Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

siostra panny mlodej w ciemnogranatowej sukni na jej slubie..co myslicie?

Polecane posty

Gość gość

Byłam ostatnio na ślubie i weselu w rodzinie Siostra panny mlodej miala ciemnogranatowa kiecke i czarne szpilki oraz czarna torebke. Suknia byla do kolan i bardzo skromna...dziwnie to wygladalo.. To przeciez slub a nie pogrzeb

Gość gość
mnóstwo kobiet na wesele ubiera czarne sukienki moja chrzestna też miała na ślubie kuzynki od męża strony, czarną sukienkę i wszyscy mówili że pięknie wygląda,ze ma ładną sukienkę.

Gość gość
Myślę że masz zasciankowe myślenie rodem ze wsi. To nie te czasy, że zimą nie wypada włożyć białych spodni, a na wesele ciemnej kiecki

Gość gość
A ja ide na ślub kuzynki w biało szarej i co?

Gość gość
Granat najmodniejszy kolor ślubnego sezonu.

Gość gość
Na wesele nie ubiera się białej i czarnej sukienki!

Gość gość
9:44 Jestes zacofana jak moja 80 letnia babcia :D

Gość gość
gość dziś Na wesele nie ubiera się białej i czarnej sukienki! x Bo co? Białej nie ubiorę, bo pani młoda mi łeb urwie, ale czarnej mi nikt nie zabroni założyć.

Gość marawstala
Granat to nie czerń, ja na ślubach koleżanek byłam w czarnych sukienkach i nikt złego słowa nie powiedział w granatowej tez byłam, ale tylko w kościele bo na wesele nie poszlam... Teraz każdy chodzi jak chce : )

Gość gość
Za dwa tygodnie mam ślub siostry. Ubieram długa czarna suknie. Czerń jest uniwersalna a poza tym wyglądam świetnie w tej sukni.

Gość gość
Biel i czerń (ewntualnie czern z jasnymi dodatkami) stanowcze nie i nie chodzi o zacofanie, ale o wyczucie stylu i klasy.

Gość gość
Takie problemy to chyba jeszcze tylko w koziej wolce macie.

Gość gość
Czarny to nie granatowy

Gość gość
marawstala dziś Nikt Ci nic nie powiedział, ale jakaś Karyna może założyła topik na forum na Twój temat. Albo przynajmniej obgadała przy niedzielnym kotlecie schabowym.

Gość gość
Ale wiocha. Współczuje wam stanu umysłu i ze nie macie większych problemów. Skończycie jak wasi rodzice utopieni w tym jadzie z głupot

Gość gość
Moja teściowa była w granatowej i co? :) mnie to nie przeszkadzało,ale goście byli głównie ze wsi i było gadanie głupich ciotek że tesciowa wiadomo co chciała pokazać. A prawda była taka że teściowa to przekochana kobieta która nawet nie wpadłaby na pomysł żeby mi strojem dowalic, po prostu jej się bardzo ta sukienka podobała i chciała wyglądać szczuplej. Sama mi się radziła czy może być. Uważam autorko że jesteś bardzo zasciankowa.