Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wy co tak bronicie żon przed kochankami przeczytajcie

Polecane posty

Gość gość
prawda jest taka, że większość rodzin to barachło, a nie każdy jest w stanie się z tego wyrwać

Gość gość
Ja musze tak mówić żeby nie wzbudzać podejrzeń :)

Gość gość
Mi chłopak nie broni lecz tylko w jego obecności i z chłopakami co mają duże bo to go podnieca jak głośno krzyczę podczas orgazmu.

Gość gość
On nie ma wymówki, my dopiero sie poznalismy, za wczesnie na deklaracje nawet gdyby byl wolny, nie oczekuję od niego niczego. Jak jest szczęśliwy z żoną to dlaczego mnie pocalowal?

Gość gość
nie blokuj k***o

Gość gość
Rozwodu nie będzie jesteś mu potrzebna tylko do lizania rowa

Gość gość
Ha ha pocałował cię, chyba ty jego w dope całowałaś głupia k***o

Gość gość
Wieczorem? On z żoną a ty na kafe :D

Gość gość
Ja miałam męża, rozwiodłam się (nie z powodu zdrady) i nie chcę wychodzić ponownie za mąż. Czasami się spotkam z kimś, zazwyczaj jak wiem, że jest żonaty, to się nie spotykam, ale faceci często kłamią, zwłaszcza tacy poznani w necie... Ale żonatego łatwo poznać. Najbardziej mnie śmieszą kochanki, które wiedzą, że facet żonaty od lat, on im wciska kit, że się rozwiedzie, mija rok, dwa, trzy a one dalej czekają... a i jeszcze im wciska kit, że z żoną nie sypia a razem mieszkaja buhahaha

Gość gość
Męża, narzeczonego czy chłopaka trzeba trzymać krótko. Przeglądać telefon co jakis czas, sprawdzać pocztę i przeglądać fb. Zawsze można ugasić lekki romans. Oczywiscie jak facet będzie chciał zdradzić bo już nie kocha to nic i nikt go nie upilnuje ale przynajmniej wyjdzie na jaw zdrada a wtedy można takiego jelopa kopnąć w doope. Kochanki to tez kobiety i jeżeli misio daje jakies dziwne sygnały albo jest zbyt miły to wszystko może sie zdarzyć.1

Gość gość
Zgadzam się z autorka.co to za gadanie że karma wróci?a do zdradzanych i zostawianych żon za co wraca?widocznie swoje za uszami mają skoro miś rezygnuje z życia i odchodzi do innej.same sobie tlumaczycie że skoro wzieliscie ślub x lat temu to trzeba w tym trwać!można trwać ale jak obie strony się starają.

Gość gość
"same sobie tlumaczycie że skoro wzieliscie ślub x lat temu to trzeba w tym trwać" X A kto sobie tak tłumaczy? Dla mnie bardzo ważna w związku jest szczerość- jeżeli coś sie w związku nie układa i nie daje się naprawic to nalezy sie rozstać. Kobieta jak wychodzi za mąż to myśli, że nie bierze za męża kłamcę, natomiast kochanka odrazu wie że to kłamca. Zdradzający to jeden z gorszych typów człowieka- nigdy nie chciałabym się z kimś takim związać.

Gość gość
Całkiem nieoczekiwanie doszło do seksu w trójkącie. Gdy mi zaproponował kolega na nudę z mężem seks i z nim w trójkącie to mnie zamurowało. Widział mój szok i powiedział że to żart. Dopiero po kilku dniach gdy ochłonęłam spytałam go że może jednak byśmy się za bawili. Zgodził się ale jak pokażę mu się wcześniej bez męża nago. Zgodziłam się ale jak i on swoim się pochwali. Po tygodniu mieliśmy wspaniały seks w trójkącie.

Gość gość
A zabierajcie sobie tych żonatych zdradzaczy - która szanująca się kobieta chciałaby takiego kłamcę i babiarza. Jak coś mu się z taką kochanką przestanie podobać to poleci do następnej.

Gość gość
ale głupiej kochance wydaje się że ona będzie ta jedyna :D

Gość gość
Jak nie będę ta jedyna to następny się znajdzie:)proste !żadna miłość nie trwa wiecznie więc zmiany w życiu potrzebne;)

Gość gość
Masz racje zmiany w życiu są potrzebna więc szukaj następnego bo na 100% nie jesteś ta jedyna. :D Nie przeszkadza ci to? :D

Gość gość
pytanie autorki zakrawa na kpinę a kogo mamy bronić jeśli nie żon? do kochanek: a dlaczego wszyscy nazywają was złodziejkami cudzych mężów? dla złodziejek nie ma litości, złodziejka nie ma wstydu,honoru ani zasad,żyje w bagnie

Gość gość
Kochanki to prostaczki z najgorszej patologii. Nie dociera do nich, że to co robią zasługuje jedynie na hańbę i pogardę. Wydaje im się, że są takie cudowne, a prawda jest taka, że są odpadami społecznymi, śmieciami, których nikt nie szanuje.

Gość gość
Złodziejkami cudzych mężów..... Od kiedy to maz jest przedmiotem, który można ukraść ? Zawsze myślałam, ze maz to człowiek i bez władnej woli ukraść sie nie da.

Gość gość
7.00 One doskonale wiedzą że są nikim dlatego non stop urządzają awantury żonatym kochasiom żeby się rozwiedli bo już dłużej nie chcą być kochankami tylko żonami

Gość gość
Kochanka wyzuta z zasad i dlatego wzbudza pogardę w społeczeństwie

Gość gość
Kochanki to patola, u nas w firmie taka jest. Przyjechało to z wiochy zabitej dechami i za żonatego się wzięło. Facet da jej pałe do obrobienia i wraca do żony a ta histeryzuje lata jak głupia po firmie i każdego błaga żeby zadzwonił do niego i ściągnął go do firmy bo jest awaria. Wszyscy się z niej śmieją

Gość gość
gość dziś z prostaczkami nie dyskutuje się

Gość gość
Ha ha awaria na nią wołamy

Gość gość
masz rację,ze kochanka to patologia nigdy nie zaprzyjaźniłabym się z taką,to nie mój świat

Gość gość
pijak,złodziej i kochanka jadą na tym samym" wózku"

Gość gość
dziś sama jesteś prostaczką która jedyne co potrafi to rozkraczyć się przed każdym :D

Gość gość
Tak samo głupia jest kochanka, której opowiada żonaty jak to mu jest źle z żoną (Ale jakoś dziwnie się nie rozwodzi), jak i żona, która wie o kochance i dalej jest z takim facetem.