Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jedni mówią, ze jestem ładna a inni że brzydka?

Polecane posty

Gość gość

I mam tu na mysli np. obcych facetow? To dziwne bo myslalam zawsze, ze albo ktos jest ladny- wtedy kazdemu sie podoba, albo przecietny- nie zwraca soba zbytniej uwagi, albo brzydki- zwraca tylko negatywna uwage. Wiec o czym moga swiadczyc skrajnie ronze komentarze? O kontrowerysjenej urodzie? :D

Gość gość
Musisz mieć specyficzną urodę, takie osoby jednym bardzo się podobają, innym wcale. Np. taka Lily Cole

Gość gość
Ludzie mają różne gusta

Nie ładne, co ładne, tylko co się komu podoba.

Gość gość
Chodzi o to, że np. dziewczyna ma ładną figurę a brzydka twarz. Tym, którzy bardziej zwracają uwagę na figurę może się podobać, a tym dla których bardziej liczy się twarz powiedza, że jest brzydka.

Gość gość
Bo zycie to nie jest konkurs popularnosci i ilu facetow, tyle idealnych kobiet. W druga strone dzialo to tak samo.

Gość gość
Pan Paździoch- najbliższych oczywiscie w to nie wliczam ;) tylko jakies przypadkowe, obce osoby

Gość gość
Może zazdroszczą? ZApytaj się j jej http://dajed**y.pl/letnie-zabawy/

Gość gość
Bo jesteś przeciętna , tylko masz pewne cechy , które mogą się podobać

Gość gość
20:23- zawsze wydawało mi się, ze przecietne osoby nie zwracaja soba zbytniej uwagi. Może faktycznie jestem kontrowersyjnajak lili cole ;)Bo spotkałam sie z opinami, ze jestem wrecz piekna, albo brzydka i to od obcych osob I generalnie zwracam raczej uwage, choc nie ubieram sie specyficznie, jedynie wyrozniaja mnie dlugie wlosy do prawie pasa

Gość gość
To znaczy że masz dziwna urodę której nie da się jednoznacznie określić ani jako ladna ani brzydka.

Gość gość
Ale też gadałam o tym z kolezanka i ona twierdzi, ze jest dla ludzi niewidzialna np. Może to jest wlasnie przecietnosc?

Gość gość
20:27- wlasnie tez mi sie tak wydaje... Niektorzy sie mna zachwycaja, inni niekoniecznie... Chyba bym wolala byc zwyczajna do bolu. Mam lekko skosne oczy moze dlatego. Słyszałam, ze jestem podobna do Weroniki Książkiewicz, albo Melanii Trump, czy Magdaleny Górskiej jesli chodzi o typ urody

Gość gość
Skośne oczy no jak się w nich zakochać ? Nie da się.

Gość gość
Czemu zwyczajna? Nikt nie żyje po to żeby się wpasowac uroda w gusty wszystkich.

Gość gość
Jest taki typ kobiet , które automatycznie się mężczyznom podobają.To już taka aura , sposób bycia wyczuwalny i miły

Gość gość
No wlasnie przez te skosne oczy wydaje mi sie, ze mam dziwna twarz :O jak Melania np. ona tez ma takie jakby skosne, nie podoba mi sie to... Ale gdybym je zoperowala na proste, to mogloby byc jeszcze gorej bo np. nie pasowalyby do twarzy...

Gość gość
Autorko, to zależy od gustu tego, kto Cię ocenia. Często tak jest, że najbliższe nam osoby, nie chcąc sprawić krzywdy, będą wychwalać nasz wygląd lub dane cechy charakteru, bo nas znają, głównie - przez koligacje. Obcy, jeśli to robią, to chcą nam okazać swoją sympatię, zainteresowanie, uwagę, szacunek, podziw. Obojętnie, czy będą wychwalać wygląd, czy sposób bycia. Zobacz na osoby popularne, te ze show biznesu. Dla jednych "ideały" są "ideałami", dla drugich - okrutną brzydotą. I często jest do tego dodawany "efekt aureoli": piękne wnętrze musi być piękne zewnątrz, i odwrotnie. To samo - w drugą stronę, jeśli chodzi o brzydotę. Tu weź pod uwagę, na przykład, osoby "spod ciemnej gwiazdy" - brzydki wygląd, brzydki charakter, a do tego - robi brzydkie rzeczy. Psychologia działa w tym kierunku bardzo wyraźnie. Owszem, często jest tak, że atrakcyjna osoba będzie miała nieciekawy charakter lub odwrotnie, ale tu każdy będzie szukał czegoś dla siebie. To, najczęściej, dotyczy "zwykłych zjadaczy chleba", niż gwiazd..

Gość gość
Zreszta Malania, albo Ksiazkiewicz wlasnie przez te oczy tez wg mnie wygladaja kontrowersyjnie... Może mialam jakiegos Azjate wsrod przodkow :D

Gość gość
Książkiewicz jest obiektywnie bardzo ładna. Nie wiem gdzie w niej kontowersja. Melania wygląda obecnie słabo. Jak zbotoksowana figura woskowa. Ja tak można nazwać prędzej.

Gość gość
20:38- najblizszych osob tak jak pisalam nie wliczam w to wcale. Choc tez w rodzinie spotkalam sie z roznymi komentarzami raz ,ze ladna, a raz, ze np. " o matko jaka ona chuda". Ale to juz osobny temat, ja pisze o ludziach praktycznie obcych, ktorzy nie maja w tym zadnego interesu ;)

Gość gość
20:40- z ciekawosci czytalam o niej opinie na roznych portalach i tez sa skrajnie rozne... Niektorzy uwazaja, ze jest brzydka. Sa tez gwiazdy uwazane za klasyczne pieknosci jak Marta Zmuda-Trzebiatowska, no ale do niej nie jestem podobna

Gość gość
20.38 Ale to jeszcze nie najgorsza wada kobiety - oczy. Jak będziesz miła to każdy cię przytuli :) A resztę masz okey ?

Gość gość
20:43- poza specyficzna uroda twarzy figure mam raczej ok, choc nie idealną, ale szczupłą i raczej tu jestem zadowolona. Ale wiadomo, ze mowiac o urodzie ludzie zwykle ocieniaja twarz

Gość gość
Powiedzmy , figura odgrywa decydujacą rolę .Jak tak , to mogą być takie oczy :) men

Gość gość
Cóz męzczyznie po pięknej twarzy jak nie ma figury jego wybranka .Tylko męzczyzni desperaci godza się na taki wybór .