Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy facet juz nie moze , nie chce mu sie

Polecane posty

Gość gość

moj ma 49 lat i ciagle by seks uprawial , noszszsz wkladalam przed chwila naczynia do zmywarki a ten juz za mna i mnie gladzi i przytula i czuje jak mu stoi , mowie ze najpierw niech kawe wypije i sniadanie zje no litosci ile mozna , codziennie , rano i wieczorem ??

Gość gość
można i musisz mieć ciałko fajne

Gość gość
Współczuję, też tak miałam, ale pociesz się, że jak będzie miał ok. 65, dojdą mu rożne delikatne i poważniejsze choroby, to nawet raz w tygodniu nie zawsze będzie. Wytrzymaj jeszcze te trochę.

Gość gość
Mój ma 43 i czasami, jak się kochamy, to życzę mu żeby impotentem został.

Gość gość
Moj ma 41, tez spokoju nie mam. :( i caly czas bredzi, jaka ja seksowna i pociagajaca. Zrobilam ostatnio eksperyment, tydzien nie golilam nog, pach ani bikini, mysle sobie, odechce mu sie... naiwna bylam :( Pomietosil cycki, pogladzil po nogach i heja :(

Gość gość
Mój sąsiad ma 66 lat, a mój wujek 68 i wszystko u nich działa sprawnie.

Gość gość
A skad to wiesz?

Gość gość
Dajcie ich mi, hehe. Moj ma 35l a mentalnosc i zachowanie starego grzyba juz. Sekks raz w tygodniu i mechaniczny, trwa 5 minut. Masakra.

Gość gość
To mu powiedz ze ciebie te 5 min nie zadowala

Gość gość
Już nie wiadomo czego wy chcecie niewiasty , jak nie bzyka to żle a jak często gęstoj i komplementy prawi to też żle . Może wam baby potrzeba co ?

Gość gość
Miedzy nie bzykaniem a czesto gesto jest jeszcze cos , ale ty facet to nie ogarniasz

Gość gość
więc co to jest kobieto ?

Gość gość
Umiar

Gość gość
macie ciałka kuszące to się nie dziwcie , że facet chce Was pieścić .

Gość gość
Nie wiem. Mój skończył 40, od początku jest to samo, najchętniej chciałby kilka razy dziennie, sam mówi że uwielbia mnie rżnąć, lizać itp., to jest fajne ale czasem męczące

Gość gość
mój ma 30 i wcale nie ma ochoty, aż wzięłam go na przeczekanie ile wytrzyma bez sexu, po 3 tygodniach byłam taka spargniona, że sama na niego wskoczyłam i go ujeżdżałam :(

Gość gość
Mój ma 67 lat/Ja również/ i co drugi dzień to norma,nawet w te upały.Nieraz mi się zwyczajnie nie chce no ale ... ma swoje sposoby aby mi sie zachciało :)

Gość gość
Pozazdrościć. Moj ma 27 a ciężko wymusić raz w tygodniu. Mu by wystarczyło 1-2 w miesiącu.

Gość gość
współczuję wam... to jednak znacznie bardziej meczące, niz odwrotne niedopasowanie... pewnie jestescie znacznie młodsze od waszych facetow? Ja mam obecnie 40 lat, brak partnera, ale moja ochota na seks... zero. nie wiem czy bym znalazła siły na raz w miesiącu. Pewnie niedługo menopauza.

Gość gość
"gość wczoraj Mój ma 67 lat/Ja również/ i co drugi dzień to norma,nawet w te upały.Nieraz mi się zwyczajnie nie chce no ale ... ma swoje sposoby aby mi sie zachciało usmiech.gif" Super! A jeśli mogę zapytać...mąż zawsze miał takie libido? Czy z wiekiem ono np. Wzrosło?

Gość gość
23:10 to nie menopauza. To brak miłości :(

Gość gość
Moj ma 44 lata i wiecznie napalony po obiedzie lodzik musi byc a wievzorem sex w lozku o tak 20 lat juz

Gość gość
07:53 zazdroszczę :)

Gość gość
Moj ma 36 i lipa z nim. :/ ale to jest typ leniwca. Jal dzieci odchowam to przyjdzie czas na kochanka :D

Gość gość
pewnie jestescie znacznie młodsze od waszych facetow? x tu autorka :) czy znacznie , to chyba pojecie wzgledne , jestem mlodsza od mojego o 7 lat

Gość gość
Problem zacznie sie jak zblizycie sie do 40 wtedy maz bedzie szukal mlodszej bo juz cialo nie to swieze smakuj***ardziej a tu zaokraglenia troszke zaczyna wisiec brak juz jedrnosci dlatego trzeba dbac o meza zeby nie wpuscic mlodszej do lozka

Gość gość
Dzisiaj jak facet nie dostanie sexu od zony to dostanie od malolatki albo prostytutki .Singielki tylko czekaja na zonatych i prostytutki tez .Jechalam teraz nad morze to w lesie staly z tylkami na wierzchu .bez majtek.szpilki.mini i takie auta sie zatrzymywaly audi bmw o 11 rano

Gość gość
A ile sie na internecie oglasza 20 latki studentki robia wsztstko za 150 zl

Gość gość
Mój mąż jest moim rowieśnikiem, oboje mamy 40 lat i tu raczej wiek nie ma znaczenia tylko temperament

Gość gość
gość dziś "gość wczoraj Mój ma 67 lat/Ja również/ i co drugi dzień to norma,nawet w te upały.Nieraz mi się zwyczajnie nie chce no ale ... ma swoje sposoby aby mi sie zachciało usmiech.gif" Super! A jeśli mogę zapytać...mąż zawsze miał takie libido? Czy z wiekiem ono np. Wzrosło? xxxxxxxxxxxxxxxxxx Wcześniej to tak średnio raz na tydzień.Praca zawodowa,dzieci,dom i normalnie brakowało czasu niekiedy nawet na porządny sen ;).No ale jak dzieci założyli swoje rodziny to mamy czas tylko dla siebie i wszędzie razem ;).Wnuki daleko więc na co dzień jesteśmy do swojej dyspozycji;).