Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przyznać się jej że chodziłem na dziffki?

Polecane posty

Gość Przegość
Nie, to popsuje wasze relacje, a co było już się nie cofnie. Bądź dla niej dobry i daj jej poznać, że jest tą jedyną! To wystarczy.

Gość gość
Od kiedy wartość czlowieka mierzy się przez łóżko? Budzisz uśmiech politowania. Dobry drwal każda kłode obrobi ale do tego trzeba mieć talent. Nawet kobieta uznana za wyzwolona nie będzie traktować poważnie faceta który maczal c***a w dziwce :D kontakt z rzeczywistością potrzebny.

Gość gość
Zezralo moja wypowiedź. To znak że nie warto komentować pseudodrwala od klod.

Gość gość
Bądź dla niej dobry i daj jej poznać, że jest tą jedyną! x jak zasłuży w łóżku, to można jej dać poznać, inaczej po co? niech wie, że ma się uczyć, samo nie przyjdzie, a facet nie będzie się męczyć długo, nim puści ją kantem dla profesjonalistki

Gość Agelika
mój mąż chodził na prostytutki ale nie mam mu tego za złe bo w ciąży miałam zerowe libido i nie mogłam go zaspokoić

Gość gość
Dobry drwal każda kłode obrobi ale do tego trzeba mieć talent. x Dobry drwal wie, że do pracy wybiera się kłodę, która już ma uwarunkowania ;) nikt się ze spleśniałym próchnem bujać długo nie będzie, tylko do czasu, aż znajdzie lepszą sztukę ;)

Gość gość
Buaha nie kompromituj się wyznawco bs. Chyba próbujesz coś sobie bardzo mocno acz nieudolnie wmówić ;)

Gość roksa hehe
Autorze ale o co ci chodzi? Nie lubisz porządnych kobiet, to ożeń się z dziffką i będziecie żyć dostatnio :) A nawet będziesz mógł zrezygnować z pracy i zająć się domem przy dużych dochodach dziffki :)

Gość roksa hehe
Mi jakby nie przeszkadzało, że ktoś jest łatwy to z chętnie bym wyszła za męską prostytutkę , żyła bogato i objeżdżała świat :D Więc autorze jeśli to nie stanowi problemu to wyjście za prostytutkę jest dla ciebie najlepszym, co może być.

Gość gość
moja była narzeczona była dziewczyną do towarzystwa a dowiedziałem się o tym ostatni

Gość gość
16:03 Nawet prostytutka nie będzie chciała obiboka bez uczuć.

Gość gość
Jak się dowiedziałam że mój były miał pierwszy raz z prostytutką, to od razu był koniec. Jak o nim pomyśle to na wymioty mnie zbiera. Chodził potem za mną, przepraszał tłumaczył że to było kiedyś i ja jestem najważniejsza. Żałosne.

Gość gość
Potocznie prostytutka to szmata, a klient prostytutki? To męska szmata, albo mop :D Taki pies co tylko kootasem myśli, i tak bardzo się nie szanuje, że go w byle szambie zamoczy i jeszcze zapłaci.

Gość gość
Do gość 8:01 Profesjonalistki są najlepsze i każdy facet powinien chociaż raz w życiu skorzystać i dowiedzieć się, jaka jest w łóżku wartościowa kobieta i czego ma wymagać od własnej partnerki. Każda inna to ułomna, która tylko sfrustruje i zniszczy zdrowego faceta, dla którego dobry seks jest zawsze najistotniejszy. Moj Drogi Mężczyzno Skoro w twoim zyciu tak bardzo potrzebni są profesjonaliści nalegalabym abyś wziął pod uwagę nie tylko profesjonalną obsługę twojego członka. Piwinienes zatrudnić w domu profesjonalną pania do sprzatania, dobrego i profesjonalnego kucharza, profesjinalną nianię do dzieci....przecież my kobiety te "normalne" nie divy nie mamy żadnego przeszkolenia. Nie jestesmy profesjonalistkami. Jejku...przecież my na pewno też niedokladnie pierzemy i prasujemy wasze koszule. Błagam otocz się profesjonalistami...a kobieta ktora kochasz niech się nie zajmuje tym czym nie potrafi...chyba nie skończyła szkoły..jak umyć okna i wc ;-) Daj jej na kosmetyczkę...zabiegi relaksacyjne, hobby oplac ...powiedz zeby znalazla sobie kochanka bo ty przecież bedziesz korzystać z uslug "profesjonalistki". To jest wsztstko uczciwe :-) Oboje bedziecie szczęśliwi

