Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszyscy dookola dostaja spadki, kase...

Polecane posty

Gość gość

A my nic. Moja matka nie zyje. Pochodzila z biedoty sama wychowywala nas samotnie, bo ojciec zginal w wypadku. Maz ma taka mame jakby to ujac no rozrzutna, ze 2 mieszkania przelulala na buty, zarcie i inne glupoty. Kolezanka nie dlugo odziedziczy po ojcu ze wsi posiadlosc warta okolo 2 miliony. Drugiej mama przed smiercia przelala 500 tysiecy na kupno domu, a po smierci z bratem dostana na pol mieszkanie jeszcze po niej. Trzecia moze nie kokosy ale dostali mieszkanie po slubie od rodzicow meza. A myy... nic, a nic. Bida az piszczy. Wynajmujemy mieszkanie w tbs. Kaucja na kredyt to 60 tysiecy wzielismy oj duuzo, duuzo wiecej do splaty. Ledwo dajemy rade czynsz za 2 pokojowe 720zl ogrzewanie gazowe gdzie ceny dobijaja rekordu. Energia, tv, internet. Na wynajetym prywatnie jeszcze drozej.

Gość gość
Jak wy sie dorabiacie ?

Gość gość
Graj w lotto

Gość gość
No ciekawe. Jak my tacy urodzeni "pod taka szczesliwa gwiazda" to jeszcze lotto bedzieny dorabiac, bo nie sadze, ze cos wygramy.

Gość gość
Takie pytanie autorko. Ile zarabiacie?

Gość gość
Nie wszyscy. Ja teżnic nie dostalam. I mój mąż nic nie dostał. Ale radzimy sobie.