Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trudny temat kapiel corki przez ojca

Polecane posty

Gość gość
12:13 No chyba twoj facet jest taki, mój ma niestety niski popęd- dla mnie za niski. Czyli skoro wedlug ciebie jestem dosc rozbuchana seksualnie to rzucam się na wszystko, co się rusza?

Gość gość
Co za brednie, że jak ktoś czegoś się obawia to sam tego pragnie... Może mówicie to na podstawie siebie? :D to współczuję... Co z tego, że ufam swojemu facetowi? To nie znaczy, że musi dotykać córeczkę wszędzie. Nawet jakiś facet tu pisał, że sam tego nie chce. Można umyć gąbką, ale nie ręką nie wiadomo jak dokładnie. Ja bym nie chciała, żeby mnie ojciec tam dokładnie mył w wieku kilku lat. Jak możecie tego nie rozumieć? I jakieś chore teorie o tym, że jak ktoś o czymś myśli to tego pragnie... Idźcie wykąpać dziecko, a nie bredzicie :) Nie macie?? No właśnie...

Gość gość
A kto tutaj gdzieś napisał, że chodzi o mycie ręką i że ma dotykać córki wszędzie? Chodziło ogólnie o kąpanie dziecka ... Nikt się nie wykłócał że ojciec powinien myć ręką i co do gąbki to myślę że to dobre rozwiązanie ;)

Gość gość
12:36- pomijając główny wątek i wnikając w temat, który poruszyłaś- żadne lata mieszkania ze sobą nie dają na nic gwarancji... Można się zarzekać, że się kogoś zna i że na pewno tego i owego by nie zrobił, a potem się okazuje, że jednak zrobił. Nigdy nie można być kogoś pewnym w 100%, jeśli ktoś jest to świadczy o jego głupocie i naiwności. Dasz sobie rękę uciąć, że twój facet nigdy cię nijak nie okłamał? Bo mieszkasz z nim od roku? Najwięksi dewianci byli ogólnie super dobrymi i szanowanymi ludźmi z rodzinami i niby wszystko było ok. Pozornie. A co do tematu- nie, nie widzę nic zboczonego w ojcu kąpiącym dziecko, ale dotykanie dłonią w miejscach intymnych jest zbędne i rozumiem, że matka może to chcieć robić sama lub że sam ojciec może tego nie chcieć. Normalne. Trudno, żeby tego nie rozumieć.

Gość gość
Normalny człowiek po prostu wie ze relacja ojciec - córka wyklucza seksualność i naeet nie bierze takich rzeczy pod uwagę w czynnościach takich jak mycie. Co innego jakby faktycznie były przesłanki ze ojciec molestuje córkę... ale kąpiel... naprswde macie nierówno pod sufitem. Mnie ojciec mył jak miałam kilka lat i jakoś zyje, nie mam traumy a i on nie miał na myśli seksu myjąc mnie...

Gość gość
12:45- no właśnie niektórzy pisali, że mycie ręką wszędzie jest takie super i normalne i wyzywali innych... Szkoda gadać.

Gość gość
A co wy z tą nagością? Słyszeliście o naturystach? Siedza na plaży z dzieckiem na golasa, to zbokole pewnie wszyscy się rooochhhaja. Produkujecie popaprańcow którzy gwałcą jak zobaczą kawałek cycka bonie potrafią powstrzymać popędu, dla nich nagość = sex, zresztą jak dla was też.

Gość gość
12:51- a kto mówi o samej nagości? Chodziło o mycie w miejscach intymnych

Gość gość
Na początku było o zabawie w wannie, dopiero potem o gmeraniu. Zresztą od początku pisali że ojciec powinien być w slipach

Gość gość
matka kąpiąc syna nie odczuwa podniecenia, natomiast facet jak myje miejsca intymne córeczki mimowolnie dostaje wzwód-tak jak tu któryś pan napisał.

Gość gość
12:48 nie wiesz czy twój ojciec nie miał na myśli seksu myjąc cię. A później pewnie walił konia.

Gość gość
Dotykanie miejsc intymnych można odpuścic, można umyć gąbką. Gorzej u chłopczyka i nie zapominajmy, pedofile są nie tylko wśród facetów. Ale nie róbmy z ogólnego kąpania dziecka i tymbardziej z golutkiego dziecka czegoś erotycznego ludzie :(

Gość gość
Niestety ale kobiety zawse sie podniecaja myjac siusiaka chlopcu...to dla nich cos bardzo intymnego, bo tylko tak moga go zaspokoic dlatego zawsze chca bardzo dlugo myc chlopcow, nawet nastolatkó!!!..obrzydliwe

Gość gość
Świat się wywraca do góry nogami, wszędzie jakieś podteksty. dawniej małe dzieci kąpały się gołe w jeziorze, teraz wszędzie może czyhać pedofil. Ojciec nie wykąpie córki, to matka nie powinna kąpać syna. wniosek z tego, ze zarosną brudem i opieka odbierze dzieci.