Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od dziś polskie wyroki sądowe nie muszą być uznawane w UE

Polecane posty

Gość gość

Tak zadecydował.Europejski Trybunał Sprawiedliwości zwalniając dzisiejszym orzeczeniem sądy innych krajów z uznawania polskich wyroków sądowych. Brawo k***a PiS!

jesli to jest prawda to teraz pan zagraniczny przedsiebiorca moze sobie w polsce koks nawet pedzic pod szkola a jak mu policja pogrozi paluszkiem to wystarczy ze wroci do siebie do kraju i tam bedzie grzeczny :classic_cool:

Gość gość
Polska powinna wprowadzić działania odwetowe w postaci nie uznawania wyroków europejskich. I finito.

Gość gość
Tak działania odwetowe :D :D :D sprowadzono nas prawnie do poziomu Białorusi czy jakiegoś bantustanu a mrówka w odwecie słonia udusi :D :D :D Ziobro już ogłosił "sukces" z miną zbitego dzieciaczka :D :D k***a debile dla swojej władzy niszczą kraj

Gość gość
O czym wy pier/dolcie? To jest właśnie pierwszy krok do wyzwolenia się spod jarzma lewackiej eurokomuny, w które wpędziły nas liberalno lewackie swolocze. Jest dobrze, będzie lepiej!

Gość gość
o k***a! pisizm to jednak choroba umysłowa :D baran się cieszy z tego że nasze wyroki już nie muszą być uznawane

Gość gość
A ty stulejarz przestań pisać o swoich rodakach "Polaczki" bo pomyśle, żeś innowierca, pasący kozy lub hodujący czosnek.

Gość CzłowiekProsty
Bo jest nagonka na Polskę. Mimo że PiS mnie wkurza w wielu sprawach to śmiać mi się chcę z ludzi którzy wierzą argumentom Brukseli,Berlina i jego agentury.