Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzwonią do mnie z jakiejś windykacji, mimo że nie mam żadnego długu

Polecane posty

Gość gość

Od tygodnia codziennie wydzwania do mnie jakaś firma windykacjyjna. Odebrałam tylko raz telefon i wydawał mi się bardzo podejrzany, bo pani z drugiej strony chciała żebym jej swoje dane osobowe podała, a nie umiała powiedzieć w jakim celu. Odmówiłam, rozłączyłam się i dodałam numer do blokowanych. No ale widzę, że oni znowu codziennie po parę razy próbują się do mnie dobijać. O co tutaj chodzi? Nie mam absolutnie żadnych długów, żadnych zaległych kredytów do spłaty i tym podobnych. Dlaczego więc te telefony... Spotkaliście się z czymś takim?

Gość gość
Wygoogluj ten numer telefonu

Gość gość
Wygoglowałam, wiem jaka to firma i wiem, że są o niej negatywne komentarze. Tylko że zastanawiam się dlaczego akurat do mnie wydzwania jeśli wiem, że na pewno nie mam żadnych długów.

Gość gość
Do mnie też dzwonili,więc po którymś razie wytłumaczyłem że żadnego długu nie mam,a jak tak uważają to mają sprawę załatwić sądownie..., i koniec z telefonami!

Gość gość
Mój mąż miał ten sam problem w zeszłym roku. Wydzwaniali na jego telefon służbowy (ma własną działalność gospodarczą). Dopiero gdy zagroził oddaniem sprawy na policję to przestali nękać. Te windykacje to są parszywe szuje, oni nawet gdy nie masz długów będą tak kręcić, żeby ci coś udowodnić.

Gość gość
Zablokować numer, olać i zapomnieć :) Z nimi się nie gada, nawet jak masz długi.