Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktorys facet ma zone z Tajlandii?

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie, jestem inwestorem, mam 30 lat, szukam generalnie dobrej zgodnej kobiety na zone, ostatnio na lotnisku rozmawialem z facetem ktory mial tajke, powiedzial ze w mniejszych miejsowosciach mozna spotkac 30l dziewice, ze sa dobre uklade no i naprawde ladne ta jego bylo dziewca w w. 29l . To burzy moje wyobrazenie o tym kraju bo raczej znalem Bangkog z rozpusty i prostytucji, sam jestem facetem dziewica i chcialbym takiej zony, generalnie tez wydaje sie ze nie sa tak rozpustne i materalne jak polki (te normalne kobiety), ogolnie nie jestem jakis bardzo kochliwy, seks i relacje interesuja mnie srednio, ale chcialbym miec dobra wierna kobiete z ktora zaloze rodzine, ktos ma doswiadczenia? I nei piszcie o wyzyskiwaczkach w TAjlandii bo wlasnie dokladnie znam te kobiety z tej strony, mowie o tych normalnych.

Gość gość
no z tymi 30 letnimi tajkami dziewicami to fantazja tam pruja sie czesta, zdrady itd to dla nich normalne....

Gość gość
W Tajlandii zdrady są na takim porządku dziennym , że aż nawet rozwodów nie biorą ty jeleniu, wogole Azjaci przoduja w zdradach szczególnie ci poludniowi, ps nie chcesz żony materialistki ale chcesz wziąć azjatke gdzie to są największe materialistki świata hahahahhahahaaha

Gość gość
Azjatki to większe materialistki od Rosjanek gdzie ruskie ciężko pobić , głównym kryterium Azjatki czy arabki przy ozenku są pieniądze , to już lepiej za żonę wziąć niemke czy szwedke gdzie one od dziecka są nauczone płacenia za siebie bo biorąc azjatke staniesz się szybko bankomatem bez dna jesli tylko dostanie obywatelstwo

Gość gość
k

Gość gość
Jestem Polką i jestem dobrą, wierną osobą. Szukaj wśród swoich. Mało jest takich miłych, dobrych kobiet, ale jak widzisz są. Do tego jestem bardzo ładna i w miarę inteligentna. Inteligenta całkowicie nie jestem, bo wszystkiego nie wiem, dlatego też nie jestem przemadrzala. )

Gość gość
gość dziś tzn nie puszczasz sie i nie wrzucasz zdjec na instagrama? facet inwestor pewnie przy kasie, tak autorze?

Gość gość
Fakt malo jest dobrych kobiet wogole, jezdzilem wczesniej po azji i generalnie tam widzialem wyuzdanie, tamten facet mowil mi ze jego zona jest z malej meijscowosci i wyznaje buddyzm i ze poza Bangkokiem mozna spotkac wiele takich kobiet. Ogolnie Polki ostatnio zrobily sie okropne, nie spotykam sie z Polkami, ostatnio z jakas Norwezka, Szwedka, Rosjanka, i tyle... nie za ciekawe byly. Jako inwestor zarabiam calkiem Ok i mam sporo czasu, mobilna praca