Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pan Paździoch

Organizuję domówkę. Kto chętny przyjść?

Polecane posty

Gość Party pooper
Zgłaszam się na ochotnika.

A ja tak nawiasem mowiąc to chciałbym poznac w realu kilka osob w wiekszosci jeszcze z kowbo np Mare. Nawet tych kontrowersyjnych userow zobaczyc czy sie tak samo zachowują w realu

Gość Człowiek nikt
Fajnie masz. Ja ostatni raz na domówce byłem 9 lat temu.

Agatka jakie nudy? My czesto imprezujemy na domowkach czy to ze znajomymi Zony czy moimi i jest rozrywkowo

Ja tu czasem chodzę do młodszych znajomych i z nimi jest fajnie akurat ale z tymi 30 + to się nudzę jak się było nastolatkiem to były najlepsze imprezy a nie siedzenie i pocie i gadanie o nudnych rzeczach xd

Gość marawstala
Moze być domowka ale tak na świeżym powietrzu : )

A co robicie ? Ja przy tych młodszych znajomych to mogę mówić głupoty i się śmieją samo gadają a przy tych 30 + to o dzieciach gadają albo o paliwie do samochodu facet potrafi godzinę gadać i chleją jeden kieliszek za drugim po co ? Żeby siedzieć i gadać?

Mara nie wiem jak u was ale w Dąbrowie zakomarzenie straszne na działce wieczorem cieżko wysiedziec a w dzien to co to za impreza :D

No to możemy u mnie w ogrodzie jak chcecie szkoda ze nie mieszkacie w Szwecji Wogole to zakaz niby jest grillowania ale u siebie chyba można nie?

Paweł ja mam tego pecha ze do mnie sie zlatują wszystkie komary.Moge wiedziec z jakiego regionu jesteś?

Gość marawstala
Tak napisalam bo siedzenie za stołem i picie to tak średnio mi sie widzi, jakies grillowanie tym bardziej : ) nie jestem na tyle towarzyska Pójście na jakis koncert albo kręcenie sie to tu to tam jest ok. Można gdzieś przysiasc ale takie typowe domowki to nie : )

Lubelskie, a dokładnie Krasnystaw i mieszkam blisko łąk nadrzecznych i jest mało komarów, zresztą tak jak w ubiegłym sezonie

Gość marawstala
U nas najwięcej jest much tych dużych i innych mniejszych : )

Hej mara nie pisz z ta prostytutka lepiej . Ja tez wole domówki na zewnątrz tak zwane zewnetrzowki.

O to rodzice moi pochodzą z okolic Kraśnika wiem ze Krasnystaw troche dalej ale macie za to najlepsze serki :D

Gość marawstala
Ostatnio na zadnym : ) wczesniej częściej chodzilam teraz nie mam czasu no i nic ciekawego nie widziałam u siebie w mieście