Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa panny młodej na weselu tak się zachowywała. Strasznie!

Polecane posty

Gość gość

Wyglądala jak taka wiedźma z niezadowolona mina i do tego skwaśniałą i dogadywała pannie młodej, wiem bo jest owa panna młoda moja dalszą kuzynka. Żaliła mi się że teściowa kompletnie jej nie szanuje i uważa za popychadło które można ciągle pouczac, ponoć nic nie dają tłumaczenia syna i jej samej. Ewidentnie baba starała się zepsuć jej ten dzień. Narzekala na muzykę i swiatlo. Ponoć od lat sama i syna traktowała jak własność. Wg Was takie jej chamstwo i strój cała na czarno plus biały szał to wypada?

Gość gość
Skończ już. Od dobrych 2 lat zakładasz ten sam temat. Nawet kiedyś dodalas tu fotę teściowej w tym stroju. Masz coś ze łbem, serio.

Gość gość
13:36 to ty masz coś że lbem. Jaka fote kretynko? Swoją drogą, musisz być nieźle p*****lnięta skoro od 2 lat siedzisz na takim forum i z tematów można cię pytać jak na wyrywki. Ciekawe czy w szkole też tak dobrze kojarzylas tematy lekcji, nieuku.

Gość gość
Przygadał kocioł garnkowi

Gość gość
Ublizaj mi ile chcesz, widać prawda zabołała. Nie dziwię się ze teściowa Cię nie trawi. Taka wariatka trafiła się jej jako synowa.

Gość gość
Oczywiście że teściowa twojej kuzynki to dno. A panie powyżej, a raczej dziadówki powyżej, mają problem z elementarnymi zasadami kultury i szacunku. Po pierwsze, bez względu na to jak bardzo kogoś nie lubimy chamstwem jest psuć mu taki ważny dzień, to jest po prostu poziom patologii. A po wtóre, skoro same wyzywacie autorki tematów na kafe to miejcie na tyle człowieczeństwa żeby nie prowokować do bluzgania a jeśli już prowokujecie to się nie dziwcie że wam odpowiadają w waszym stylu. Ja przestałam zakładać tematy na kafe bo same tłuki tu siedzą, idiotki które najpierw sprowadzały do swojego poziomu bo tylko takim umieją dyskutować a potem wyzywały od chamek. I kto to mówi. Spadajcie na pole buraki termosic.a do autorki: na tym forum zrozumienie trudno znaleźć. Sam debil.

Gość gość
Skoncz juz te opowiesci dziwnej tresci . koniec ,the end amen .

Gość gość
15:10 mylisz sie. Ona co kilka tygodni zaklada ten sam temat. Nie wiem, który to już z kolei. Raz podaje się za swoją kyzynke, a raz za siebie. Rozumiem, że ktoś może chcieć się wyżalić, ale ile razy? Dawanie zdjęcia tesciowej na kafe, aby inne wyśmiały jej strój weselny? Ona napawa się hejtem na teściową.

Gość gość
Ja tej wywloki też nie znoszę, wsiok ciągle piertoli o teściowej kuzynki lub tp, do garów przyglupie.

Gość gość
Moja teściowa miała podobny czarny humor na naszym weselu wytrzymałam do kolacji .....dosypalam jej syropu na rozwolnienie które brała moja prababcia po ok godz.tesviowa zabarykadowala się w toalecie po kolejnej godzinie juz jej nie było kazała się odwiezc do domu.Mielismy super zabawę bez dogadywan itp....i teściu świetnie się bawił z moją ciocia.Za tydz .idziemy na ich slub

Gość gość
19:53 a świstak siedzi.

Tesciowa mojej kolezanki nie dojechala na blogoslawienstwo do panny mlodej, bo zle sie czula (tesc pojechal mimo wszystko). A przed kosciolem nagle cudowne ozdrowienie. :) Na koniec ona i jej siostra powiedzialy mlodym, ze inaczej wyobrazaly sobie od nich wesele i zmyly sie kolo 22 - tesc zostal. To jest swinstwo. Mlodzi sami organizowali duze wesele, za wlasna kase. Moze niemam idealnej tesciowej, ale takie krowy faktycznie istnieja. :)

Gość gość
Durna klempa,zakłada topiki o teściowych bo jej pewnie też teściowa nie dzierży i trudno się dziwić tej biednej teściowej.Syn duupsko zmoczył i przeżywa koszmar patrząc na taką przybłędę.

Gość gość
Teściowa powinna nasrac jej na łeb i białym szalem po dopie sprać, a potem sprzedać do Dubaju na służąca

Gość gość
A gdzie ta dziewczyna od babci i prababci? Dawno jej nie bylo...

Gość gość
14:47 oni mieli chyba sady ,wiec zbiera moze owoce:):):)

Gość gość
A o co chodzi z babcią i prababcią? Tego nie kojarze.

Gość gość
Autorko, dodaj jeszcze, że teściowa ma nadwagę i nosi miniówy. Znamy to już na pamięć. Ktoś, kto seryjnie zakłada tematy o tesciowej, też nie jest zdrowy na umyśle