Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakończyć, czy nic nie zmieniać????

Polecane posty

Gość gość

Hej. Od ok.8 miesięcy jestem w relacji typu ff. Mój przyjaciel otwarcie na początku znajomości powiedzial, że jest w luźnej relacji z inną dziewczyną, więc nie był to problem jeśli rzeczywiście tak było. Ok. Msc temu pisał, że mają kryzys, ale nie chciał podać szczegółów, wczoraj się spotkaliśmy i wyszło że od jakiegoś czasu są w oficjalnym związku. Zapytałam czy ona wie o naszej znajomości to odpowiedział, że to i tak nic nie zmienia, więc dopytalam czy przeszkadzaloloby jej to, w odpowiedzi dostałam znowu, że to nic nie zmienia, po paru minutach ciszy z mojej strony przyznał, że nie podobało by się jej to. W dalszej części rozmowy rozmawialiśmy jeszcze o tym, on twierdzi że to nic ważnego, że jest zbyt egoistyczny na związki i zbyt niedojrzały emocjonalnie na coś poważnego (ma 32lata) jak dla mnie ok bo nie chce sie pakować w związki, a on mnie strasznie pociąga, jednak przeszkadza mi to że jest nie fair w stosunku do tamtej dziewczyny na tyle, że rozważam zakończenie tej relacji. Czy powinnam zakończyć tą znajomość? Świetnie się dogadujemy, i wolałabym tego nie robić, jednak jego poczynania są niezgodne z naszyni ustaleniami na początku znajomości. Poradzicie coś? Co o tym myślicie?

Gość gość
Ja bym go kopnela.

Gość gość
Musisz go porzadnie wyřuchac.

Gość gość
Robię to na każdym spotkaniu, to kolejny powód, dla którego nie chce kończyć znajomości

Gość gość
Kopnij, kopnij. Nie wiadomo ile ma jeszcze kolezanek. Jeszcze Cie czyms zarazi. Albo jego dziewczyna dowie sie o was i bedzie afera, po co Ci to?

Gość gość
Mieszkamy w różnych miastach, także gdyby się dowiedziała raczej nie jechałaby specjalnie do innego miasta robić afere...

Gość gość
Nie chcę ingerować w ich związek, porozmawiam poważnie przy najbliższej okazji z nim o tym