosi do gość wczoraj To nie on nie grał w Obliczach miłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katie24 Napisano Sierpień 22, 2018 Daje sobie ręke obciąć ze to ten sam..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośiówa3d Napisano Sierpień 22, 2018 A co powiecie dziewczyny na tego: https://zapodaj.net/538f309d3f544.png.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 22, 2018 gośiówa3d dziś Nie wiem dlaczego, ale nie znoszę tego aktora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach