Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Xwiola

Chlopak mnei ogranicza

Polecane posty

Gość Xwiola

Nie wiem co robic ;(( jestem z chlopakiem 3 lata nic nas nie laczy zaden slub dziecko ale on mi wszystkiego zakazuje jestem na dworzu dzwoni specjalnie zeby z nim rozmawiac nie moge porozmawiac z przyjaciółką bo musze wtedy z nim jesli nie to sie obraza, musze mu wysylac zdjecia co robie, nie moge miec kolegów nawet czesc im powiedziec, nie moge isc na impreze , wyznacza mi godziny na ktora mam byc w domy jak nie przyjde max na 21 to ze mna zrywa i mnie blokuje , jak go potrzebuje bo mam zly okres w zyciu to mnie zostawia bo wyszlam z domu , nie moge jechac z rodizna nigdzie bo ten czas moglam przeciez z nim spedzic jak mamy gdzies jechac to sie kloci poniza mnie przy swoich rodzicach awantira jak nie odpisze 5 minut nie moge chodzic do galerii do pracy tez dawalam mu szansy kilka dni bylo dobrze potem jeszcze gorzej wyzywa mnie jak sie napije i slysze s********j ile bym dla niego nie zrobila i tak jest zle mam dopiero 21 lat odejsc czy dac szanse kocham go bardzo sle wiem ze on mnie wykończy.wiem ze musze odejsc ale byl ktos w takim przypadku bo ja boje sie ze nie pozbieram.kiedyś mialam mnostwo znajomych czerpalam radosc z życia tersz mam tylko 2przyjaciolki

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować