Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dalybyscie sobie rade bez mężczyzn SZCZERZE

Polecane posty

Gość gość
gość wczoraj Nie wyobrażam sobie życia bez mężczyzn. Szanujmy ich kobietki! x chyba ciebie ostro poczochralo , szanowac kogos tylko dlatego ze ma fiuta :o Sebiksa spod budki z piwem tez mamy szanowac , bo to facet? ales ty durna !

Gość gość
gość dziś Dokładnie. A co zabawne ta sama baba na widok faceta fryzjera, faceta makijażysty, faceta krawca, kucharza będzie się rozpływać nad tym jaki to fachowiec, a przecież w/w to domena kobiet.

Gość mocarcia
Pewnie, że dałoby radę. Fajnie się przytula, ale do niczego nie jest mi taki potrzebny. Utrzymam się sama, pogotuję, poczytam ksiązki i spotkam się z przyjaciółkami. Jak jakieś awarie czy coś w domu to https://www.duer.pl/ i po ptokach

jasne ze tak, od kilku lat juz dajemy sobie tak rade. Kluczem do tego jest urozmaicone spedzanie wolnego czasu - my na przykład co niedziele chodzimy na bajki, zeby mała nauczyła się troszke o instrumentach i muzyce :) mam nadzieje, ze dzieki temu mała rozpali w sobie miłośc do muzyki :) https://bajgranie.pl/

Gość gość
Oj gosia gosia, za te pare zlociszy tak sie szmacisz spamowaniem

Gość gość
Lepiej niż z mężem. Zarabiam 3x więcej od niego, mam swoje mieszkanie. Gdybym go nie kochała, to już dawno bym się go pozbyła.

Gość gość
SZCZERZE - dałabym sobie rade bez mężczyzny