Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przyznać się jej że chodziłem na dziffki?

Polecane posty

Gość gość
Lepszej ode mnie pewnie nie ma bo mam poczucie humoru dobre serce jestem ładna , tylko debil mógł by mnie zostawić dla kogoś kto miał 1000 fiutow w sobie , a debila to ja nie chce :)

Gość gość
Klienci prostytutek to nie jakies straszne wybryki natury. Czesto to normalni spokojni czesto porzadni mezczyzni, ktorzy maja swoje potrzeby jak kazdy. Normalny, przecietny nie przystojniak, nie bogacz, czesto taki, ktorego kobiety olewaja bo nie jest powierzchownym idealem lub niesmialym i niepewnym siebie. Co do placenia za seks to powiedzmy sobie szczerze ale randki, kolacje, kino, kwiaty, prezenty, wypady to wszystko kosztuje nie tylko pieniadze ale l, czas, emocje, stres. Co do tych "normalnych fajnych kobiet" to szczerze wiekszosc z was uprawia przygodny seks z wyselekcjowanymi przez was mezczyznami, seks bez slubu a nawet bez nieformalnego zwiazku albo po prostu jestescie "wyzwolone" wiec zwyczajnie nie macie moralnego prawa czepiac sie autora. Ponadto same wasze wymagania odnosnie doswiadczenia sprawiaja, ze mezczyzni szczegolnie ci mlodsi sa podatki na takie atrakcje. Nie wspominajac o tym, ze conajmniej 40% mezczyzn w zwiazkach wychowuje nieswiadomie nie swoje dziecko a teraz juz pewnie wiecej. Nie bronie autora ale pokazuje, ze nic nie jest tylko dobre albo tylko zle i nic nie bierze sie bez przyczyny.

Gość gość
Jak facet chce przyjemności, niech postawi na młode, bo w większości są wyzwolone i wyuzdane w seksie. Starsze ze swoimi ograniczeniami niech się wiążą z impotentami, albo asami.

Gość gość
Ja sam jestem facetem ale popieram dziewczyny , tylko oferma chodzi na dziffki normalny facet ma fajną partnerkę z która chce stworzyć życie a nie jakiegoś rozjechanego w kroku bazyla bez szacunku do siebie

Gość gość
gość dziś Lepszej ode mnie pewnie nie ma bo mam poczucie humoru dobre serce jestem ładna , x Facetów nie interesuje twoje poczucie humoru i to, że jesteś ładna :D ładna nie znaczy seksowna, nie oznacza też, że nadajesz się do codziennego życia. A twoja głupota płynąca z twoich wypowiedzi wskazuje raczej na nieświadomą zakompleksioną dziewczynkę wypraną przez serialowe ideały ;)

Gość gość
19:24 Coz...Takie rzeczy mnie nie dziwią. Nie zależy mi na wierności. W ogóle się nie odniosles do poprzedniego komentarza. Skąd wiesz że mój facet odszedłby do d***** skoro ze mną nie spales? To raz. A dwa jak już pisałam wcześniej zamiast p******ic farmazony ożen się z d****** Wtedy będziesz mógł kozaczyc bo twoja teoria zrowna się z praktyką. Póki co to ty sobie możesz sapac. Poza tym wielu facetów uważa się za bogów seksu a w rzeczywistości chujnia że aż szkoda mówić bo jeszcze psychiatra wam będzie potrzebny...

Gość gość
19:30 Powiedział prawik po drugiej stronie barykady xD

Gość gość
19:30 a co ty matole wiesz ? Ja u kobiety stawiam przede wszystkim na poczucie humoru , żeby była zabawna miła kochana , nie mów za wszystkich mężczyzn

Gość gość
Czyli randki są dla was zwyczajnie dłuższą i zakamuflowana droga do peezdy :D no nic nowego. Miło że w końcu się do tego przyznajecie wprost bo to zaoszczędzi czasu kobietom. I wam też.

Gość gość
gość dziś Skąd wiesz że mój facet odszedłby do d***** skoro ze mną nie spales? x po twojej postawie :D tylko frajer z taką będzie

Gość gość
gość dziś Nie wysilaj się kobieto :D

Gość gość
A prostytutka się do życia nadaje ? Całe życie nierob zarabiał krokiem bo miała dwie lewe ręce do roboty , jakbyś chciał swoją lejdi z burdelu poślubić to byś musiał całe życie na nią robić plus częste zdrady , powodzenia życzę i życzę z całego serca takiej profesjonalistki

Gość gość
gość dziś Czyli randki są dla was zwyczajnie dłuższą i zakamuflowana droga do peezdy x Jasne, że tak ;) a co myślałaś, że facet leci na twoje 'poczucie humoru', którego de facto nie posiadasz? Jedyna twoja wartość jest między nogami, przyjmij do wiadomości

Gość gość
19:33 A jaka jest moja postawa? P********z coś o czym tylko ty wiesz i myślisz że jesteś kimś. Nie piszesz z jedną osobą, cymbale. Życzę każdemu psu twojego pokroju żeby trafił na kose przy której polamie sobie wszystkie zęby.

