Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co kobiecie niezamożny facet ?

Polecane posty

Gość gość
ja bym mogła być z niezamożnym ale musiałabym widzieć, że ma aspiracje, ambicje i możliwości rozwojowe na lepsze zarobki w przyszłości (wychodząc z założenia, że nie od razu Rzym zbudowano), a nie żyje na zasadzie "jakoś to będzie albo i nie". Na pewno musiałby być zaradny i mieć dobre wykształcenie, żeby liczyć w przyszłości na co raz to lepszą pracę. Serce sercem ale jeżeli planuje się z kimś dzieci i założenie rodziny to trzeba myśleć trzeźwo dziewczyny.

Gość gość
Jak dla mnie byt dla rodziny zapewniaja mąż i żona - nie chciałabym być uzależniona finansowo od mężczyzny. x a jakbyś zaniemogła i nie mogłabyś pracować i byt rodziny spadłby na faceta zarabiającego 2500 zł ? Laski, które wiążą się z takimi facetami są nieodpowiedzialne...w ogole nie myślą o dobru swojego potomstwa. X A gdyby facet utrzymujący rodzinę zachorował i nie mógł pracować i utrzymanie spadloby na kobietę (Które nie zarabia lub zarabia grosze). Laski uzależnione finansowo od faceta są nieodpowiedzialne.

Gość gość
Jak dla mnie byt dla rodziny zapewniaja mąż i żona - nie chciałabym być uzależniona finansowo od mężczyzny. x a jakbyś zaniemogła i nie mogłabyś pracować i byt rodziny spadłby na faceta zarabiającego 2500 zł ? Laski, które wiążą się z takimi facetami są nieodpowiedzialne...w ogole nie myślą o dobru swojego potomstwa. X A gdyby facet utrzymujący rodzinę zachorował i nie mógł pracować i utrzymanie spadloby na kobietę (Które nie zarabia lub zarabia grosze). Laski uzależnione finansowo od faceta są nieodpowiedzialne. x nie rozumiesz...ja jestem za tym by kobieta zarabiała i była niezależna ale też niech nie wiąże się z goło du/pc/em.

Gość gość
ja bym mogła być z niezamożnym ale musiałabym widzieć, że ma aspiracje, ambicje i możliwości rozwojowe na lepsze zarobki w przyszłości (wychodząc z założenia, że nie od razu Rzym zbudowano), a nie żyje na zasadzie "jakoś to będzie albo i nie". Na pewno musiałby być zaradny i mieć dobre wykształcenie, żeby liczyć w przyszłości na co raz to lepszą pracę. Serce sercem ale jeżeli planuje się z kimś dzieci i założenie rodziny to trzeba myśleć trzeźwo dziewczyny. x dokładnie, co innego być w związku z niezamożnym studentem medycyny, weterynarii czy polibudy ...wiadomo, że ktoś taki prędzej czy później do czegoś dojdzie. a co innego z "niebieskim ptakiem"co to ma 30 lat, żadnego porządnego wykształcenia, brak własnego mieszkania chociażby na kredyt...

Gość gość
13:52 to samo może powiedzieć facet- nie będzie się wiązał z kobietą, która mało zarabia. W życiu zdarzają się różne sytuacje - strata pracy, ciężka choroba, raz może zarabiać więcej mężczyzna a raz kobieta. Może się zdarzyć, że zamożny facet strac****eniądze, a ten co zarabia mało- zmieni pracę i będzie zarabiał więcej. Nie przewidzisz co będzie za parę lat. I co - facet zachoruje lub straci pracę to co rzucisz, bo jedynym wyznacznikiem dlaczego z nim jesteś są pieniądze.

Gość gość
Jestem kobietą, mam swoje mieszkanie, samochód i dobrze zarabiam. Nie chciałabym związać sie z facetem bez ambicji i tzw.golodupcem, który bedzie liczył na moja kasę! Znam takiego ma pod 50/tke uważa sie za z******tego, a tak naprawdę jest biedakiem, który udaje biznesmena!! Niczego nie dorobił się! I nie bez przyczyny jest sam, choć marzy mu sie piękna żona i dzieci, a w tym wieku mógłby być juz dziadkiem :D

Gość gość
Ile masz lat

Gość gość
Z zasady tak jest, że kobieta która jest samodzielna finansowo nie będzie się wiązać z mężczyzną, który mało zarabia. W drugą stronę to już różnie bywa- jak kobieta jest ładna i podporządkuje się panu i władcy to bagatela może znaleźć.

Gość gość
Telefon ma to do siebie, że lubi zmieniać wyrazy - bogatego.

Gość gość
Mężczyźni zarzucają kobietą, ze te lecą na ich pieniądze! Drodzy Panowie ile to jest facetów „gołodupow” którzy lecą na kasę kobiet?! Odpowiem : MASA!!! Wiecznie pozycza( oddac nie ma zamiaru, jednej kasy jeszcze nie oddał, a juz następna potrzebuje- biznesmen „wielki”) nie rozumiem jak można być zadłużonym, zapożyczonym, udawać biznesmena, a nic nie mieć poza długami??!! Brzydki, 160 w kapeluszu, bez kasy i czeka na piękna kobietę ( sam prawie całe długie życie- i wcale sie nie dziwię, bo za wysoko celuje) powinien rozejrzeć sie za kobieciną na swoim poziomie :D

Gość gość
Po co kobiecie niezamozny facet? A może się kochają? Ja wolałabym faceta niezamoznego ale z bogatym wnętrzem, takiego który by mnie szczerze kochał i szanował, który nie myslalby tylko przyrodzeniem. Od bogatego pustaka. Uważam że kobieta która leci na bogatego, tak naprawdę wiele nie różni się od d****** W końcu daje seks za kasę :D Dla mnie to niehonorowe.