Gość gość
Panowie od korzystania z profesjonalistek Skoro w waszym zyciu tak bardzo potrzebni są profesjonaliści nalegalabym abyście wzięli pod uwagę nie tylko profesjonalną obsługę waszego członka. Piwinienes zatrudnić w domu profesjonalną pania do sprzatania, dobrego i profesjonalnego kucharza, profesjinalną nianię do dzieci....przecież my kobiety te "normalne" nie divy nie mamy żadnego przeszkolenia. Nie jestesmy profesjonalistkami. Jejku...przecież my na pewno też niedokladnie pierzemy i prasujemy wasze koszule. Błagam otocz się profesjonalistami...a kobieta ktora kochasz niech się nie zajmuje tym czym nie potrafi...chyba nie skończyła szkoły..jak umyć okna i wc oczko.gif Daj jej na kosmetyczkę...zabiegi relaksacyjne, hobby oplac ...powiedz zeby znalazla sobie kochanka bo ty przecież bedziesz korzystać z uslug "profesjonalistki". To jest wsztstko uczciwe usmiech.gif Oboje bedziecie szczęśliwi

Gość gość
co jak co ale gaukę moja eks obrabiała pierwsza klasa światowa. profesjonalistka w każdym calu pod względem. widać lata praktyki ;-)

Gość gość
tym* :-P

Gość gość
uuuuuu

Gość gość
Autorze, możesz tutaj obrażać każdego, możesz się z każdego śmiać, możesz, a jakże, starać się udowadniać, że tylko Ty masz rację, a inni są w błędzie; możesz wszystko, bo to Twój temat. Ci, którzy dają wpisy w tym miejscu, w tym i ja, doskonale wiedzą, że założyłeś go tylko po to, by dać nam wszystkim powód do śmiechu i zrozumienia, iż trolle są wśród nas. Tak, trolle. Bo, skoro Ty obrażasz nas, my nie będziemy udawać, że pada deszcz. Możesz obrażać nas, psychologów, uczonych, religie, i kogo tam tylko chcesz, ale wiedz, że z naturą nie wygrasz. Bo człowiek, jak zapewne wiesz, sklada się z hormonów, a to one, w większej lub mniejszej części, budują zachowania i emocje. Testosteron testosteronowi nie jest równy, tak samo, jak i progesteron - progesteronowi. A, i przyjrzyj się Tablicy/Piramidzie Potrzeb Maslowa. Czy ona, w każdym ze swoich pięter, ma wypisany "seks"? To, że Ty unikasz odpowiedzialności za życie w ludzkim stadzie, nie szanując uczuć i zdania innych, nie znaczy, że 100% myśli w taki sam sposób..

Gość autorrrrr
tu autor, kurcze ludzie mnie myla zkims innym, nie mam do was nic dziewczyny, uwazam ze kobieta ktora np nie jest jakas super w seksie to jak ma dobra wole to rozkreci sie i bedzie cudowna. Do Pani Dobry sex zależy nie tylko od niej...leniwcu. Mialam 4 partnslucerów i uwierz mi jak facet leży i czeka...jak kobieta ma mu dogadzać? Jak kur***a?!! Raz drugi ale nie 50-ty - sluchaj nie mam nic do Ciebie, masz w 50% racje bo seks zalezy od 2 stron. x ale zobacz sama mialas 4 wiec czemu mnie tak atakujesz i gnebisz? moge smialo poeiwdziec ze jak jestes przed 30 xto jestes bardzo przechodzona x Ja nie jestem taki prawda jest taka ze z poczatku bylem wysmiewaany przez kobiety bylem chudy garbaty smutny i samotny, teraz dopiero sie wyrobilem skonczylem dobre studia techniczne i wygladam duzo lepiej, ogolnie jestem romantykiem i nawet umie zagrac na gitarze pisoenke "wolanie przez cisze" jak chodzilem do tych dziffek to wyobrazalem sobie ze kocham sie z ksiezniczka, ktora jest romantyczna i mila, zreszta one byly mile rozmawialy ze mna bylo fajnie, weic nie badz taka ostra bo nic nie bierze sie bez przyczyny teraz tak nie robi, pozatym jestem naprawde dobrym czlowiekiem np ostatnio dalem kanapke i piwo bezdomnemu

Gość gość
Umie?

Gość gość
tzn?

Gość gość
ze kobieta ktora np nie jest jakas super w seksie to jak ma dobra wole to rozkreci sie i bedzie cudowna. x Kobieta, która jest po 20, a nie jest dobra w seksie, to z jakiegoś powodu. Najczęściej z ograniczenia, kompleksów, nałożonej na nią pseudo pozytywnej czystości i świętości c*py... taka nie rozkręci się nigdy i już nie rokuje. Szkoda czasu na śledzia w paraliżu.

Gość gość
Chcesz to mow. Ja bym nie mowil podobnie jak wiekszosc kobiet nie przyznaje sie do calej swojej przeszlosci seksualnej. A jak powiesz ze chcesz dziewicy to cie zbesztaja. Pamietaj tylko aby zawsze wysluchac kobiete ale jej nie sluchac bo juz przepadles. I nigdy nie mozesz byc do konca szczery. Bo zadna kobieta nigdy z toba szczera nie bedzie.