Gość gość
Na to co mam między nogami cię nie stać biedaku ;) chyba że weźmiesz kredyt.

Gość gość
gość dziś A prostytutka się do życia nadaje ? - Bardziej od ciebie ;) x Całe życie nierob zarabiał krokiem bo miała dwie lewe ręce do roboty - o, jaka projekcja! :D 99% kobiet ma dwie lewe do roboty x jakbyś chciał swoją lejdi z burdelu poślubić to byś musiał całe życie na nią robić - będę bez problemu sobie utrzymywał kobietę, która wie, jakie jest jej zadanie :) x plus częste zdrady - profesjonalistki, które wyrywają się z bagna prostytucji są wierniejsze od ''normalnej porządnej'' która w końcu posmakowała k*tasa i zaczyna ciągnąć ją do innych ;)

Gość gość
Przyjmij do łba prymitywny kolku drewna ze każdy mężczyzna jest inny , są też tacy co ich seks mało interesuje tak jak mój obecny , którego ja muszę namawiać ale mimo wszystko się kochamy , dla takiego debila każdy jest od szablonu , jesteś nikim więc próbujesz wmawiać że każdy facet jest nikim jak ty

Gość gość
gość dziś Na to co mam między nogami cię nie stać biedaku oczko.gif chyba że weźmiesz kredyt. x czegoś takiego, jak ty bym kijem nie dotknął, już tak sobie nie pochlebiaj ;) nie jesteś opcją

Gość gość
Ona wie że chodziłeś na dzifffki.

Gość gość
gość dziś Nikim, to jest ułomny frajer z niedostatkiem testosteronu :D skoro takiego sobie wzięłaś, to pięknie o tobie świadczy, kłodo

Gość gość
A czy prostytucja to więzienie ? Hahahaha poszły tak zarabiać bo są tak samo nic nie warte jak ty , normalna kobieta nawet złom będzie zbierać żeby nie robić z siebie kogoś takiego , i nie wmawiaj sobie , nie nie będzie wierna bo zawsze będzie marzyła o urozmaiceniu jak wcześniej

Gość gość
gość dziś Szerszej perspektywy się po tobie nie spodziewam, ale jak chcesz już mi dowalić, to lepiej ruch w końcu tą mózgownicą, bo riposty masz kiepskie ;) świadczące wyłącznie o twoich kompleksach i ograniczeniu

Gość gość
No kijem może nie ale czymś innym na pewno. Skończ ten marny trolling. Oczywiście że nie jestem opcja bo gardze facetami odkąd spadły mi klapki z oczu. Twoja stara tez dobra w te klocki?

Gość gość
gość dziś Dla każdej kobiety fakty będą ''trollingiem'', to już wiemy ;)

Gość gość
Ile razy byłeś na k*****h?

Gość gość
Ja się dziwię ze ktoś komuś tak choremu i nieszczesliwemu jeszcze odpisuje , zachwala divy a palcem by jej nie tknal na żonę , hipokryta i debil

Gość gość
Czemu nie jesteś jeszcze w drodze na divy odrzucie ? Za mało kasy z najniższej krajowej ?

Gość gość
Jakie fakty? Autentyczne? :D ten który najwięcej szczęka jest najsłabszy. Taka prawda. Pytałam czy twoja stara jest dobra w obrabianiu konia? Ślepy jesteś?

Gość gość
gość dziś Klienci prostytutek to nie jakies straszne wybryki natury. Czesto to normalni spokojni czesto porzadni mezczyzni, ktorzy maja swoje potrzeby jak kazdy. Normalny, przecietny nie przystojniak, nie bogacz, czesto taki, ktorego kobiety olewaja bo nie jest powierzchownym idealem lub niesmialym i niepewnym siebie. Co do placenia za seks to powiedzmy sobie szczerze ale randki, kolacje, kino, kwiaty, prezenty, wypady to wszystko kosztuje nie tylko pieniadze ale l, czas, emocje, stres. Co do tych "normalnych fajnych kobiet" to szczerze wiekszosc z was uprawia przygodny seks z wyselekcjowanymi przez was mezczyznami, seks bez slubu a nawet bez nieformalnego zwiazku albo po prostu jestescie "wyzwolone" wiec zwyczajnie nie macie moralnego prawa czepiac sie autora. Ponadto same wasze wymagania odnosnie doswiadczenia sprawiaja, ze mezczyzni szczegolnie ci mlodsi sa podatki na takie atrakcje. Nie wspominajac o tym, ze conajmniej 40% mezczyzn w zwiazkach wychowuje nieswiadomie nie swoje dziecko a teraz juz pewnie wiecej. Nie bronie autora ale pokazuje, ze nic nie jest tylko dobre albo tylko zle i nic nie bierze sie bez przyczyny. x Pomijając bezsensowną wojenkę, zgadzam się z powyższą wypowiedzią. Jedyna rozsądna w tym wątku.

Gość gość
gość dziś Czemu nie jesteś jeszcze w drodze na divy odrzucie ? Za mało kasy z najniższej krajowej ? x O moim portfelu to sobie możesz pomarzyć co najwyżej, o takich zarobkach również ;)