Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sówka1313

Czy pożyczacie znajomym pieniądze

Polecane posty

Popijam winko po pracy i naszło mnie na założenie tematu:). Mam znajomą która regularnie pożycza ode mnie kaskę, kilkaset złotych. Zawsze oddaje, choc z opoznieniem(najdłuzsze opoznienie trwało ponad pół roku). Teraz pozyczyła 4 stówy, miała oddac za 2 tyg, nie oddaje 2 miesiace, ale czekam sobie. Mam tez inną znajomą,ona pozyczyła lata temu kilkaset złotych, nie oddawała, czekałam, ale sie wkurwiłam gdy kupiła gówno za tysiaka(tak absurdalne ze byscie nie uwierzyli), a mi nie oddawała. Zjebałam ją równo, oddała w ratach, chciała 2 lata pozniej 3 stówy pożyczyc ale nie pozyczyłam.A jak jest u was? Udzielacie innym bezprocentowych pożyzek?

Gość gość
Nie bo pożyczyłem koledze raz 150 a on mi oddał 2zł i mówi po co mi pieniądze przecież mam dużo, reszta pozyczyla nie oddała lub mnie okradla.

Gość gość
Dobry zwyczajnie, nie pożyczaj...I jest w tym sporo prawdy. Mam dość obietnic i faktu, że ktoś kto miał oddać, udaje że nie wie gdzie mieszkam lub woli zrobić przesadzone zakupy, zamiast oddać dług. Już nie pożyczam a tej co pożyczyła i nie oddała a miała czelność przyjść, by znów pożyczyć, powiedziałam że jeszcze jednego nie oddała i mam spokój. Nawet jeśli mam to nie mam obowiązku ani ochoty grać łosia, którego chcą wykorzystać niedorajdy życiowe. Już nawet nie chodzi o kasę ale o rzeczy, na jakie wydają tą kasę, rzeczy które ani nie dodają im urody ani mądrości a wręcz przeciwnie, utwierdzają mnie tylko w przekonania, że głupich nie brakuje.

Gość Kato
Prawie zawsze jak pożyczyłem to sam musiałem sie potem dopominać. Teraz już mie pożyczam.

Gość gość
Kato lubisz mieć penetrowanie anuska?

Gość gość
pozyczylem koledze 10 mln ciekawe kiedy odda?

Gość gość
nie bo wiem ze nie odda bo nie ma z czego

Gość gość
on pozycza zeby wyjsc na piwo ale gdzies

Gość gość
on pozycza zeby wyjsc na piwo sprawdzilem to i na zielsko bo nie ma wszystkie swoje wydal i pozycza

Gość gość
nigdy nie pozyczam nikomu pieniedzy.

Gość gość
zapytaj sie go czy tobie pozyczy

Gość gość
No i tak od kazdego pozycza a potem znika

Gość a_w
chcesz miec przyjacioł nie pozyczaj:) lepiej jak sie obrazi ze nie pozyłes niz ze pozyczyłes a on nie oddaje

Gość gość
niby znajomy to tam kradnie mamie z portfela na zbroje i rzeczy do gier