Gość gość
@15:41 bo to jest dz/wk/a. 100% i nic innego. tylko "romantyczna" wersja, i bardziej zakłamana.

Gość gość
Kobieta jest stworzona do tego by zapewnić byt rodzinie. Czemu są faceci, którzy wiążą swój los z nieudacznicami ?

Gość gość
A po co kobiecie facet, którego nie kocha - mnie bardziej takie związki dziwią.

Gość gość
No właśnie mnie też to dziwi. Po co być z kimś kogo się nie kocha. Dla mnie byłaby to męka, nawet gdyby miał miliony. Byt zapewnić można sobie samej, wystarczy być tylko trochę rozgarnieta, zamiast być utrzymanka faceta którego się nie kocha i który ma jeszcze za to jakieś wymagania.

Gość gość
16.57 - a facet jest stworzony do rodzenia dzieci :)

Gość gość
"prawdziwa szanujaca sie kobieta cool.gif ma poglad jak autorka smiech.gif urodzic dziecko i nic nie robic marzenie wiekszosci kafekobietcool.gif" X Jasne szanująca się kobieta wychodzi za mąż za zamożnego faceta (nawet jeżeli go nie kocha) i woli masturbować się, niż uprawiać seks z mężem (mąż potrzebny tylko po to, żeby mieć dziecko). Urodzić dziecko i nic nie robić to chce tylko kobieta bez ambicji - jak można całe życie tylko domem się zajmować.

Gość gość
Urodzić dziecko i nic nie robić to chce tylko kobieta bez ambicji - jak można całe życie tylko domem się zajmować. <><><> Tu nie chodzi o to by nic nie robić ale żeby się nie wiązać z nieudacznikami...ja mieszkam w Warszawie i życie tu jest drogie. 5000 zł na 5 osobową rodziną to wegetacja a nie życie !!! Jeżeli chcecie by wasze dzieci miały osobne pokoje, by zimą były w górach a latem w ciepłych krajach, miały na lekcje dodatkowe z przedmiotów z których są gorsze to nie zapewnicie im tego z facetem nieudacznikiem.

Gość gość
Po co w ogóle się wiązać z kobietą? Jak 5000 to wegetacja jak nigdy nie zarobiłem tyle w miesiąc.

Gość gość
Dla dzieci ważniejsze jest, żeby miały kochającego ojca, który z nimi spędza czas, uczy okazuje uwagę. To jest dzieciom bardziej potrzebne, niż wyjazdy i drogie zabawki. Nie każda rodzina musi być bogata, zeby była szczęśliwa. Ileż to dzieci bogatych rodziców jest osamotniona, a dla pocieszenia dostaje najdroższego smartfona, żeby mieć czym się zająć pomiędzy kursem tańca a angielskiego.

Gość gość
Dla dzieci ważniejsze jest, żeby miały kochającego ojca, który z nimi spędza czas, uczy okazuje uwagę. To jest dzieciom bardziej potrzebne, niż wyjazdy i drogie zabawki. Nie każda rodzina musi być bogata, zeby była szczęśliwa. x tu nawet nie chodzi o drogie zabawki...jak ktoś chce żyć GODNIE ( mieć możliwość brać co dziennie prysznic bezz przejmowania się rachunkami za gaz i wodę, nie mieszkać w jakiejś obskurnej szarej noże w otoczeniu pijackich melin (nawet taka melina kosztuje w Wawie około 100 tysięcy) to 5000 na 5 osobową rodzinę nie wystarczy.

Gość gość
Powiem tak: "Umiesz liczyć, licz na siebie". W życiu różnie bywa. Najpierw samej trzeba się wykształcić, poszukać pracy, bo podobne przyciąga podobne. Jak się ma fajną pracę to i znajomości są fajne i kogoś się zawsze pozna a jak się nic nie robi tylko księcia szuka, to duża szansa, że się go nie znajdzie. Albo znajdzie na jakiś czas a potem książę sobie księżniczkę wymieni skoro straciła jedyną rzecz na jakiej mu zależało czyli młodość i urodę.

Gość gość
"5000 zł na 5 osobową rodziną to wegetacja a nie życie !!!" X Brutto czy netto? Nie trzeba mieć odrazu 3 dzieci. Ale kto te 5 tyś zarabia- tylko mąż, czy razem. Jeżeli razem to chyba i żona niezawiele.

Gość gość
do goscia z wczoraj z 00.03. W Brodnicy była taka jedna co faceta spławiła jak kupiłchate z a które sam zapłacił bo ona była na wychowawczych i takich tam. Spłacił z innego mieszkania poprzedniego goscia. ale zamieszkali u niego. potem ona nalegała aby to sprzedali i kupili kolejne chatektóre on spałacał. Auto to samo. Znalazła gacha tylko do sexu i męzusia spławiła.