Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić z takim mężem?

Polecane posty

Gość gość
Jeszcze możesz iść do jakieś hurtownii czy sklepu i spytać czy mają puste zanim wyrzuca. Tutaj jednak trochę odwagi i wstydu co na śmietniku to zawsze niczyje. Ja tam ze śmietnika bym nie wziął ale i tak trzeba skladowac żeby zaoszczędzić pieniądze.

Gość gość
Facet po prostu przesadził ale chyba każdy ma kilka kilkanaście pudełek kopert na zapas.

Gość gość
Haha, kabaret. Musicie uważać na te kartony. Hanka Mostowiak straciła przez nie życie. Może lepiej nie ruszać.

Gość gość
Ja autorki nie rozumiem bo to normalna rzecz mieć kilka pudełek bąbelki w domu. Ja wyrzucam dopiero jak nie pójdzie od złotówki.

Gość gość
To już jakaś obsesja, koniecznie zaprowadź go do dobrego specjalisty! Albo skoro jest maniakiem gier i siedzenia w sieci, przy komputerze to może wideokonsultacje w PsychoMedic?

Gość gość
Kilka pudełek ok ale nie w każdym pokoju tak zawalone ze przejść nie można i normalnie. Teraz kłótnia bo stół zawalony jego rzeczami, kuchnia zawalona i się drze ze chcemy zjeść śniadanie

Gość gość
Teraz w ramach „robienia na złość” z********il sypialnie kartonami i porozkrecanymi grami. Drze się jak cholera. Nie da się z nim rozmawiać o wizycie u lekarza, zaraz wpada w szał i się drze