Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przyznać się jej że chodziłem na dziffki?

Polecane posty

Gość gość
Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem. Jestem tzw kłoda, tak nazwał. mnie jeden z bywalców tego forum a jego narzeczona robiąca to, czego szanujaca się prostytutka nie zrobi wg niego, nazwała mnie cnotka niewydymką, mój post jest też z 18.42.

Gość gość
19:04 oby tak było jak mówisz , oby ci syfiarzu nie przyszło do głowy za normalną fajną dziewczynę się brać , ale zaraz zaraz skoro chodzisz ma prostytutki to pewnie jesteś grubym brzydkim bezzebnym debilem, bez odbioru

Gość gość
gość dziś To dlaczego o swoich przygodach nie opowiesz swojej ukochanej? x A skąd wiesz, że nie opowiadam? :D i wtedy taka szaleje jeszcze bardziej, kiedy widzi, że jest zwyczajnie gorsza i de facto nie ma czym przywabić wartościowego faceta ;) mało która się wycofuje, ale też mało której nie daję kopa w dupsko po pierwszym seksie, taka beznadziejna

Gość gość
Każda od takiego buraka jak ty odejdzie , nie masz do zaoferowania nic oprócz zalosnej gadki

Gość gość
gość dziś Kolejna ''oh ah porządna normalna'' niewydymka? skąd wy sie bierzecie, zakompleksione świruski? :D

Gość gość
A skąd się biorą tacy nieudacznicy ze nawet za seks muszą płacić , jesteś przegrancem, zwykłym wyrzutkiem, odchodem

Gość gość
gość dziś Tak sobie wmawiaj, by twoje ego czasem nie ucierpiało ;) prawda jest taka, że z takimi ''porządnymi'' odpadami spotykają się tylko frajerzy, których nie stać na nic lepszego

Czasami pewne rzeczy Lepiej zachować dla siebie Jakaś cząstka Tyczy się to kobiet i mężczyzn Nie wszystko trzeba mówić Może zachowaj to dla siebie Zamknij przeszłość :classic_cool:

Gość gość
gość dziś A skąd się biorą tacy nieudacznicy ze nawet za seks muszą płacić , jesteś przegrancem, zwykłym wyrzutkiem, odchodem x Wcale nie muszę płacić, ale jak widzę, takie jak ty, to wolę ;)

Gość gość
19:10 na porządne lecą mężczyźni którzy chcą normalnej rodziny i dzieci , czyli jakies 80 % , tobie zostają tylko divki

Gość gość
gość dziś I te 80% potem za plecami żonki-kłody idą sobie na divki :D lubisz się oszukiwać i żyć złudzeniami, co? :D

Gość gość
Po co dyskutować wogole z takim przegrywem , przestań szczekac kundlu albo idź do burdelu kto ci broni ? Widocznie sam tych swoich divek nie chcesz skoro zamiast iść do domu publicznego plujesz się jak pies

Gość gość
Nie przyrownuj każdego faceta do siebie to że ty upadles nisko nie znaczy ze każdy taki jest , tak samo jak puszczalskie chcą wmawiać wszystkim ze każdą taką jest a tu figa , ja jestem fajna normalna dziewczyna i znajdę fajnego normalnego mężczyznę

Gość gość
gość dziś Czasami nawet mózg kobiety potrafi przyjąć fakty, najwyraźniej tutaj same tępe ''porządne'' kłody ;)

Gość gość
Po co mowic ona nie powiedziala ci, ze sie puszczala

Gość gość
19:07 Wartościowy facet nigdy nie chodzi na d***** ani nie moczy fiuta w byle czym ale wmawiaj sobie dalej.

Gość gość
gość dziś Nie przyrownuj każdego faceta do siebie to że ty upadles nisko nie znaczy ze każdy taki jest , x Haha, niech zgadnę, wiedzę o realiach czerpiesz z seriali i harlekinów, tak? :D

Gość gość
To zostaw tę kłody w spokoju wyciągnij stowke i idź do domu uciech tepa blazo

Gość gość
gość dziś Wartościowa kobieta ma doświadczenie i potrafi oporządzić swojego partnera, jak należy :D cała reszta to miernoty w seksie, szkoda życia z taką tracić

Gość gość
To nie trać na nie czasu , ktoś cię zmusza ? Mam wrażenie że jesteś niedorozwiniety , boże co za tepak

Gość gość
gość dziś A pójdę sobie :D i co, boli, że moja stówka zostanie prawidłowo zagospodarowana? lepiej tak, niż na buty dla roszczeniowej sztywnej ''normalnej'' nie potrafiącej dogodzić facetowi :D

Gość gość
Nie boli mnie nic , cała wypłatę tam zostaw , guzik mnie to obchodzi , tylko tobie się wydaje że budzisz czujas ekscytacje

Gość gość
Oporzadzic to można konia jełopie. Dlaczego zamiast żenić się z d******* które nie dość że z***biscie się bzykaja to jeszcze dużo wnoszą do budżetu albo pustakami z których macie beke zenicie się z porządnymi i strugacie dżentelmena przed ludźmi? To się nazywa bycie gownem i debilem w jednym a nie wartość :D idź na całość i załóż rodzinę ze swojo dziwo.

Gość marawstala
Powiedz : )

Gość gość
Troll przyleciał na wątek ale ma sporo racji niestety, większość kobiet jest w seksie beznadziejna i jeśli dla faceta ta sfera jest ważna, a jest nie oszukując się, lepiej zrobi jak weźmie sobie doświadczoną albo profesjonalistkę. Nie warto się męczyć z kobietą, która potrzebuje sobie podbijać samoocenę słowami, jak widać - normalna, wartościowa, z zasadami itd to tylko zasłona dymna dla braku obycia i realnej wartości

Gość gość
Nieudacznik życiowy myśli ze kogoś obchodzi że chodzi na dzifki, nie smieciu ty nas nie obchodzisz tylko te biedne kobiety które będą miały nie przyjemność kontaktu z tobą

Gość gość
Kto bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem. Poza tym uważam, że partner to nie spowiednik, nie należy zrzucać z siebie ciężaru obciążającego sumienie na partnera, kto kocha tak nie robi. Masz coś za uszami? Idź do spowiedzi, tam dostaniesz rozgrzeszenie, mnie oszczędź, bo nie dam rozgrzeszenia a będę cierpieć. To samo tyczy się zdrad. I nie rób tego wiecej, co obciaza twoje sumienie.

Gość gość
gość dziś Oporzadzic to można konia jełopie. x no właśnie o koniu mówię ;) nie dziw się, jak cię facet zdradzi, albo kątem pójdzie na o wiele lepsze od ciebie divy

Gość gość
To niech idzie w długą jeszcze pomogę się mu spakować i będę życzyć szczęścia na drogę , stratą kogoś takiego to jak spuszczenie goffna w kiblu

Gość gość
stratą kogoś takiego to jak spuszczenie goffna w kiblu x Taki samo będzie właśnie myślał facet, który zamieni cię na lepszą :D