Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przyznać się jej że chodziłem na dziffki?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Na pewno lepsza od ciebie, zakompleksiona kłodo z rynsztoku :D

Gość gość
Widzę że na tym temacie siedzą sami debile, autor uważa ze każdy się puszcza jak on a ktoś tam uważa po sobie ze każdą kobietą się puszcza , żałosne , wyjdzie że swoich nor , zobaczcie świat dopusccie do pustej mozgownicy że ludzie są różni i są ludzie którzy się szanują , a kto wam broni brać ludzi swojego pokoju? No kto

Gość gość
Z matką wspolzyjesz? Grubo.

Gość gość
ile na tym temacie pisze prostysii

Gość gość
Autor to zwykły kretyn i troll nie wierzę jak można być takim głupim , ludzie mu mówią żeby wziął sobie dive do związku , że nikomu to nie będzie przeszkadzać , skoro się tak pluje to widocznie chce porządnej ale go rów pieczę ze taką go nie chce , bo gdyby faktycznie chciał dive to by go już nie było tylko się jej oswiadczal

Gość gość
gość dziś No co tam, kłodo, sprośne myśli cie dopadły? :D nie masz z kim realizować swoich fantazji i się już patologizujesz, znajdź sobie bolca i sie rozruszaj, to może jeszcze coś z ciebie będzie

Gość gość
bo gdyby faktycznie chciał dive to by go już nie było tylko się jej oswiadczal x bo oczywiście ślub jest wszystkim, o czym marzę :D dziewczynko wyprana serialami

Gość gość
To nie bierz ślubu tylko zaproś do wspólnego mieszkania , robisz problemy z każdej wypowiedzi bo ci brak racjonalnych argumentów

Gość gość
Kiedyś o taką kłode się potkniesz i budziet zonk. Dużo tych seriali musisz oglądać skoro wiesz jakie treści się w nich znajdują. Wykorzystuje frajerów takich jak ty bez skrupułów.

Gość gość
gość dziś ze strony zakompleksionych tu jeszcze żaden 'racjonalny' nie wyszedł, więc wystarczy mi wskazywać waszą tępotę :D ja sie ograniczać nie mam zamiaru, jak stwierdzę, że chcę kobiety na stałe, to sobie wezmę. Co nie zmienia faktu, że będzie ona doświadczona wartościowa, a nie takie samooszukujące się babsko, jak większość w tym wątku ;)

Gość gość
gość dziś Wykorzystuje frajerów takich jak ty bez skrupułów. x Kolejna mokra fantazja, co? :D żałosne

Gość gość
Autor nie jest jeszcze u swoich profesjonalistek bo widocznie morda mu się slini na kłody , można zawsze zadzwonić na seks telefon zamiast gadać z klodami

Gość gość
gość dziś O moje interesy się nie bój, wieczór mam już ustawiony ;)

Gość gość
19:58 Raczej sucha ale czego się nie robi dla własnych korzyści ;)

Gość gość
gość dziś Wiadomo, że 'sucha', kłodo :D prawidłowo, że przyznałaś ;)

Gość gość
Dobra on jest taki nudny ze ja dziewczynki spadam , nie dziwię się że musi korzystać

Gość gość
A najgorsze ze ten kundelek myśli ze kogoś obraża , dla mnie kłoda to nie jest żadna obraza, może sobie tak mówić do woli

Gość gość
Żeby było mokro niektórym potrzebne jest coś więcej ale o tym nie może wiedzieć szczekac ****ajacy d***** i czujący z tego dumę. Ale jak trzeba to trzeba co nie. Nom więc właśnie. Ja też idę bo nic już nie wniesie ten siusiak odkrywczego. Nara frajerze

Gość gość
gość dziś gość dziś Wykorzystuje frajerów takich jak ty bez skrupułów. xxxxxxxx K*rw wykorzystująca facetów kontra dziffkarz! bój stulecia :D:D:D

Gość gość
On ma taką beznadziejną osobowość i jest tak nudny , głupi i monotematyczny ze się nie dziwię ze kobiety z kim nie chcą bez pieniędzy , taka ludzka parowa

Gość gość
Porządne ograniczone tępe dziewczynki nie wyniosą niczego z żadnej dyskusji ;) najpierw trzeba mieć świadomość i rozum, a dopiero potem się odzywać. Skoro nie potraficie się wypowiedzieć, ani nawet nie potraficie chapac porządnie, to jesteście całkowicie nic nie warte. Trzeba się w końcu z tym pogodzić, a nie skakać jak prostactwo... którym zresztą jesteście :) zakompleksione w dodatku

Gość gość
O widać ze nasz brzydki kundelek już zaczął sapac bo się całej prawdy o sobie dowiedział , nawet inni faceci gardzą takim jak ty , po co się oszukujesz ?

