Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na Kafe są jednak cudowni ludzie nie tylko hejterzy

Polecane posty

Gość gość

Może jest mnóstwo przykrych słów i hejtu ale pomiędzy nimi są także cudowni ludzie służący rada i wsparciem. Nie raz się o tym przekonałam, szczególnie tu w tym dziale. W sumie to zaglądam tylko od czasu do czasu na Kafe ale tak mniej więcej już od 10 lat. I przez ten czas założyłam tylko kilka tematów, w których właśnie udzielono mi wspaniałych rad i wsparcia. Nie wiem kim są ci ludzie ale chciałam tylko napisac: Dziękuje ;)

Gość gość
Ja siedziałem na kafeterii 12 lat

Gość gość
Zawsze się denerwowałem jak sie z żoną pokłóciłem to na kafeterii siedziałem. Zakładałem konta fikcyjne na naszej - klasie i na Facebooku i potem podglądałem inne dziewczyny. Czasem tez mi tu jakiejs rady ktoś udzielił.

Gość gość
To ja tak pomagam wszystko wiem, prawiczek 30l

Gość gość
Ja niestety się o tym nie przekonałam, co zapytam o coś to albo hejty albo zarzucają provo nie można normalnie o niczym porozmawiać bo zaraz jakiś kretyn wtrąca swoje nic nie warte 3 grosze. Kafeteria to masakra! Poziom poniżej osiedlowej patologii

Gość gość
Mnie też ostatnio ktoś bardzo pomógł i to jednym słowem :-) Pozdrawiam dobre duszki tego miejsca :-D

Gość gość
No i czy tak nie moze być zawsze? przecież są ludzie, ktorzy się na czymś znają lepiej, poradzą, niech forum to wykorzystuje.