Gość gość
Bezwartosciowy to jesteś ty ojszczyplocie który nie ma do zaoferowania nic do tego stopnia ze płaci za seks , największe poniżenie dla każdego faceta z honorem

Gość gość
Autor obraża kobiety a d***** uznaje za swięte. Zwiąż się z dziwką na stałe, ożeń się , miej z nią dzieci. Tylko czy masz na tyle odwagi. Co powie mamusia, rodzina, koledzy jak zaczniesz z dziwką się prowadzać. A ty nie masz na tyle jaj bg to zrobić. Co innego iść do d****** zapłacić za numerek , z jaj spuścić , trochę zdjęć z nią zrobić i nikt ni wie o niczym . Gdybyś miał powodzenie u kobiet, miał normalne seksualne zachowania to byś nie musiał ba d***** łazić.

Gość gość
A wogóle to ty musisz być gnojkiem, takim małym chujkiem co nic w zyciu sam nie osiągnął.

Gość gość
Autorze, nie czytałam Twojego tematu od początku, ale dodam coś od siebie, skoro już tu jestem. Uważam, że nie powinieneś mówić kobiecie, z którą będziesz chciał stworzyć dojrzały związek, o swojej przeszłości seksualnej. Każdy z nas jakąś tam ma, ale liczbę, typ kobiet, jak i sposób, w jaki je traktowałeś, powinieneś zostawić dla siebie, bo prawda, podana w ten sposób, zostaje w głowie na długo, czy się tego chce, czy nie. Jeśli byłeś samotny, potrzebowałeś seksu, a zechciałeś skorzystać z usług prostytutek - w porządku, Twoja rzecz. Ale teraz, jeśli zamierzasz wejść w związek, który ma być oparty na dojrzałości, wyjątkowości, empatii, bezpieczeństwie, przynależności, czy - wierności, lojalności, zostaw ten wątek; żyj teraźniejszością. Masz prawo mieć własne tajemnice, ale nie rozpowiadaj o nich, nawet w żartach. Jeśli uważasz, jednak, że nie dasz rady wytrwać w takim związku i będzie Cię ciągnęło do prostytutek nadal, to nie rób żadnej z kobiet nadziei na coś poważnego. Są rzeczy, które lepiej przemilczeć..

Gość gość
Ale teraz, jeśli zamierzasz wejść w związek, który ma być oparty na dojrzałości, wyjątkowości, empatii, bezpieczeństwie, przynależności, czy - wierności, lojalności, zostaw ten wątek; xxxxxxxxxxx Popieram. Żadna zakompleksiona faktów nie zniesie, lepiej jej nie mówić. Chyba, że facetowi zależy na dojrzałej świadomej kobiecie, to wtedy taka informacja może ułatwić selekcję - odpadną wszystkie kłody podobne tym ''porządnym'' z wątku ;)

Gość gość
Tu autor, o mato ale sie temat rozwinal :) Generalnie to moja 1sza wypowiedz w moim temacie :) Ktos kogo tam wyzej okreslacie jako autor to nie ja :) Chce powiedziec, ze nie uwazam nikogo ani za klody, ani za zle osoby bo wyznaja jakiyes wartosci albo ich nie wyznaja. Po prostu kazdy zyje wg wlasnej idei i pomyslu na zycie, i naprawde uwazam zarowno tez diffki za wspaniale kobiety jak i te porzadne. x Odniose sie jeszcze do tego x Co do tych "normalnych fajnych kobiet" to szczerze wiekszosc z was uprawia przygodny seks z wyselekcjowanymi przez was mezczyznami, seks bez slubu a nawet bez nieformalnego zwiazku albo po prostu jestescie "wyzwolone" wiec zwyczajnie nie macie moralnego prawa czepiac sie autora x wlasnie! Problem w tym ze wy tzw normalne kobiety, ktore jak rozumiem maci mi to za zle rowniez swiete nie jestescie - przygody z modelami, numerki na imprezach, delegacjach biznesowych, to dla was standard i widze tu troche po2na moralnosc. Szczegolnie ta Pani ktora mowi ze jest fajna wartosciowa kobieta zpoczuciem humoru, nie watpie ze jestes fajna mila i masz poczucie humoru, ale powiedz mi ile przygod zaliczylas w sumie, ile numerkow z jakimis super popularnymi bogatymi goscmi, ile f**k friendow masz za soba? tak szczerze, nie atakuje nie odbieraja tego za atak ale za zwykle zapytanie

Gość gość
hah

Gość gość
Moja matka bylą dziwką, ojciec jej alfonsem. Widziałem jak miała kilku gachów dziennie ale to była złota kobieta. Nie nawidzę kobiet.